חיבור HDMI ברסיבר YAMAHA
-
mazda_speed
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם ,
יכול להיות שאני טועה אבל אני אשאל בכל מקרה .
זכור לי שקראתי איפשהו שברסיברים של YAMAHA אני יכול לחבר בחיבור HDMI מוצר כלשהו ובעזרת תיכנות כלשהו ברסיבר אני יכול להמשיך ולצפות בטלויזיה גם כאשר הרסיבר מכובה .
המצב כיום זה שהממיר מחובר לרסיבר YAMAHA דגם RX-V463 וביציאת ה HDMI מחובר מסך LED HISENSE , כאשר מכבים את הרסיבר אז כמובן גם התמונה נעלמת מהמסך .
האם דבר זה באמת אפשרי או שאני טועה ?
זכור לי שקראתי איפשהו שברסיברים של YAMAHA אני יכול לחבר בחיבור HDMI מוצר כלשהו ובעזרת תיכנות כלשהו ברסיבר אני יכול להמשיך ולצפות בטלויזיה גם כאשר הרסיבר מכובה .
המצב כיום זה שהממיר מחובר לרסיבר YAMAHA דגם RX-V463 וביציאת ה HDMI מחובר מסך LED HISENSE , כאשר מכבים את הרסיבר אז כמובן גם התמונה נעלמת מהמסך .
האם דבר זה באמת אפשרי או שאני טועה ?
Re: נצל"ש
שלום,dragon כתב:SG, אנצל את השירשור הזה כדי לפנות אליך פה בשאלה שכבר שלחתי אל חברתך לפני זמן מה דרך האתר שלכם, אך לא נעניתי:
מדוע אינכם מייבאים לארץ את סידרת MX של Mission?...
הסדרה כולה נמצאת בארץ, אתה מוזמן להגיע אלינו על מנת להאזין ולהתרשם.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
mazda_speed כתב:שלום לכולם ,
האם דבר זה באמת אפשרי או שאני טועה ?...
הדבר קיים ואפשרי ואפילו פועל !!!