חומר FUL HD מתורגם
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לגבי היצע הבלוריי מתורגם אתה אולי צודק. אני אישית לא יודע אבל מוריד הרבה סרטי בלוריי שכוללים תרגום ואף חלק מהם שהם סרטי ילדים גם דיבוב עברי.
לגבי הורדות - החגיגה נמשכת ידידי. צריך להיות קצת יצירתי או לשלם דמי מנוי לשרתי שיתוף. יש כאלה שהזרועה הארוכה של החוק לא מספיק ארוכה להגיע אליהם....בינתיים.
לגבי הורדות - החגיגה נמשכת ידידי. צריך להיות קצת יצירתי או לשלם דמי מנוי לשרתי שיתוף. יש כאלה שהזרועה הארוכה של החוק לא מספיק ארוכה להגיע אליהם....בינתיים.
"על החתום...."
לא ברור מה השיקולים להוציא בלוריי עם/בלי תרגום עברית.zeevs כתב:תודה, אבל מה הסיבה שיש רק איזה 300-400 כותרים מתורגמים לעברית? הרי לא מדובר במוצר חדש.
האם לא משתלם לתרגם? האם השוק הישראלי קטן מדי?
אני לפחות, לא מוצא סיבה לקנות מכשיר בלו ריי כל עוד אין מלאי משביע רצון של כותרים מתורגמים....
מה שמרגיז בעיקר זה שיוצאים הרבה בלוריי שלא מתורגמים לעברית, לסרטים שקיים להם כבר מזה שנים, DVD מתורגם...
לגבי שאלתך הראשונה, כאחד שרוכש גם מדיות בלוריי מקוריות, אני חושב (ורוצה לקוות ...) שעם הזמן המבחר יגדל בהרבה.
לגבי השאלה השנייה, "מעיין" סרטי הבלוריי המלאים עדיין לא יבש באתרי ההורדות.
כמו שאמרו לך לפני, צריך לדעת איפה לחפש, קיים מבחר לא קטן.
תודה לכם, נראה לי ששוק הבלו ריי המקומי מאוד לא מפותח, ולדעתי זה נובע משיקולי עלות תועלת של הצרכן. כלומר, עלות נגני הבלו ריי והכותרים בארץ מאוד יקרה בהשוואה ל DVD בעוד שהבדל האיכות (כשצופים בטלויזיה עד "42 ממרחק סביר) אינו מפיל מהכיסא.
לי יש מקרן ומסך 3 מטר רוחב, כאן קשה להתפשר על פחות מ FULL HD.
אני לא כזה מומחה גדול, והבעתי את דעתי בלבד.
תודה,
זאב
לי יש מקרן ומסך 3 מטר רוחב, כאן קשה להתפשר על פחות מ FULL HD.
אני לא כזה מומחה גדול, והבעתי את דעתי בלבד.
תודה,
זאב