IP קבוע בהוט+הוט.נט מהירות 100 מגה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
omerz90 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

צהריים טובים,
לא מזמן עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי כמובן 100 מגה תשתית של הוט ו100 מגה ספק של הוט.נט
עם הוטבוקס ואני מרוצה עד השמיים, מהבוקר ועד הלילה אני מקבל 100 מגה הורדה ו2 מגה העלאה
אבל הבעיה היחידה שיש לי היא זה שהIP קבוע.
מישהו יודע איך אני יכול להחליף IP והאם אני יכול לדבר עם הוט/הוט.נט ולבקש שישימו לי IP מתחלף?

תודה מראש לעוזרים.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #2 

על מנת להחליף אתה צריך להחליף MAC ADDRESS של מה שמחובר למודם, אם זה מחשב אז של הכרטיס רשת. אם זה של הנתב, אז בתוך הנתב תשנה את הMAC שלו אגב זה לא IP קבוע לפי ההגדרה זה IP דינאמי.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

אתה לא יכול סתם ככה להחליף IP , כשאתה מחובר בעזרת חיבור ללא חייגן - DHCP הדרך היחידה להחליף IP היא להחליף את כתובת הMAC שלך ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #4 

אם אתה מחובר ישירות ל- HOTBOX והוא מוגדר אצלך כמודם, אתה משנה את כתובת ה- MAC שלך כאן:
התחל --> תכתוב בשורת החיפוש: "הצג חיבורי רשת" --> לחצן ימני על חיבור ה- Local Area Connection הפעיל --> מאפיינים --> קביעת תצורה --> מתקדם --> כתובת רשת --> ערך: ואז אתה רושם שם את כתובת ה- MAC שלך בשינוי האות/המספר האחרון ולוחץ אישור.

בכדי לדעת מה כתובת ה- MAC שלך תעשה ככה:
התחל --> תכתוב בשורת החיפוש: "הצג חיבורי רשת" --> לחצן ימני על חיבור ה- Local Area Connection הפעיל --> מצב --> פרטים --> ואז יהיה רשום לך את כתובת ה- MAC תחת השם: "כתובת פיזית".

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”