סדרה חדשה: AWAKE
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
סדרה חדשה עם הבחור מ-Brotherhood
הסדרה מספרת על בחור שלאחר תאונה מגלה שבכל פעם שהוא מתעורר משינה הוא בגרסא מעט שונה של המציאות. בגרסא אחת אשתו נהרגה בתאונה ובגרסא השניה, הבן שלו. הוא מתקשה לזהות באיזו מציאות הוא נמצא ולכן נעזר בגומיות בצבעים שונים על כף היד שלו, והוא צריך בכל פעם להתמודד עם התיאום בין המציאויות השונות ועם השאלה, מי מבינהם היא ה "נכונה" או שאולי הוא הוזה.
השאלה הגדולה היא האם הוא יכול להוכיח ששתי המציאויות נכונות, והאם הוא בעצמו אולי לא בדיוק יצא מהתאונה בשלום...
הפיילוט אמור להיות משודר שבוע הבא בארה"ב.
הסדרה מספרת על בחור שלאחר תאונה מגלה שבכל פעם שהוא מתעורר משינה הוא בגרסא מעט שונה של המציאות. בגרסא אחת אשתו נהרגה בתאונה ובגרסא השניה, הבן שלו. הוא מתקשה לזהות באיזו מציאות הוא נמצא ולכן נעזר בגומיות בצבעים שונים על כף היד שלו, והוא צריך בכל פעם להתמודד עם התיאום בין המציאויות השונות ועם השאלה, מי מבינהם היא ה "נכונה" או שאולי הוא הוזה.
השאלה הגדולה היא האם הוא יכול להוכיח ששתי המציאויות נכונות, והאם הוא בעצמו אולי לא בדיוק יצא מהתאונה בשלום...
הפיילוט אמור להיות משודר שבוע הבא בארה"ב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
סדרה מעניינת, אך אני מתקשה לראות כיצד היא יכולה להתקיים מעבר לכמה פרקים בודדים.
כל הקטע של המעבר בין 2 המציאויות נדמה שנעשה כרגע על מנת לעזור לכוכב הסדרה לפענח את הפשעים שהוא נתקל בהם בעבודה. עכשיו הפשעים אינם עמוקים דיו על מנת להחזיק פרק שלם כמו ב- CSI לדוגמה, אלא פשוטים למדי. שתי המציאויות השונות ימצו את עצמן עוד פרק אחד או שניים ואז לא יהיו לנו שום דבר ביד.
כל הקטע של המעבר בין 2 המציאויות נדמה שנעשה כרגע על מנת לעזור לכוכב הסדרה לפענח את הפשעים שהוא נתקל בהם בעבודה. עכשיו הפשעים אינם עמוקים דיו על מנת להחזיק פרק שלם כמו ב- CSI לדוגמה, אלא פשוטים למדי. שתי המציאויות השונות ימצו את עצמן עוד פרק אחד או שניים ואז לא יהיו לנו שום דבר ביד.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
היום יצא לי לראות את הפרק ה-1..תאכלס לא היה משהו שמשך אותי
בפרק הזה, הפרק היה מאוד מבולבל ולא כל כך מעניין.
פרק רדוד לא ממש מותח הייתי אומר.
עוד מישהו כבר ראה את הפרק ה-1?
נראה לאן יוביל הפרק ה-2
בפרק הזה, הפרק היה מאוד מבולבל ולא כל כך מעניין.
פרק רדוד לא ממש מותח הייתי אומר.
עוד מישהו כבר ראה את הפרק ה-1?
נראה לאן יוביל הפרק ה-2
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
פרק 12 היה מדהים.
פרק 13, החציון האחרון שלו ובמיוחד הסוף, לא מובן.
פרק 13, החציון האחרון שלו ובמיוחד הסוף, לא מובן.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox ... eason.html
אם הבנתי נכון, הפרק האחרון לא סוגר את הסיפור. מתוך הנחה שכנראה לא תהיה עונה שנייה, שווה לצפות בזה?
אם הבנתי נכון, הפרק האחרון לא סוגר את הסיפור. מתוך הנחה שכנראה לא תהיה עונה שנייה, שווה לצפות בזה?
- Mikel-David
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הסוף סגור ומאוד מבריק.
כל כך הפריע לי שהוא פשוט לא חולם באף אחד מהעולמות ככה שהפתרון לתעלומה הוא ששתיהם הם חלום אחד גדול. באמת מבריק. זה בעצם חלום בתוך חלום, ואף אחד מהעולמות האלה לא היו אמיתיים.
כל כך הפריע לי שהוא פשוט לא חולם באף אחד מהעולמות ככה שהפתרון לתעלומה הוא ששתיהם הם חלום אחד גדול. באמת מבריק. זה בעצם חלום בתוך חלום, ואף אחד מהעולמות האלה לא היו אמיתיים.
***************המשך ספוילר**************
כן, אני מסכים. התאוריה שזה היה חלום נראית יותר נכונה מכל תיאוריה אחרת.
מה שעושה את זה די מבעס לדעתי, 12 פרקים של התרחשויות שבכלל לא קרו.
כל הדיאלוגים, המקרים שנחקרו, הפגישות עם הפסיכולוגים... הכל הכל הכל כאילו נמחק.
אני לא יודע מה היה המצב כשעשו את הפרק האחרון - הם ידעו שהסדרה בוטלה ? אם לא, אז אני לא יודע איך הם היו יוצאים מזה בעונה הבאה.
כן, אני מסכים. התאוריה שזה היה חלום נראית יותר נכונה מכל תיאוריה אחרת.
מה שעושה את זה די מבעס לדעתי, 12 פרקים של התרחשויות שבכלל לא קרו.
כל הדיאלוגים, המקרים שנחקרו, הפגישות עם הפסיכולוגים... הכל הכל הכל כאילו נמחק.
אני לא יודע מה היה המצב כשעשו את הפרק האחרון - הם ידעו שהסדרה בוטלה ? אם לא, אז אני לא יודע איך הם היו יוצאים מזה בעונה הבאה.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11598
- נתן תודות: 1215 פעמים
- קיבל תודות: 2457 פעמים
חיפשתי סדרה איכותית מעבר למה שיש היום להציע, שזה בדרך כלל ממוצע (בלי להחשיב את נטפליקס הגרם) עד טוב, לפעמים מעולות.
נברתי בכמה ארד דיסקים וראיתי את הסדרה הזו שאני יודע על קיימה, אך לא ממש הקדשתי לה מזמני ( יש עוד כמה שאני מודע לאיכותן
אך לא מוצא את הזמן עבורן).
בכל אופן לאחר כמה דקות לתוך פרק ראשון מצאתי את עצמי גומע 5 פרקים ברצף. איזה יופי של סדרה, ליהוק ומשחק מעולה, כל דמות מקבלת
את העומק שלה בצורה נהדרת, הכתיבה חכמה ומפתיעה, הלילה משכנעת ולא משעממת לרגע כי גם הדיאלוגים כתובים היטב.
יופי של פתיחה (למה לא עושים סדרות כלאה כיום) לסדרה אינטליגנטית ששכחתי שהיא קיימת אצלי (יש עוד רבות שעדיין לא ראיתי)
למרות שאני משער שהסוף הולך לאכזב אותי (אולי לא, כי קראתי (לא לעומק כמובן) שיש הסבר מניח על הדעת לסוף) מפני שאין יותר המשך.
בינתיים נהנה כל רגע.
https://www.imdb.com/title/tt1839683/?r ... _0_q_AWAKE
נברתי בכמה ארד דיסקים וראיתי את הסדרה הזו שאני יודע על קיימה, אך לא ממש הקדשתי לה מזמני ( יש עוד כמה שאני מודע לאיכותן
אך לא מוצא את הזמן עבורן).
בכל אופן לאחר כמה דקות לתוך פרק ראשון מצאתי את עצמי גומע 5 פרקים ברצף. איזה יופי של סדרה, ליהוק ומשחק מעולה, כל דמות מקבלת
את העומק שלה בצורה נהדרת, הכתיבה חכמה ומפתיעה, הלילה משכנעת ולא משעממת לרגע כי גם הדיאלוגים כתובים היטב.
יופי של פתיחה (למה לא עושים סדרות כלאה כיום) לסדרה אינטליגנטית ששכחתי שהיא קיימת אצלי (יש עוד רבות שעדיין לא ראיתי)
למרות שאני משער שהסוף הולך לאכזב אותי (אולי לא, כי קראתי (לא לעומק כמובן) שיש הסבר מניח על הדעת לסוף) מפני שאין יותר המשך.
בינתיים נהנה כל רגע.
https://www.imdb.com/title/tt1839683/?r ... _0_q_AWAKE