התייעצות בין הוט נט לנטויזן..
אני הייתי בנטויזן עם 12 מגה, הייתי מרוצה, אבל החיבור לחול זוועה..
כרגע בהוט נט עם 100 והחיבור לחול עדין לא הכי מהיר אבל בהחלט יותר טוב מנטויזן..
אגב, נטויזן מגבילה את מהירויות ההורדה בתוכנות שיתוף קבצים ואתרי הורדות לפי בדיקות שהתפרסמו לא מזמן..
לגבי המחיר? הוט נט הרבה יותר זולים.. נטויזן לא הצלחתי להוריד מיתחת ל80 שקל ל100 מגה..
כרגע בהוט נט עם 100 והחיבור לחול עדין לא הכי מהיר אבל בהחלט יותר טוב מנטויזן..
אגב, נטויזן מגבילה את מהירויות ההורדה בתוכנות שיתוף קבצים ואתרי הורדות לפי בדיקות שהתפרסמו לא מזמן..
לגבי המחיר? הוט נט הרבה יותר זולים.. נטויזן לא הצלחתי להוריד מיתחת ל80 שקל ל100 מגה..
שמע, אם היית שואל על התייעצות בין בזק בינלאומי לבין הוטנט, והמחיר היה הבדל של עד 10 שקלים לטובת הוטנט,
הייתי אומר לך ללכת על בזק בינלאומי בגלל הכבל החדש דנדש !!!
אבל בין שאר הספקיות לבין הוטנט, עדיף ללכת על הוטנט, גם אם תקבל מחיר זהה אצל התחרות (מלבד בזק בינלאומי)...
הייתי אומר לך ללכת על בזק בינלאומי בגלל הכבל החדש דנדש !!!
אבל בין שאר הספקיות לבין הוטנט, עדיף ללכת על הוטנט, גם אם תקבל מחיר זהה אצל התחרות (מלבד בזק בינלאומי)...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם עם הכבל החדש זה לא אומר שתקבל יותר רוחב פס בפועל לחו"ל ,רק אומר שהפינגים שלך יהיו נמוכים יותר ושתעבור דרך פחות תחנות באירופה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כי לפי מה שזה ניראה בהוטנט מקבלים יותר רוחב פס לחו"ל לפחות בינתיים ,מה שגם שלא צריך לשלם עוד כסף על הגיימר כדי לקבל אינטרנט נורמאלי .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
מה מציעים היום בנטויז'ן? יש לכם מושג לגבי המחירים העדכניים?
אני הולך להעביר קרוב משפחה פנסיונר לחבילה אטרקטיבית יותר והוא על נטויז'ן. הוא לא גולש לחו"ל ומוריד מטורנטים, אלא בעיקר נכנס לאתרים סטנדרטיים ומקבל מיילים עם קבצי וידאו מהחברים. הוא נמצא כבר שנים על חבילה ישנה דרך הוט ונטויז'ן והוא משלם עליה מעל 300 ש"ח על כלום (נראה לי שהוא האחרון שנשאר על 1.5Mbps
). אני לא הולך להלאות אותו במעבר ספק אינטרנט כי כל התכתובות שלו הן דרך נטויז'ן וזה ממש לא משמעותי בשבילו.
האם זה נכון שמציעים תמורת 39 ש"ח 100Mbps בנטויז'ן? יש עוד מחירי ביניים תמורת מהירויות נמוכות יותר? נראה לי שבמחיר של היום הוא יכול לקבל 100Mbps בקלות
אני הולך להעביר קרוב משפחה פנסיונר לחבילה אטרקטיבית יותר והוא על נטויז'ן. הוא לא גולש לחו"ל ומוריד מטורנטים, אלא בעיקר נכנס לאתרים סטנדרטיים ומקבל מיילים עם קבצי וידאו מהחברים. הוא נמצא כבר שנים על חבילה ישנה דרך הוט ונטויז'ן והוא משלם עליה מעל 300 ש"ח על כלום (נראה לי שהוא האחרון שנשאר על 1.5Mbps
האם זה נכון שמציעים תמורת 39 ש"ח 100Mbps בנטויז'ן? יש עוד מחירי ביניים תמורת מהירויות נמוכות יותר? נראה לי שבמחיר של היום הוא יכול לקבל 100Mbps בקלות
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
זאת נבלה וזאת טרפה ידידי
השיקול אמור להיות הוט נט או נזק בינלאומי [לדעתי..] כאשר בהוטנט נותנים 20 ש"ח ובנזק בינלאומי 29.90 ש"ח.. - על כל המהירויות !!
השיקול אמור להיות הוט נט או נזק בינלאומי [לדעתי..] כאשר בהוטנט נותנים 20 ש"ח ובנזק בינלאומי 29.90 ש"ח.. - על כל המהירויות !!
כל הספקים יורדים בימים אלו לסביבות ה- 30 ש"ח לכל המהירויות עד 30 מגה וחלק גם עד 100 מגה במחיר הזה (מכסימום 35 ש"ח באקספון)
הוט הכניעה את השוק, וטוב עשתה.
צריך רק לבקש, והמחיר יורד. לא עוז - להתנתק:
https://www.netek.co.il/
קל ומהיר
יש חלון הזמנויות שצריך לנצל, ומהר...
במיוחד צריך להביט ולעקב על פרטנר ו-012-סמייל:
http://thecom.co.il/article.php?id=16501
הוט הכניעה את השוק, וטוב עשתה.
צריך רק לבקש, והמחיר יורד. לא עוז - להתנתק:
https://www.netek.co.il/
קל ומהיר
יש חלון הזמנויות שצריך לנצל, ומהר...
במיוחד צריך להביט ולעקב על פרטנר ו-012-סמייל:
http://thecom.co.il/article.php?id=16501
- bad-sector
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ועכשיו לשאלת השאלות:
קיבלתי 100mb ב 20 שח מנטויזן, לחצי שנה, בלי התחייבות.
מיד אחר כך מתעדכן המחיר ואפשר להתקשר לשימור שוב...
כרגע התחברתי לשניהם, מי עדיף?
כרגע התחברתי לשניהם, מי עדיף?
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
הייתי עם נטויזון 12 מגה ללא חיגן וקיבלתי תמיד תוצאות טובות מלאות.bad-sector כתב:ועכשיו לשאלת השאלות:
כרגע התחברתי לשניהם, מי עדיף?...
אם זה ככה אצלך - הירוחת
תעשה כמה בדיקות מהירות(אתר של בזק\הוט\נטויזון) +מהירות הורדה משרתים ונשווה
*אם נטויזון היו מציעים לי 100 מגה ב20 ש"ח בטוח שלא הייתי עובר להוטנט
And the meek shall inherit the earth
...
...
עברתי להוטנט מנטוויז'ן עם חבילת גיימר, טורנטים יורדים יותר טוב עם הוטנט אבל החיבור לחו"ל יותר איטי בהוטנט.
נטוויז'ן גם הציעו לי הצעה 100מגה ב20שקלים לחצי שנה, אבל לא הייתי מוכן כי בהוטנט זה לשנה וחצי של שקט מהחברות האלה.
נטוויז'ן גם הציעו לי הצעה 100מגה ב20שקלים לחצי שנה, אבל לא הייתי מוכן כי בהוטנט זה לשנה וחצי של שקט מהחברות האלה.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
זה נכון, ובנוסף גם הגלישה באתרים בחו"ל איטית יותר בהוטנט 100 מגההחיבור לחו"ל יותר איטי בהוטנט...
מאשר 12 מגה שהיו לי בנטויזון .
*גם בבדיקות מהירות בחו"ל הייתי מקבל את מלוא רוחב הפס תמיד
נערך לאחרונה על ידי FIRE_WIRE ב 03/03/2012 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
And the meek shall inherit the earth
...
...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מחר באים לעשות לי 100 מגה. עשיתי באנדל הוט+הוטנט, מה כדאי לעשות? להשאר בנטוויז'ן(במידה ויציעו לי ב20 ש"ח) או לעבור להוטנט.
בעיקר השימוש להורדה משרת NETLOAD שיש לי מנוי אליו.
בעיקר השימוש להורדה משרת NETLOAD שיש לי מנוי אליו.
"על החתום...."
אני מנוי של נטוויזן ב12M עם גיימר ודיי נמאס לי מהם. (טורנטים לא זזים בשעות העומס וסביבות 12 בלילה משהו "משתחרר")Hertz33 כתב:מחר באים לעשות לי 100 מגה. עשיתי באנדל הוט+הוטנט, מה כדאי לעשות? להשאר בנטוויז'ן(במידה ויציעו לי ב20 ש"ח) או לעבור להוטנט.
בעיקר השימוש להורדה משרת NETLOAD שיש לי מנוי אליו....
איזה מחיר הציעו לך ל-100 מגה תשתית בהוט? אתה לקוח קיים?
כי אני פשוט משלם 59 ל12M והם מבקשים 109 ל30M אז יוצא לי כמעט כפול וגם צריך לשלם התקנה של הוטבוקס