צפייה בתחילת הקלטה מתוזמנת תוך כדי ההקלטה - NOWCOM

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Brendan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

עד כה חשבתי שזה בלתי אפשרי. המאפיין הזה, שכל כך אהבתי שהיה לי הוט מג'יק, היה חסר לי בממירים של עידן פלוס.

אתמול, עקב טעות בלחיצה על כפתור השלט, הסתבר לי שזה אפשרי. עשיתי ניסוי אחד וזה עבד.

התהליך - בכל נקודת זמן לאחר שההקלטה המתוזמנת החלה, לוחצים פעמיים על כפתור INFO. בחלון ההקלטות שנפתח בוחרים את ההקלטה האחרונה (זו ההקלטה הפעילה) ולוחצים על OK. בשלב הזה צופים בהקלטה מההתחלה כאשר במקביל ההקלטה נמשכת. על-מנת לצאת ולחזור לשידור החי - לחיצה על STOP.

בנוסף גליתי שניתן, תוך כדי הקלטה מתוזמנת, לשנות את הפרמטרים של זמן ההקלטה. כך למשל, אפשר להוסיף זמן הקלטה במידה והתכנית החלה לא בשעה היעודה ואפשר גם להפחית את זמני ההקלטה. הצלחתי לעשות זאת פעם אחד אולם לא הצלתי לשחזר את התהליך... יש רעיונות למישהו...?

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

Brendan כתב:עד כה חשבתי שזה בלתי אפשרי. המאפיין הזה, שכל כך אהבתי שהיה לי הוט מג'יק, היה חסר לי בממירים של עידן פלוס.

אתמול, עקב טעות בלחיצה על כפתור השלט, הסתבר לי שזה אפשרי. עשיתי ניסוי אחד וזה עבד.

התהליך - בכל נקודת זמן לאחר שההקלטה המתוזמנת החלה, לוחצים פעמיים על כפתור INFO. בחלון ההקלטות שנפתח בוחרים את ההקלטה האחרונה (זו ההקלטה הפעילה) ולוחצים על OK. בשלב הזה צופים בהקלטה מההתחלה כאשר במקביל ההקלטה נמשכת. על-מנת לצאת ולחזור לשידור החי - לחיצה על STOP.

בנוסף גליתי שניתן, תוך כדי הקלטה מתוזמנת, לשנות את הפרמטרים של זמן ההקלטה. כך למשל, אפשר להוסיף זמן הקלטה במידה והתכנית החלה לא בשעה היעודה ואפשר גם להפחית את זמני ההקלטה. הצלחתי לעשות זאת פעם אחד אולם לא הצלתי לשחזר את התהליך... יש רעיונות למישהו...?
...
כן אני ידעתי את זה, אבל מה שעדיין מפריע לי זה שאי אפשר להתחיל הקלטה תוך כדי צפייה ב-TIMESHIFT.

לגבי השאלה של שינוי זמני ההקלטה, לחץ על RECORD תוך כדי הקלטה מתוזמנת או כל הקלטה אחרת, ויקפוץ חלון קטן בו ניתן לשנות את זמני ההקלטה.

Brendan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

israelihero כתב:
Brendan כתב:
כן אני ידעתי את זה, אבל מה שעדיין מפריע לי זה שאי אפשר להתחיל הקלטה תוך כדי צפייה ב-TIMESHIFT.

לגבי השאלה של שינוי זמני ההקלטה, לחץ על RECORD תוך כדי הקלטה מתוזמנת או כל הקלטה אחרת, ויקפוץ חלון קטן בו ניתן לשנות את זמני ההקלטה.
...
תודה

אבדוק את זה
...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”