עכשיו לגבי ה HOTBOX הבנתי שהוא לא תומך באקס בוקס 360 והוא גורם לניתוקים נונסטופ, וזה מאוד איכזב אותי שקראתי את זה
D-Link DIR 615 תומך ב 100 מגה?
-
solidstone36
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היום שידרגתי ל 100 מגה בספק ובתשתית (ספק בזק תשתית הוט) הכול יצא לי 50 שקל + התקנה בחינם שהולכים להתקין לי את ה HOTBOX..
עכשיו לגבי ה HOTBOX הבנתי שהוא לא תומך באקס בוקס 360 והוא גורם לניתוקים נונסטופ, וזה מאוד איכזב אותי שקראתי את זה
הבנתי אבל שאפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם ולהשתמש בראוטר שלי אבל אני לא בטוח אם הראוטר שלי תומך ב 100 מגה.. הראוטר שלי זה Dlink dir 615 האם הוא תומך ב 100 מגה? או שאני יצטרך להחליף לראוטר אחר? בכול מקרה מה השיטת חיבור כדי לקבל פינגים נמוכים לחול VDSL2? או שיש משהו יותר טוב בשביל תעדוף למשחקי רשת? אשמח לקבל חוות דעת ועזרה בנושא,תודה רבה מיכאל 
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה לא שהוא גרוע ,אבל נתב עם פורטים של 100Mb יהיה מאוד מוגבל פה ..ככה שבכל מקרה כדי להתקדם למשהו טוב יותר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
solidstone36
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
תודה על התגובות, ואם כבר אנחנו מזכירים את זה אז ידוע לכם על ראוטר שהוא טוב במיוחד למשחקי רשת גיימינג ותומך ב 100מגה? וגם לגבי ה VDSL2 מישהו צריך להגדיר לי את זה, או שבמהירויות של 100 זה כבר נכנס אוטומטי?
- Monarch420
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 2 פעמים
אין שום בעיה בשילוב של Hotbox שמתפקד כראוטר ו-Xbox. ללא הגדרת IP סטטי באקס בוקס אכן יש ניתוקים כל הזמן, אבל אם תגדיר איי פי סטטי באקס בוקס, ותפתח פורטים בראוטר (80, 88, 3074, 53) אזי הבעיה נעלמת והקו מעולה (כולל Open Nat כל הזמן)
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ה300מגה באלחוטי זה תיאורטי בלבד, בפועל זה לא מגיע לזה גם לא בתנאים אופטימליים.nba18 כתב:Dir 615 מיושן?
כי המליצו לי עליו לא מזמן כחדש...
דרך אגב לפי המפרט שלו הוא תומך עד 300 מגה באלחוטי.....
הסוגיה היא אחרת, בגלל שיש לו פורטים של 100Mbps בלבד הוא לעולם לא יגיע לרוחב פס של 100מגה מלאים.
קל וחומר שאם בכניסה לא תגיע ל100מגה גם באלחוטי לא תגיע ל100מגה
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אי אפשר להגיד בוודאות. זה תלויי בהרבה מאוד גורמים כמו מרחק, מכשולים בדרך, כרטיס הרשת האלחוטי במחשב, רשתות שכנות על אותו ערוץ, הפרעות אלקטרומגנטיות ממכשירים סמוכים, ועוד גורים שאי אפשר לצפות מראש.
אני לא יכול לתת לך מספר מדוייק (בטח שלא להתחייב עליו) אבל בממוצע אנשים מקבלים בערך 60 עם עבודה בתקן N.
אני לא יכול לתת לך מספר מדוייק (בטח שלא להתחייב עליו) אבל בממוצע אנשים מקבלים בערך 60 עם עבודה בתקן N.