שלום לכולם
אני מחפש אוזניות לריצה וחדר כושר בעיקר.
מה שכן, חשוב שיהיו נוחות ולא אצטרך להתעסק איתם יותר מידי.
נתקלתי בדגם הזה - MEElectronics M6 , שנראות אחלה ועולות ס"הכ 28$. למישהו יש חוות דעת\המלצה?
מה דעתכם על ה-MEElectronics M6?
מדובר בדגם טוב ופופלארי של החברה הנ"ל. לא ניסיתי אותו, אך שקלתי לקנות אותו לאחי הקטן בדגם עם המיקרופון (עוד 5 דולר בערך לדגם הזה). "החסרון" שיש כאלו שיראו בזה יתרון הוא שהדרייברים שלהם הינם דינאמים ולא ARMUCHER (מקווה שרשמתי את זה נכון) שאני אישית מעדיף כי הם נותנים צליל יותר מדויק לטעמי.
אתה מוזמן גם לבדוק את הדגם המתקדם יותר של החברה שעולה סביב ה-50 דולר שסוקר לא מזמן כאן באתר (ה-M6 גם טובים, אך יותר נחותים במה שהם מציעים).
תתחדש ואל תשכח סיקור!
לחוות דעת נוספות תריץ עליהן חיפוש בגוגל כי מישהו רשם פעם בעברית קצת עליהם ובאנגלית יש שפע מידע ב-HEAD-FI.
אתה מוזמן גם לבדוק את הדגם המתקדם יותר של החברה שעולה סביב ה-50 דולר שסוקר לא מזמן כאן באתר (ה-M6 גם טובים, אך יותר נחותים במה שהם מציעים).
תתחדש ואל תשכח סיקור!
לחוות דעת נוספות תריץ עליהן חיפוש בגוגל כי מישהו רשם פעם בעברית קצת עליהם ובאנגלית יש שפע מידע ב-HEAD-FI.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
אני רץ איתן
אני רץ או איתם או עם ה 151 של אותה החברה.
ה M6:
1. יושבות נהדר ולא נופלות אף פעם
2. נוחות
3. צליל סביר לגמרי, אם כי, לטעמי טיפה עמומות, אבל זה אולי כי אני משווה ל 151. אם אני רץ איתם כמה ימים ברצף, אז אני מתרגל.
4. אוטמות בינוני. מה שאומר, שאם אתה רץ בחוץ, תזהר נורא כי לא תשמע טוב מספיק את המכוניות שבאות. יש מחקרים על זה שמראים שזו בעיה אמיתית.
5. שירות לקוחות שלא מהעולם הזה. פשוט, אין דברים כאלו!
ה M6:
1. יושבות נהדר ולא נופלות אף פעם
2. נוחות
3. צליל סביר לגמרי, אם כי, לטעמי טיפה עמומות, אבל זה אולי כי אני משווה ל 151. אם אני רץ איתם כמה ימים ברצף, אז אני מתרגל.
4. אוטמות בינוני. מה שאומר, שאם אתה רץ בחוץ, תזהר נורא כי לא תשמע טוב מספיק את המכוניות שבאות. יש מחקרים על זה שמראים שזו בעיה אמיתית.
5. שירות לקוחות שלא מהעולם הזה. פשוט, אין דברים כאלו!
אוי, עניין האטימות באמת מרתיע אותי כרגע. נורא מסוכן. לא חשבתי על זה אפילו.
כמו כן, לא מוצא חן בעיני האוזניות מהסוג שנכנסות ממש לעומק תעלת האוזן, בכלל לא.
לעומת זאת, איכות הצליל פחות קריטי לי, כלומר, אין צורך בשלמות כאן.
לנוכח הדברים, יש אולי המלצה אחרת?
כמו כן, לא מוצא חן בעיני האוזניות מהסוג שנכנסות ממש לעומק תעלת האוזן, בכלל לא.
לעומת זאת, איכות הצליל פחות קריטי לי, כלומר, אין צורך בשלמות כאן.
לנוכח הדברים, יש אולי המלצה אחרת?