צהריים טובים,
לא מזמן עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי כמובן 100 מגה תשתית של הוט ו100 מגה ספק של הוט.נט
עם הוטבוקס ואני מרוצה עד השמיים, מהבוקר ועד הלילה אני מקבל 100 מגה הורדה ו2 מגה העלאה
אבל הבעיה היחידה שיש לי היא זה שהIP קבוע.
מישהו יודע איך אני יכול להחליף IP והאם אני יכול לדבר עם הוט/הוט.נט ולבקש שישימו לי IP מתחלף?
תודה מראש לעוזרים.
IP קבוע בהוט+הוט.נט מהירות 100 מגה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה לא יכול סתם ככה להחליף IP , כשאתה מחובר בעזרת חיבור ללא חייגן - DHCP הדרך היחידה להחליף IP היא להחליף את כתובת הMAC שלך ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אם אתה מחובר ישירות ל- HOTBOX והוא מוגדר אצלך כמודם, אתה משנה את כתובת ה- MAC שלך כאן:
התחל --> תכתוב בשורת החיפוש: "הצג חיבורי רשת" --> לחצן ימני על חיבור ה- Local Area Connection הפעיל --> מאפיינים --> קביעת תצורה --> מתקדם --> כתובת רשת --> ערך: ואז אתה רושם שם את כתובת ה- MAC שלך בשינוי האות/המספר האחרון ולוחץ אישור.
בכדי לדעת מה כתובת ה- MAC שלך תעשה ככה:
התחל --> תכתוב בשורת החיפוש: "הצג חיבורי רשת" --> לחצן ימני על חיבור ה- Local Area Connection הפעיל --> מצב --> פרטים --> ואז יהיה רשום לך את כתובת ה- MAC תחת השם: "כתובת פיזית".
התחל --> תכתוב בשורת החיפוש: "הצג חיבורי רשת" --> לחצן ימני על חיבור ה- Local Area Connection הפעיל --> מאפיינים --> קביעת תצורה --> מתקדם --> כתובת רשת --> ערך: ואז אתה רושם שם את כתובת ה- MAC שלך בשינוי האות/המספר האחרון ולוחץ אישור.
בכדי לדעת מה כתובת ה- MAC שלך תעשה ככה:
התחל --> תכתוב בשורת החיפוש: "הצג חיבורי רשת" --> לחצן ימני על חיבור ה- Local Area Connection הפעיל --> מצב --> פרטים --> ואז יהיה רשום לך את כתובת ה- MAC תחת השם: "כתובת פיזית".