עזרה בבחירת מסך (עד 10K)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
abig פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
אני מעוניין לרכוש מסך לסלון בגודל של 46-50" ואני לא יודע מה להחליט, השימושים הם כ 50% טלויזיה SD (בעיקר תכניות לילדים + חדשות ) ו 50% צפיה בסרטים HD דרך המחשב (גם תלת מימד שלא עושה כאב ראש יהיה נחמד),

מרחק הצפיה הוא קצת פחות מ 3 מטר, לא הגדרתי תקציב מסויים אבל אני מערך שארצה להוציא בסביבות 7-10K , ראיתי את המבצע שיש עכשיו למסך פלזמה 50" של פנסוניק שהמחיר למסך + סטרימר + 4 זוגות משקפיים בסביבות 9000 ש"ח ( האם ניתן להשיג יותר זול את המבצע הזה ? ) אבל אני חושש ללכת לפלזמה שוב לאחר שהפלזמה טושיבה הנוכחית שלי שקניתי לפני 4-5 שנים ביותר מ 10K בשלבי גסיסה מתקדמים (כתמים שחורים כשמדליקים את המסך ולוקח כמה דקות עד שיעלמו והתמונה לעיתים נראית עם הפרעות) , לכן חשבתי ללכת על מסך LED של פיליפס\סמסונג\סוני בגדלים 46/47 שתומכים בתלת מימד אקטיבי ומתאימים לשימושים שציינתי ,

אשמח לעצה מנומקת מבעלי הניסיון, הייתי רוצה לרכוש בימים הקרובים וכרגע אין לי מושג מה להחליט ,

תודה מראש

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

אם תלת חשוב, ולא רוצה כאבי ראש, אז עדיף תלת פאסיבי. לך תתרשם מפיליפס 7606 ו LG 570Y (או 651Y אם גודל 55" רלוונטי).

אם בכל זאת פלזמה אז:
א. על איזה דגם של פנסוניק אתה מדבר?
ב. לך תתרשם גם מה PS51D550 של סמסונג ותישאר עם עודף גדול בכיס מהתקציב.

abig פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

הדגם של פנסוניק 50ST30 , המבצע מופיע בעמוד הבית של יורוקום (שמפנה לפייסבוק שלהם) http://www.eurocomdc.co.il/ ,
לגבי התלת מימד, האם אצל כל החברות האקטיבי גורם לכאב ראש? האם זה משהו שעובר אחרי שמתרגלים ? כי כשאני ראיתי בחנות טלויזיה של סמסונג עם תלת מימד אז הרגשתי קצת כאב ראש..
תודה

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

ה ST30 טלוויזיה משובחת.

לגבי כאב ראש זה אינדיבידואלי. לך לחנות מתמחה כמו סטריאו עיני או פיוצ'ר ותבקש לצפות לאורך זמן ב ST30 בתלת ובדגם אחר שיש בו תלת פאסיבי.

abig פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה, האם המסך הזה יציג HD יותר טוב מפיליפס 7606 או סוני KDL-46EX720 ?
האם אין מה לחשוש מאורך חיים של פלזמה אחרי המסך הנוכחי שלי שגוסס ?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

תלוי בתנאי הצפיה שלך. אם מדובר בצפיית יום עם הרבה תאורה אז ה LED בד"כ יתנו תוצאה טובה יותר. בלילה הן לא יכולות להתמודד מול פלזמות כדוגמת ה ST30.

לגבי אורך חיים, גם LED יכולים למות ולפחות לפנסוניק יש 5 שנות אחריות.

לגבי תלת פאסיבי ה LG לטעמי עדיפות על הפיליפס, גם בגלל הלוקאל דימינג שמשפר את השחורים של פאנל ה IPS וגם בגלל הפיצ'רים (למשל היכולת לנגן תלת מהטלוויזיה כולל תרגום מה שיש רק בסמסונג ו LG מייבוא רשמי).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”