שאלות בתפעול פיליפס 7606

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eransp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
באופן מפתיע, קיבלתי מהוריי במתנה מסך פיליפס 7606 בגודל 47״. מרחק הצפיה הוא 3 מטר.
מסתבר שזה די גדול... בעיקר לאשתי שהתחרפנה מהגודל הזה. היא לא מצליחה להנות מצפיה בטלוויזיה (אני דווקא מרוצה, בעיקר בסרטים).

יש אפשרות לבחור בגדלי תמונה קבועים - מילוי מסך אוטומאטי, זום אוטומאטי, סופר זום וכו׳
כשמעבירים לזום אוטומאטי התמונה מתכווצת לגודל של 40״ בערך ועבור אשתי, לצפיה בערוצי טלויזיה זה אידאלי. הבעיה היא שתוך חצי דקה זה עושה זום לגודל שחורג קצת מגבולות המסך...
האם יש אפשרות להתאמה ידנית של גודל התמונה? או שבהכרח חייבים לצפות במסך מלא?

לגבי חיבור לרסיבר, לא הסתדרתי עם זה. חיברתי באמצעות סיב אופטי וזה לא מתחבר למגבר. הצליל ממשיך לצאת מהרמקולים של הטלויזיה. כשאני לוחץ על adjust, יציאת צליל ומעביר לאמפליפייר, הוא אומר שהפעולה נכשלה והצליל ימשיך לצאת מהטלויזיה...

ולגבי הממיר הדיגיטלי המובנה, הוא לא מזהה את התחנות של עידן+. אני גר במודיעין אם זה רלוונטי, והחיבור הוא ישר לשקע האנטנה בקיר. אני קולט אל הערוצים באופן אנלוגי בלבד, מה שבקרוב כבר לא יהיה זמין.
אשמח מאוד לסיוע
תודה!
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music

eransp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אשמח מאוד לסיוע....
תודה
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

ראשית תתחדש.

איזה ערוצים אתה קולט באנלוגי? כבר שנה שאין שידורים אנלוגיים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”