באג מציק במיוחד בVOD בממיר MAGIC HD
שמתי לב לבאג שאף אחד כאן לא הזכיר ויתכן שזה רק אצלי..
כשנכנסים לVOD, פשוט אי אפשר לצאת ממנו.. לא משנה כמה פעמים תלחצו על מקש ה ESC, הוא ירשום לכם להתראות, ומיד יכנס מחדש שוב.. רק על ידי העברת ערוץ הממיר יוצא מהVOD.. עוד מישהו נתקל בבאג הזה? או שיתכן וזה בעיה אצלי?
כשנכנסים לVOD, פשוט אי אפשר לצאת ממנו.. לא משנה כמה פעמים תלחצו על מקש ה ESC, הוא ירשום לכם להתראות, ומיד יכנס מחדש שוב.. רק על ידי העברת ערוץ הממיר יוצא מהVOD.. עוד מישהו נתקל בבאג הזה? או שיתכן וזה בעיה אצלי?
הבאג הזה קיים לא רק ב-VOD הוא קיים גם בערוצים שעוד לא הזמנת גם שם יש לולאה אינסופית.
באמת זה באגים שמשגעים.
אין ספק הממיר הזה יש עליו הרבה עבודה.
חשבתי על לפתוח אשכול כאן שנרכז את כל הבעיות -תקלות - רעיונות לשיפורים והערות נוספות ואז אחר כך
אני יוכל לרכז את זה לקובץ PDF בצורה מסודרת ולשלוח להם בשם הפורום הזה.
באמת זה באגים שמשגעים.
אין ספק הממיר הזה יש עליו הרבה עבודה.
חשבתי על לפתוח אשכול כאן שנרכז את כל הבעיות -תקלות - רעיונות לשיפורים והערות נוספות ואז אחר כך
אני יוכל לרכז את זה לקובץ PDF בצורה מסודרת ולשלוח להם בשם הפורום הזה.
הם סתם מחרטטים. כשעבדתי בחברת סלולר ואנשים דיווחו על על בעיות, זאת הייתה התשובה הקבועה: "נטפל בזה". כמובן שלא העברתי את זה הלאה...asaf23 כתב:מציע לכתוב להוט בעמוד הפייסבוק. אני כתבתי להם על באג אחר ואמרו לי שיטפלו בזה....
אתם מוזמנים לכתוב לצוות פרויקט HOT MAGIC HD ולדווח להם על כל הבאגים שאתם נתקלים ועל כל מיני פיצ'רים ותוספות שהייתם מעוניינים שיהיה בממיר.
בכדי ליצור איתם קשר, יש לשלוח מייל לכתובת הזו:
[email protected]
[email protected]
אני יכול להעיד שפניתי לא אחת לנציגים בעמוד הפייסבוק בנוגע למספר תקלות ושאלות אחרות (לא קשורות ל-Magic HD) וקיבלתי תשובות מהירות, ענייניות ובמידה והייתה בעייה הדבר סודר בטווח הזמין הסביר.pop_87 כתב:הם סתם מחרטטים. כשעבדתי בחברת סלולר ואנשים דיווחו על על בעיות, זאת הייתה התשובה הקבועה: "נטפל בזה". כמובן שלא העברתי את זה הלאה...asaf23 כתב:מציע לכתוב להוט בעמוד הפייסבוק. אני כתבתי להם על באג אחר ואמרו לי שיטפלו בזה.......
אני מאמין שהם כן מעבירים פניות בנוגע לתקלות לצוות האחראי על הממיר.
שלחתי הודעה בנושאים הבאים כמובן מפורט הרבה יותר ממה שכתבתי כאן:nerya40 כתב:אתם מוזמנים לכתוב לצוות פרויקט HOT MAGIC HD ולדווח להם על כל הבאגים שאתם נתקלים ועל כל מיני פיצ'רים ותוספות שהייתם מעוניינים שיהיה בממיר.
[email protected]...
הממיר לא מאפשר יציאה סדירה משירות הVOD ושירותים אינטרקטיבים נוספים
הממיר איטי ביחס לממירים אחרים, למרות שיש לו חומרה חזקה הרבה יותר.
הממיר לא תמיד מזהה באופן תקין את הטלוויזיה שמחוברת בHDMI ולא מציגה את אפשרויות התמונה להגדרות במידה והטלוויזיה לא מזוהה..
על זאת אפרט טיפה:
יש לי טלוויזה שמחוברת בHDMI, והממיר פשוט לא מזהה אותה.. וזורק סתם רזולוציה 576... הוא לא מציג לי את אפשרויות התמונה כדי להגדיר את הרזולוציה כמו שקורא עם טלוויזיה אחרת שברשותי (LG) ורואים ממש על הפנים ככה. ניסיתי להחליף כבל, ניסיתי לחבר ליציאה אחרת, לא עוזר..
שלחתי להם בהודעה שאם אפשר שגם כשהממיר לא מזהה חיבור בHDMI שיציג את האפשרויות בדיוק כמו בממיר HD הרגיל שלהם, שגם עם כלום לא מחובר הוא נותן את האופציה להגדיר את רזולוצית השידור..
מקווה שיתייחסו למייל הזה ויעשו עם זה משהו.