איך YES מגיבים על הנחתת המחיר של HOT?
מקריאה בפורום הבנתי שבתחום האינטרנט-כל שאר החברות הורידו מחירים באופן דרסטי כדי להתמודד עם המחירים החדשים של HOT.
אבל בתחום הטלויזיה-מישהו מכם מרגיש איזושהי היערכות מיוחדת מצד YES להתמודד עם נטישה מסיבית של לקוחות ל HOT?
בכל מקרה-שווה מאד לעקוב
אבל בתחום הטלויזיה-מישהו מכם מרגיש איזושהי היערכות מיוחדת מצד YES להתמודד עם נטישה מסיבית של לקוחות ל HOT?
בכל מקרה-שווה מאד לעקוב
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני רק יכול להגיד שיס יצאו במבצעים חדשים לטענתם.
התקשרו אלי שלשום לנסות להחזיר אותי אליהם.
רצו לבוא אלי הביתה, ואמרתי להם שאני מוכן לקבל רק הצעה טלפונית.
כשהתקשרו אלי ושאלו כמה אני משלם בהוט ואם קריטי לי 5HD ו 2ממירי HD (כן, קריטי לי. ואני לא מבין למה ביס ממיר HD עדיין לא סטנדרט),
אמרו שיהיה הבדל של 70 ש"ח לרעתם.
אז אני לא יודע איפה המבצעים החדשים שלהם בדיוק...
התקשרו אלי שלשום לנסות להחזיר אותי אליהם.
רצו לבוא אלי הביתה, ואמרתי להם שאני מוכן לקבל רק הצעה טלפונית.
כשהתקשרו אלי ושאלו כמה אני משלם בהוט ואם קריטי לי 5HD ו 2ממירי HD (כן, קריטי לי. ואני לא מבין למה ביס ממיר HD עדיין לא סטנדרט),
אמרו שיהיה הבדל של 70 ש"ח לרעתם.
אז אני לא יודע איפה המבצעים החדשים שלהם בדיוק...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לפי דעתי את כמות הממירים אתה סוגר עם הנציגת מכירות וזה תלוי ביכולת המיקוח שלך. אתה לא משלם על מודם אלה על ההתקנה. אם זה טריפל עלות התקנה היא 299. אם זה רק הוטבוקס עבור אינטרנט זה 100 שקל התקנה אלה אם כן אתה לקוח קיים בהוט אז ההתקנה היא ללא עלות.
"על החתום...."
הם הציעו מבצעי תחרות:
"מבצע חודש פברואר
מבצע לזמן מוגבל ביותר: מסלול Top (בסיס+ 13 חבילות), מסלול Life style ומסלול Family ב-239 ש"ח לחודש, במקום 249 ש"ח לחודש. מסלול Basic ב-199 ש"ח לחודש. מסלול Smart עם ממיר HD בלבד (לא מקליט) ב-219 ש"ח."
רק לשם השוואה, חבילת הטלוויזיה הכי יקרה בהוט עולה 234 ש"ח והיא ללא הגבלת זמן או משהו... כאילו זה לא מבצע זמני או משהו, זה מחיר קבוע.
"מבצע חודש פברואר
מבצע לזמן מוגבל ביותר: מסלול Top (בסיס+ 13 חבילות), מסלול Life style ומסלול Family ב-239 ש"ח לחודש, במקום 249 ש"ח לחודש. מסלול Basic ב-199 ש"ח לחודש. מסלול Smart עם ממיר HD בלבד (לא מקליט) ב-219 ש"ח."
רק לשם השוואה, חבילת הטלוויזיה הכי יקרה בהוט עולה 234 ש"ח והיא ללא הגבלת זמן או משהו... כאילו זה לא מבצע זמני או משהו, זה מחיר קבוע.
יס בבעיה רצינית מאוד כרגע. מבצע הטריפל הנוכחי של הוט כל כך יותר זול מהאלטרנטיבה של בזק+בזב"ל+יס שאין להם מה לעשות. תחרות נראה כשבזק ויס יתמזגו.
כרגע האפשרות היחידה שלהם היא לבכות בשקט, כי הוט תפסו אותם עם המכנסיים למטה.
כרגע האפשרות היחידה שלהם היא לבכות בשקט, כי הוט תפסו אותם עם המכנסיים למטה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני משלם 193 (5 חבילות) + 2 ממירי HD.nerya40 כתב:הם הציעו מבצעי תחרות:
"מבצע חודש פברואר
רק לשם השוואה, חבילת הטלוויזיה הכי יקרה בהוט עולה 234 ש"ח והיא ללא הגבלת זמן או משהו... כאילו זה לא מבצע זמני או משהו, זה מחיר קבוע....
לא רואה איך המחירים הם "מחירי תחרות"
יס קונה תוכן איכותי. בתחום התוכן הוט לא מהווה תחרות כרגע אחרי השקת יס OH.
תמיד יס היתה יקרה יותר מהוט , אבל עדיין אנשים העדיפו לשלם יותר - אם בגלל שירות (למרות שהוא התדרדר הוא עדיין עשרות מונים טובים מזה של הוט), אם בגלל תוכן (הרגיל והיום -HD ), אם בגלל איכות תמונה (שהיתה לפחות בעבר טובה יותר באופן מובהק ביס). אבל היות והעלות תמיד תשאר הגורם הראשון במעלה לבחירת חבילת התוכן בטלויזיה תמיד יהיו יותר אנשים שיבחרו בהוט.
תמיד יס היתה יקרה יותר מהוט , אבל עדיין אנשים העדיפו לשלם יותר - אם בגלל שירות (למרות שהוא התדרדר הוא עדיין עשרות מונים טובים מזה של הוט), אם בגלל תוכן (הרגיל והיום -HD ), אם בגלל איכות תמונה (שהיתה לפחות בעבר טובה יותר באופן מובהק ביס). אבל היות והעלות תמיד תשאר הגורם הראשון במעלה לבחירת חבילת התוכן בטלויזיה תמיד יהיו יותר אנשים שיבחרו בהוט.
אפשר להשיג כל סדרה שהם מציעים באינטרנט בקלות כולל כתוביות בעברית ולרוב חודשים שלמים לפני שזה משודר ביס. ועם האינטרנט החדש של הוט של 100 מגה-ביט, אפשר להוריד פרק באיכות HD ב-2 דקות ופרק באיכות רגילה ב-20 שניות, כך שלדעתי זה לא רלוונטיamiti כתב:יס קונה תוכן איכותי. בתחום התוכן הוט לא מהווה תחרות כרגע אחרי השקת יס OH.
תמיד יס היתה יקרה יותר מהוט , אבל עדיין אנשים העדיפו לשלם יותר - אם בגלל שירות (למרות שהוא התדרדר הוא עדיין עשרות מונים טובים מזה של הוט), אם בגלל תוכן (הרגיל והיום -HD ), אם בגלל איכות תמונה (שהיתה לפחות בעבר טובה יותר באופן מובהק ביס). אבל היות והעלות תמיד תשאר הגורם הראשון במעלה לבחירת חבילת התוכן בטלויזיה תמיד יהיו יותר אנשים שיבחרו בהוט....
אין כזה דבר איכות, יש מה הקהל אוהב ואת זה לא הבינו ב YES שנים ,אז כמה מבקרי טלוויזיה אוהבים את YES ,asaf23 כתב:דווקא הוט משתפרת, רכשה מספר סדרות איכותיות לאחרונה. גם איכות התמונה השתפרה, רק צריכה לפתור את הבעיות בממיר....
אבל בהוט הבינו שעספור מביאה בעונה הראשונה 25 מיליון הורדות ב VOD !!! ורייטנג שווה לערוץ 10 .
מי שחשוב לו רק כסף, שלא יחשוב פעמיים ויעבור מיד ל-HOT, חבל על כל רגע. מי שחשוב לו שמה שהוא משלם עליו גם יעבוד, אז שיעשה את השיקול שלו: כמות התקלות בתשתית HOT, אינטרנט+טלויזיה+טלפון גדולה עשרות מונים מהתקלות שחובה מי שמנוי על בזק+YES. לדעתי YES לא צריכה להתחיל תחרות מחירים, היא צריכה למצב את עצמה כ"איכותית" יותר וזאת עד למיזוג המלא עם בזק, שאז החוקים ישתנו ובזק תוכל להציע הצעות הרב יותר אטרקטיביות.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תקלות התשתית רק פחותות עם הזמן .. ואל תשלה את עצמך .. לא חסר מקומות שבהם בזק בוקשי 10 מגה יכולה לספק .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |