עדכון ,כחלון לא עוצר את המבצע של הוט
פאניקה בבזק-סמייל-נטוויז'ן-אקספון בעקבות המבצע של הוטנט
עדכון ,כחלון לא עוצר את המבצע
http://www.themarker.com/hitech/1.1648665
הספקיות מתלוננות
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 84,00.html
כחלון שוקל לעצור את המבצע
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000727627
עדכון ,כחלון לא עוצר את המבצע
http://www.themarker.com/hitech/1.1648665
הספקיות מתלוננות
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 84,00.html
כחלון שוקל לעצור את המבצע
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000727627
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 23/02/2012 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עד שהלקוחות סוף סוף מקבלים מבצע שבאמת אפשר לקורא לו מבצע ופחות עבודה בעניינים החברות האחרות ישר רצות לבכות ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
יש אפשרות שמהלך כזה ע"י כחלון באמת ידרוש הגבלה של 50GB ע"י הוט/הוטנט ?
זה יהיה עצוב לכל הלקוחות שעברו ושמחו מוקדם מדיי
זה יהיה עצוב לכל הלקוחות שעברו ושמחו מוקדם מדיי
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה אתה חושב שמישהו יעשה את זה ? אם יכריחו את הוט/הוט נט להגביל לפי נפח אז גם יגבילו את שאר הספקיות שהרי גם להם הסעיף הזה הופיע בדרך פלא לפני כמה חודשים ..
חוץ מזה לא ראיתי בשום מקום אפילו איזכור לזה .. ובכלל אין עכשיו התחייבות ככה שאפשר לעבור לאן שרוצים ממי שרוצים .
חוץ מזה לא ראיתי בשום מקום אפילו איזכור לזה .. ובכלל אין עכשיו התחייבות ככה שאפשר לעבור לאן שרוצים ממי שרוצים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
לא חושב שיש קשר בין הדברים, זה מופיע אצל כל החברות (בפעם המליון) וזה מעולם לא נכנס לתוקף.. זה קיים במידה ויהיה עומס קיצוני..adirbooking כתב:יש אפשרות שמהלך כזה ע"י כחלון באמת ידרוש הגבלה של 50GB ע"י הוט/הוטנט ?
זה יהיה עצוב לכל הלקוחות שעברו ושמחו מוקדם מדיי...
גם כן בכייניות החברות האלו.. תנו מחיר הוגן ללקוח ואל תבכו שחברה אחרת עושה זאת וגונבת לכם את כולם.. זה מגוכח... ועם משרד התקשורת יעצור את המבצע יהיה זעם גדול מצד הצרכנים לדעתי..
טוב מאוד שהם פנו לרשות להגבלים עסקיים ולמשרד התקשורת. זה היה צעד מתבקש והכרחי.
ככה, אם המבצע יאושר, זה יתן לגיטימציה להורדת המחירים של הוט וכולן יהיו חייבות ליישר קו. אם המבצע לא יאושר נתקע עם המחירים של היום לדי הרבה זמן.
ככה, אם המבצע יאושר, זה יתן לגיטימציה להורדת המחירים של הוט וכולן יהיו חייבות ליישר קו. אם המבצע לא יאושר נתקע עם המחירים של היום לדי הרבה זמן.
- oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לתשומת לבכם -
אם תפסיקו בכל פוסט שני לדבר ולהזכיר את עניין הגבלת הנפח אף אחד לא יתייחס לזה.
ברגע שהרגולטור והספקיות יראו שזאת נקודת הטורפה של המשתמשים הכבדים אז יפעלו נגד זה.
זה יותר מדי מוזכר פה לאחרונה. וזה פורום גדול מדי בשביל שהמידע לא יצא לאן שלא צריך לצאת.
אני את ההודעה הזאת אמחק בקרוב. אני מציע גם לכל מי שכתב הודעות בנושא לערוך ולמחוק את התוכן שלא צריך להיות אחרת כולם יסבלו מזה ונחזור למחירים גבוהים ממה שהורגלנו.
ברגע שהרגולטור והספקיות יראו שזאת נקודת הטורפה של המשתמשים הכבדים אז יפעלו נגד זה.
זה יותר מדי מוזכר פה לאחרונה. וזה פורום גדול מדי בשביל שהמידע לא יצא לאן שלא צריך לצאת.
אני את ההודעה הזאת אמחק בקרוב. אני מציע גם לכל מי שכתב הודעות בנושא לערוך ולמחוק את התוכן שלא צריך להיות אחרת כולם יסבלו מזה ונחזור למחירים גבוהים ממה שהורגלנו.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אתה באמת מאמין במה שאתה אומר ?oron1g כתב:לתשומת לבכם -
אני את ההודעה הזאת אמחק בקרוב. אני מציע גם לכל מי שכתב הודעות בנושא לערוך ולמחוק את התוכן שלא צריך להיות אחרת כולם יסבלו מזה ונחזור למחירים גבוהים ממה שהורגלנו....
א. יש פורומים הרבה יותר גדולים.
ב. יש כאן אולי 30 חבר'ה שכותבים בלופ מאז שיצא המבצע.
ג. יש מיליוני לקוחות שמשלמים 100 שקל על ספק אינטרנט ל-2.5 מגה, נראה לך שה-10,000 יוזרים שרוצים 100 מגה ירגמו להם להפעיל חוק כזה?
תהיה חזק ידידי ! 50GB הגבלה!!!!
משרד התקשורת מודע לסעיף הזה מעולה. לפני כל שינוי בחוזה הוט צריכה את אישור משרד התקשורת כמו כל חברה - כשהחברות הכניסו את הסעיפים של הגבלת נפח לחוזה הן היו צריכות את האישור של משרד התקשורת. אם יש גוף אחד שבאמת מבין את כל החוזים של כל חברות התקשורת זה משרד התקשורת.
אגב - עכשיו כשיש תוקף למבצע חכו קצת וכנראה שכל החברות ימכרו חבילות 100 מגה במחירי רצפה. אחרת אנשים ימשיכו לעבור להוט ולא יחזרו אליהן.
אגב - עכשיו כשיש תוקף למבצע חכו קצת וכנראה שכל החברות ימכרו חבילות 100 מגה במחירי רצפה. אחרת אנשים ימשיכו לעבור להוט ולא יחזרו אליהן.
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני אתמול היתחברתי להוטנט והיום היתנתקתי מהם, לא אהבתי ,היתחבר לי הרבה זמן ביוטורנט 
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
IamEzio כתב:עד שהלקוחות סוף סוף מקבלים מבצע שבאמת אפשר לקורא לו מבצע ופחות עבודה בעניינים החברות האחרות ישר רצות לבכות .....
אם הייתם מתעמקים קצת יותר בדרך בהגבלות הקיימות בשוק התקשורת, לא הייתם מדברים ככה. אז סבבה, מחירי האיטרנט הרבה יותר זולים וזה כיף וזה גם משהו שגרם לחברות להציע חבילות שהן היו יכולות להציע מזמן, אבל בהחלט יש משהו בטענות החברות.nba18 כתב:במקום שהנציגים שלהם ישקיעו את הזמן בלהשמיץ את הוט נט עדיף שישקיעו בתמחור חבילות חדשות ואטרקטיביות יותר...
ראשית, הצעה של טריפל זה משהו שנותן יתרון משמעותי לחברה על פני שאר החברות, בגלל שזה מאפשר לתת הנחה גדולה יותר ובגלל שהלקוח לא צריך לשבור את הראש עם כמה חברות. חברת בזק לא יכולה להציע היום בנדל בעקבות הגבלה של משרד התקשורת- דבר שהיה יכול להוזיל עוד יותר את המחירים או לפחות לתת אלטרנטיבה לצרכן שלא רוצה עסק עם הוט.
שנית, אמורה להיות הפרדה מובנית בין הוט להוטנט (וזה אף היה התנאי לכך שהוט תקבל רשיון ספקית). בגלל שזה לא קורה בפועל, הוטנט יכולה למכור את השירות במחיר הפסד ולגרום לכך ששאר הספקיות לא תוכלנה להציע חבילה זהה שהיא לא במחיר הפסד. כל זאת כמובן על מנת לגרוף יותר נתח שוק ויכולת להעלות את המחיר בעתיד, כמובן שאנחנו נהיה אלו שישלמו אותו.
אז נכון שזה מוזר לראות חברות גדולות שמבקשות ממשרד התקשורת לבוא לקראתן וזה לא שאפשר להרגיש סימפטיה כלפיהן, אבל לא מדובר פה במשחק הוגן ו"תחרותי" כמו ששר התקשורת אוהב להגיד. בינתיים אנחנו נהנים מזה ואני רק מקווה שלא נשלם על זה בריבית בעתיד.
הם לא ייישמו את הגבלת הנפח כי זה יגרום לכך שעשרות אלפי לקוחות יורידו את המהירות של חבילת הגלישה ואז הספקיות יפסידו כסף .
בשביל להוריד 50GB גם קו של 5 מגה מספיק... מה אני צריך קו של 100 , אני אעבור את המגבלה ביום אחד .
בשביל להוריד 50GB גם קו של 5 מגה מספיק... מה אני צריך קו של 100 , אני אעבור את המגבלה ביום אחד .