ubuntu תגיע למכשירי אנדרואיד ותהפוך את הסלולרי ליחידת עיבוד מרכזית מלאה.
תרוץ במקביל למערכת ההפעלה הקיימת ותאפשר סנכרון אנשי קשר ולוח שנה כמו גם מענה לשיחות והודעות מתוך ubuntu.
בחיבור מקלדת, עכבר ומסך יהפוך המכשיר למחשב מלא. עם כוח העיבוד והזכרון של המכשירים הסלולרים הקיימים בשוק והעומדים לצאת בעתיד, זה יהווה תחלופה טובה למחשוב נייד.
גם אני הרצתי את הIMAGE של ubuntu, נחמד, אבל זה נותן לך נטו מחשב.
כאן יש אינטגרציה מוחלטת בין האנדרואיד לubuntu, כולל סנכרון בין אפליקציות, מענה לשיחות ובאופן כללי תפקוד מלא של המכשיר מתוך ubuntu.
הIMAGE נותן לך רק להריץ desktop על המכשיר בלי לשמור עליו כלום (ברגע שאתה מפעיל מחדש את הIMAGE הכל נמחק) וגם עבודה עם עכבר לא נוחה כי השליטה היא דרך VNC והיא מיועדת לטאץ'.
אני הראשון שאנסה את זה אבל יותר מעניין אותי לראות איך זה עובד על הטאבל אצלי. זאת יכולת הרבה יותר מעניינת על מכשיר בעל מסך גדול. הבעייה היא שלינוקס לא מותאם לרוץ על מכשיר עם מסך מגע
osherov כתב:אני הראשון שאנסה את זה אבל יותר מעניין אותי לראות איך זה עובד על הטאבל אצלי. זאת יכולת הרבה יותר מעניינת על מכשיר בעל מסך גדול. הבעייה היא שלינוקס לא מותאם לרוץ על מכשיר עם מסך מגע
...
השוס הוא לא להריץ את זה על מסך המכשיר אלא על מסך חיצוני עם מקלדת ועכבר, זה כל הרעיון. לא דיברו בכלל על תפעול על צג המכשיר.
כן,
גיליתי את זה, חשבתי שהם ייצרו איזה ממשק מיוחד לסמארטפונים. ראיתי את הדמו של זה ונראה נחמד מאוד, אבל עדיין לדעתי בגלל הצורך במסך, עכבר ומקלדת. אני לא מוצא שימוש נרחב מידי לתכונה הזאת. יותר פשוט כבר לעבוד מול חלונות עם מחשב PC רגיל.