יש עדיין מישהו שנשאר עם 012 כספק?
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לאור ירידות המחירים, המבצעים והתחרויות של הספקיות למשוך לקוחות חדשים - הרבה משתמשים עוברים לספק חדש או מקבלים מחיר חדש ואטרקטיבי לחבילה שלהם מהספק הנוכחי.
נדמה שכולם משתתפים בחגיגה חוץ מ-012.
המחיר שהם דורשים הוא כ-170 ש"ח ל-100 מגה וכ-70-78 ש"ח ל-30 מגה.
אני לקוח שלהם משנת 1999 ותמיד (!) השגתי מהם את המחיר הטוב ביותר שניתן (גם לעומת שימור של ספקיות אחרות)
אתמול, אחרי 13 שנים של אינטרנט מעולה ואחלה שירות (חוץ מזמן המתנה שבשבוע האחרון עולה על 50 דקות!!), גם אני נכנעתי למחיר ועזבתי אותם לטובת 100 מגה ב-014.
יש מישהו שהצליח לקבל מהם מחירים הגיוניים ל-30 או 100 מגה או שלאילן בן דב יש מטרה להפיל גם את 012 יחד עם פרטנר ולגמור אותם טוטאלית?
אני לקוח שלהם משנת 1999 ותמיד (!) השגתי מהם את המחיר הטוב ביותר שניתן (גם לעומת שימור של ספקיות אחרות)
אתמול, אחרי 13 שנים של אינטרנט מעולה ואחלה שירות (חוץ מזמן המתנה שבשבוע האחרון עולה על 50 דקות!!), גם אני נכנעתי למחיר ועזבתי אותם לטובת 100 מגה ב-014.
יש מישהו שהצליח לקבל מהם מחירים הגיוניים ל-30 או 100 מגה או שלאילן בן דב יש מטרה להפיל גם את 012 יחד עם פרטנר ולגמור אותם טוטאלית?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
012 כבר ספק מת .. איטי וגם יקר מדי .. כשיש ספקיות כמו הוטנט ובזק בין לאומי עם רוחב פס הרבה יותר טוב ומחירים זולים מאוד אין שום סיבה בעולם להשאר אצלם .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אני אצלהם על 10 מגה ב 29 מקבל תמיד 10 מגה ולא מוכן לעבור.
שירות שלהם ברמה מאוד מאוד נמוכה.
ביטלתי אצלהם 3 יוזרים, ונשאר אחד שעובד תקין אז חבל לי.
ביטלתי אצלהם 3 יוזרים, ונשאר אחד שעובד תקין אז חבל לי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
במהירויות האלה כמעט תמיד תקבל את המקסימום.mp3lll כתב:אני אצלהם על 10 מגה ב 29 מקבל תמיד 10 מגה ולא מוכן לעבור.
ביטלתי אצלהם 3 יוזרים, ונשאר אחד שעובד תקין אז חבל לי....
לגבי המחיר אני יכול להגיד לך שעל 15 מגה שילמתי להם עד עכשיו 22.5 ש"ח לחודש (חצי שנה ראשונה חינם, ועוד חצי שנה ב-45 ש"ח לחודש. תוכנית מלפני שנה כשעדיין היו התחייבויות)
מקודם התקשרתי למוקד מכירות שלהם לקבל מחיר על 100 מגה על גבי תשתית הוט הנציגה אמרה לי 179 שקל חחחח חיים בסרט רעoron1g כתב:לאור ירידות המחירים, המבצעים והתחרויות של הספקיות למשוך לקוחות חדשים - הרבה משתמשים עוברים לספק חדש או מקבלים מחיר חדש ואטרקטיבי לחבילה שלהם מהספק הנוכחי.
יש מישהו שהצליח לקבל מהם מחירים הגיוניים ל-30 או 100 מגה או שלאילן בן דב יש מטרה להפיל גם את 012 יחד עם פרטנר ולגמור אותם טוטאלית?...
אמרתי לה מה את רצינית? עושה לי כן לפני כמה ימים היה עולה פי 2 חחחח ממש "תודה"
שאלתי אותה אם היא יודעת ש014 נותנת ב 29 והוטנט ב20? עושה לי אז תתחבר אליהם
אמרתי לה אל תדאגי חמודה אני כבר מחובר אליהם
חיים בסרט.. לא ישאר להם לקוחות בסוף
הא OK , תשמע לדעתי 012 לא בלחץ ,כי יש לה מעל חצי מיליון לקוחות , היא תתן לכל הכבדים שרוצים 100M ללכתbooras כתב:מי דיבר על הוט. דיברתי על 012erezcap כתב:דווקא לא חיים בסרט ,תבקש התקנה ותחכה שבוע או יותר .......
לדעתי הוט הצליחו לגייס 10,000 מנויים חדשים בחודש הקרוב שזה הרבה מאד מאד מאד .. .......
ממנה ותישאר עם USER -ים הפשוטים שלא יעמיסו עלייה , הבנת!!! ,הם לא רוצים לקוחות מבינים \ גיימרים או 100M ,
012 רוצים משתמשים פשוטים של 10M-5M .
להוטנט הרבה מאד מקום פנוי בקו לחצי מיליון משתמשים ואין בכלל משתמשים ,מה עושים ??
מגייסים 50,000 לקוחות כבדים של 100M במשך שנה או 80,000 במשך שנה וחצי ,
שהרי אף לקוח פשוט של 5M שלא מבין מה זה אינטרנט לא יעבור מ 012 להוטנט .
בעוד שנה וחצי !!! יהיו להוטנט 80,000 משתמשים ב 100M ,מי שירצה להמשיך ישלם יותר 40 שקל ,אחרים יסתפקו
גם ב 50M באותו מחיר של 329 ש"ח .
הבעייה שלהם זה שגם לקוחות שלא מבינים והיה להם 5 מגה עכשיו עושים הוט אומשדרגים לטריפל החדש שומעים 100 מגה ושומעים מחיר מספק של הוט ו014 ופתאום מתקשרים ל012 והם אומרים להם 179 הם ישר יברחו..erezcap כתב:הא OK , תשמע לדעתי 012 לא בלחץ ,כי יש לה מעל חצי מיליון לקוחות , היא תתן לכל הכבדים שרוצים 100M ללכתbooras כתב:מי דיבר על הוט. דיברתי על 012erezcap כתב:דווקא לא חיים בסרט ,תבקש התקנה ותחכה שבוע או יותר .......
לדעתי הוט הצליחו לגייס 10,000 מנויים חדשים בחודש הקרוב שזה הרבה מאד מאד מאד .. .......
ממנה ותישאר עם USER -ים הפשוטים שלא יעמיסו עלייה , הבנת!!! ,הם לא רוצים לקוחות מבינים \ גיימרים או 100M ,
012 רוצים משתמשים פשוטים של 10M-5M .
להוטנט הרבה מאד מקום פנוי בקו לחצי מיליון משתמשים ואין בכלל משתמשים ,מה עושים ??
מגייסים 50,000 לקוחות כבדים של 100M במשך שנה או 80,000 במשך שנה וחצי ,
שהרי אף לקוח פשוט של 5M שלא מבין מה זה אינטרנט לא יעבור מ 012 להוטנט .
בעוד שנה וחצי !!! יהיו להוטנט 80,000 משתמשים ב 100M ,מי שירצה להמשיך ישלם יותר 40 שקל ,אחרים יסתפקו
גם ב 50M באותו מחיר של 329 ש"ח ....
זה לא עניין של לקוחות כבדים או לא.. גם הלא כבדים לוקחים את המבצע של ה100 מגה ומודעים למחיר הנמוך
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא מדוייק, בלי גיימר לא תקבל חצי מזה.oron1g כתב:במהירויות האלה כמעט תמיד תקבל את המקסימום.mp3lll כתב:אני אצלהם על 10 מגה ב 29 מקבל תמיד 10 מגה ולא מוכן לעבור.
ביטלתי אצלהם 3 יוזרים, ונשאר אחד שעובד תקין אז חבל לי....
לגבי המחיר אני יכול להגיד לך שעל 15 מגה שילמתי להם עד עכשיו 22.5 ש"ח לחודש (חצי שנה ראשונה חינם, ועוד חצי שנה ב-45 ש"ח לחודש. תוכנית מלפני שנה כשעדיין היו התחייבויות)...
זו כנראה קארמה, עדיין לא שכחתי את הימים שטורנטים לא היו עוברים את ה-10KB ב-012, וכמובן ברגע שהתחברתי עם חשבון של חבר בבזק בינלאומי פתאום הייתי מקבל רוחב פס מלא.
לא שבזק צדיקים, גם להם היו את כל השטויות שלהם.
כמובן שמדובר פה כמה שנים אחורה, עוד בימים שאנשים היו נכנסים לליונטוורק (למי שזוכר).
Karma's a bitch.
לא שבזק צדיקים, גם להם היו את כל השטויות שלהם.
כמובן שמדובר פה כמה שנים אחורה, עוד בימים שאנשים היו נכנסים לליונטוורק (למי שזוכר).
Karma's a bitch.
לא יכול להסכים אתך בנושא לגבי היום, יצא לי לנסות חשבון משתמש גיימר של חבר ב-012 למשך חודשיים,Class889 כתב:ידוע, זה עדיין ככה היום לגביי טורנטים, למה אתה חושב שHTTP שלהם טס? כי כל הרוחב פס הולך עליו, לא נשאר רוחב פס לP2P....
נכון להיום מכל הבדיקות שהרצתי, אם זה בשרתי משחק, הורדות טורנטים, ו-Http, מבחינת איכות 012 היו הכי טובים,
מה שכן הם היו זוועה ב-usenet.
אני מניח שזה קשור לעובדה שהרבה עזבו אותם והם איכשהו מנסים להציל את השם שלהם.
חשוב לציין שהבדיקה נעשתה עם תשתית של הוט ב-12 מגה ולאחר מכן בבזק 30 מגה.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
מה רע ב5 מגה (לא שאני מתנגד ל100 ) , אבל אני מוריד בטורנטים 50 גיגה ביום עם 5 מגה (HDBITS, TL,CHDBITS,FRESHONTV)....בממוצע לחודש אפשר למלא בין טרה לטרה וחצי של חומר...
אני על העיסקי של 012 , מהירות מלאה 24/7 .
נראה לי שווה לבדוק את ההוטנט הזה כל עוד לא החלו החסימות, גם ככה ביטלו את ההתחייבויות. רק נראה כמה הוט יסדרו את התשתית , ביינתים משלם 59 על 5.
נראה לי שווה לבדוק את ההוטנט הזה כל עוד לא החלו החסימות, גם ככה ביטלו את ההתחייבויות. רק נראה כמה הוט יסדרו את התשתית , ביינתים משלם 59 על 5.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
זה דיי הרבה 59 על 5. אני משלם בינתיים(עוד שבוע עובר להוטנט+הוט 100) על 12 39 ועוד 10 גיימר וגם מוריד על 1.5MB/S. זה אומנם עם פרימיום בנטלואד אבל גם בטורנטים המצב היה טוב מאוד.
"על החתום...."
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם היית מוריד סרטי בלוריי מלאים ידידי היקר, כשכל סרט שוקל 40-50 ג'יגה.sheva23 כתב:מה רע ב5 מגה (לא שאני מתנגד ל100 ) , אבל אני מוריד בטורנטים 50 גיגה ביום עם 5 מגה (HDBITS, TL,CHDBITS,FRESHONTV)....בממוצע לחודש אפשר למלא בין טרה לטרה וחצי של חומר...
נראה לי שווה לבדוק את ההוטנט הזה כל עוד לא החלו החסימות, גם ככה ביטלו את ההתחייבויות. רק נראה כמה הוט יסדרו את התשתית , ביינתים משלם 59 על 5....
לא נראה לי שהיית רוצה לחכות יום שלם לסרט.
הלא כך הדבר ?
חוץ מזה.. במחירים היום - למה לא לעשות 100.. זה זול.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אני מוריד BD מלא, אבל דחילאק כמה סרטים היום שווה להשקיע שם בנפח דיסק (אני כבר לא מדבר על מהירות אינטרנט), יש לי 10 טרה בבית הרוב תפוס.
יוצא לך סרט נורמלי פעם בחודש במקרה הטוב, וכשאני אומר נורמלי זה אחד שישמעו בו DTSMA והוא גם איכותי מבחינת תוכן, לא רק פיצוצים.
כל השאר 1080P מספיק בהחלט. אתה הולך לישון ב00:00 וחוזר מהעבודה בין 18:00-19:00 , לא יהיה מוכן עד אז הסרט?
יש אנשים שהתמכרו כבר לרעיון הזה של להוריד הכל בBD מלא , אם כך בכיף....אני ביינתים לפחות לא רואה סיבה להוריד כל יום 50GB ולרוץ אחרי עצמי כדי לראות בכוח סרטים במטרה לפנות מקום בדיסק. ההארדיסקים התייקרו הרי פי 2 , נחכה שירדו המחירים
סיבה נוספת זה עלות כוללת, אני משלם היום על אינטרנט 90 שח כולל תשתית.
לדעתי עם כל השירותים שאנחנו צורכים היום, שזה גם חבילת סלולר, גם לווין (אצלי אני חוסך שם ומשלם רק 30 שח בחודש על שיתוף לוויני), ועל זה עוד אינטרנט וטלפון קווי כבר מתחילים להרגיש שמשהו מיותר.
כל עוד זה בטווח ה100 שח בחודש כולל ספק ותשתית , אני מצטרף
יוצא לך סרט נורמלי פעם בחודש במקרה הטוב, וכשאני אומר נורמלי זה אחד שישמעו בו DTSMA והוא גם איכותי מבחינת תוכן, לא רק פיצוצים.
כל השאר 1080P מספיק בהחלט. אתה הולך לישון ב00:00 וחוזר מהעבודה בין 18:00-19:00 , לא יהיה מוכן עד אז הסרט?
יש אנשים שהתמכרו כבר לרעיון הזה של להוריד הכל בBD מלא , אם כך בכיף....אני ביינתים לפחות לא רואה סיבה להוריד כל יום 50GB ולרוץ אחרי עצמי כדי לראות בכוח סרטים במטרה לפנות מקום בדיסק. ההארדיסקים התייקרו הרי פי 2 , נחכה שירדו המחירים
סיבה נוספת זה עלות כוללת, אני משלם היום על אינטרנט 90 שח כולל תשתית.
לדעתי עם כל השירותים שאנחנו צורכים היום, שזה גם חבילת סלולר, גם לווין (אצלי אני חוסך שם ומשלם רק 30 שח בחודש על שיתוף לוויני), ועל זה עוד אינטרנט וטלפון קווי כבר מתחילים להרגיש שמשהו מיותר.
כל עוד זה בטווח ה100 שח בחודש כולל ספק ותשתית , אני מצטרף
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 23/02/2012 16:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
אני בהוט, 12מגה ב012 וסובל מכל רגע.
במשך כל שעות היום כל תעבורת טורנט חסומה לחלוטין, ובשעות הקטנות של הלילה (3-6) נפתחת באופן מפתיע.
בנוסף על זה בערב הגלישה הרגילה נהיית איטית בצורה מחרידה.
לצערי אני תקוע איתם לחודשים הקרובים, אם היתה לי האפשרות הייתי בורח מזמן.
במשך כל שעות היום כל תעבורת טורנט חסומה לחלוטין, ובשעות הקטנות של הלילה (3-6) נפתחת באופן מפתיע.
בנוסף על זה בערב הגלישה הרגילה נהיית איטית בצורה מחרידה.
לצערי אני תקוע איתם לחודשים הקרובים, אם היתה לי האפשרות הייתי בורח מזמן.