30 או 100 מגה?
שלום
רק להבהיר שאני לא גיימר. רק משפחה רגילה עם שני נייחים ושני טאבלטים.
עומד להתחבר לטריפל של הוט והציעו לי את המהירויות באותו מחיר.
שאלות:
1. האם יש מגבלה טכנית ל 100? כלומר האם יש צורך להחליף כרטיס רשת למשל? ומה לגבי הרשת הקווית?
2. הציעו לי לחבר הוטבוקס. כדאי או שעדיף להשאיר את האדימקס שלי?
3. האם יש מגבלת נפח באחת המהירויות?
תודה מראש
עוז
רק להבהיר שאני לא גיימר. רק משפחה רגילה עם שני נייחים ושני טאבלטים.
עומד להתחבר לטריפל של הוט והציעו לי את המהירויות באותו מחיר.
שאלות:
1. האם יש מגבלה טכנית ל 100? כלומר האם יש צורך להחליף כרטיס רשת למשל? ומה לגבי הרשת הקווית?
2. הציעו לי לחבר הוטבוקס. כדאי או שעדיף להשאיר את האדימקס שלי?
3. האם יש מגבלת נפח באחת המהירויות?
תודה מראש
עוז
1)הכרטיסי רשת החדשים (7 שנים בערך) תומכים ב 1GB (אני מדבר כמובן על כרטיסי רשת קווים בלבד). כדי לבדוק זאת מצא את דגם הלוח אם שיש לך במחשב ובדוק דרך אתר היצרן איזה כרטיס יש שם. בחיבור אלחוטי בתקן N רוב המשתמשים מקבלים מהירות 40-60
2)ההוטבוקס ראוטר גרוע. עדיף להשאיר את הHOTBOX בתור מודם ולחבר לו ראוטר חיצוני.
3)בHOTNET רשום הגבלת נפח של 50GB כרגע אין הגבלה אבל הם יכולים להפעיל את זה בעתיד. הסעיף הזה קיים כבר שנים רבות בהרבה ספקיות אינטרנט וגם שם זה סה"כ סעיף שלא ממומש
3)בHOTNET רשום הגבלת נפח של 50GB כרגע אין הגבלה אבל הם יכולים להפעיל את זה בעתיד. הסעיף הזה קיים כבר שנים רבות בהרבה ספקיות אינטרנט וגם שם זה סה"כ סעיף שלא ממומש
המגבלה לא רק ב- HOTNET אלא גם בתשתית !!!!loko11 כתב:1)הכרטיסי רשת החדשים (7 שנים בערך) תומכים ב 1GB (אני מדבר כמובן על כרטיסי רשת קווים בלבד). כדי לבדוק זאת מצא את דגם הלוח אם שיש לך במחשב ובדוק דרך אתר היצרן איזה כרטיס יש שם. בחיבור אלחוטי בתקן N רוב המשתמשים מקבלים מהירות 40-60
3)בHOTNET רשום הגבלת נפח של 50GB כרגע אין הגבלה אבל הם יכולים להפעיל את זה בעתיד. הסעיף הזה קיים כבר שנים רבות בהרבה ספקיות אינטרנט וגם שם זה סה"כ סעיף שלא ממומש...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
תחשוב על זה ..אם בספק מגבילים אותך ל50.. מה זה משנה אם עושים אותו דבר גם בתשתית ? לכול הספקיות יש את הסעיף הזה...ואתה לא תשלם לארבע ספקיות בו זמנית רק כדי להשתמש באינטרנט שלך לא כך ?GioraS כתב:המגבלה לא רק ב- HOTNET אלא גם בתשתית !!!!loko11 כתב:1)הכרטיסי רשת החדשים (7 שנים בערך) תומכים ב 1GB (אני מדבר כמובן על כרטיסי רשת קווים בלבד). כדי לבדוק זאת מצא את דגם הלוח אם שיש לך במחשב ובדוק דרך אתר היצרן איזה כרטיס יש שם. בחיבור אלחוטי בתקן N רוב המשתמשים מקבלים מהירות 40-60
3)בHOTNET רשום הגבלת נפח של 50GB כרגע אין הגבלה אבל הם יכולים להפעיל את זה בעתיד. הסעיף הזה קיים כבר שנים רבות בהרבה ספקיות אינטרנט וגם שם זה סה"כ סעיף שלא ממומש......
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
אגב מגבלת נפח הורדה -
מישהו יודע מה הנוסח המדוייק של הסעיף?
נניח וכן יתחילו לאכוף זאת.
ונניח שאני מחזיק 2 חשבונות מאותו הספק,
ומתחבר אל שניהם במקביל (למהירות זה לא ישנה),
האם זה אומר שבפועל אוכל לקבל 100GB נפח הורדה?
האם זה אומר שבפועל אוכל לקבל 100GB נפח הורדה?
לעניין השאלה שלך, בהסכם (שנשלח במייל) כתוב, "מגבלת נפח מקסימלי: 50GB". מספר שורות אח"כ כתוב: "HOT רשאית להגביל את הלקוח מגלישה בשירותי האינטרנט או לחייבו בתשלום בגין חריגה מנפח הגלישה המקסימאלי כתוצאה מחריגה בהעלאה ו/או הורדת נתונים."ufffnick כתב:אגב מגבלת נפח הורדה -
האם זה אומר שבפועל אוכל לקבל 100GB נפח הורדה?...
מדהים שאנשים לא שמו לב לזה עד עכשיו והם מדברים על זה כאילו שהם גילו את אמריקה... כל החברות (תשתית וספקית אינטרנט) משאירות לעצמן את הזכות להגביל את התעבורה בחוזה ללא יוצא מן הכלל, ומציינות את זה במפורש כדי שלא תבוא אח"כ בטענות על הטעיה. זה לא באותיות קטנות אלא באותיות בגודל זהה בתוך החוזה עליו אתה חותם (שהוא חלק מהתקנון. תסתכל כאן: https://www.hot.net.il/Handlers/Takanon ... 3021222427 ).
הסיבה היא שלא תחשוב בדיעבד שאתה לא מוגבל ותטחן טרה-בייטים כל חודש, וגם כדי שלא תמכור/"תתרום" את רוחב הפס שלך לאחרים. במצב כזה, יוכלו לבוא אליך בטענות. אני מניח שאם אתה לקוח סביר ואתה משתמש בעד כמה מאות ג'יגה בייטים בודדים בחודש פה ושם, לא באמת יטרידו אותך.
מנהלים, אולי כדאי להדביק את זה, כי כל מי שלא טורח לקרוא קצת אחורה וחושב שהוא גילה "פירצה חדשה", שואל את אותה השאלה שוב ושוב...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני לא הולך לקרוא את כל האשכול, זה כמו שתשאל מה עדיף מרצדס או הונדה באותו מחיר.
כמובן שעדיף את ה100 מגה איפה השאלה בכלל.
ותפסיקו לדבר עם כל העניין של ההגבלה, היא דימיונית ולא קיימת הסברתי כבר 100 פעם.
כמובן שעדיף את ה100 מגה איפה השאלה בכלל.
ותפסיקו לדבר עם כל העניין של ההגבלה, היא דימיונית ולא קיימת הסברתי כבר 100 פעם.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Class889 -
הונדה אחלה אוטו - וזה תלוי איזו מרצדס
לפותח השרשור - תעשה 100, מקס' תקבל 60-80... זה עדיין יותר מ-30 באותו המחיר!!!!
הונדה אחלה אוטו - וזה תלוי איזו מרצדס
לפותח השרשור - תעשה 100, מקס' תקבל 60-80... זה עדיין יותר מ-30 באותו המחיר!!!!
1.המגבלה היחידה של 100 על 30 היא במידה ולא תהיה ערני כשהמבצע יסתיים, תעבור למסלול יקר יותר.
2. אני לא מבין למה אנשים פה נלחצים מאיזכור מגבלת הנפח, הרי זה עניין צרכני, בפרט בתקופה זו כשהמודעות
הצרכנית של הציבור בישראל בעליה, לא צריך לעבור בשקט על כל צפרדע שמנסים להאכיל אותנו, להפך, צריך
לעשות כמה שיותר רעש, אולי זה ירתיע את הרשעים.
3. בדקתי את הטענה שכל הספקים מגבילים ומצאתי שהיא לא נכונה.
4. סוף שבוע נעים לכווווווווווווווווווווולם.
2. אני לא מבין למה אנשים פה נלחצים מאיזכור מגבלת הנפח, הרי זה עניין צרכני, בפרט בתקופה זו כשהמודעות
הצרכנית של הציבור בישראל בעליה, לא צריך לעבור בשקט על כל צפרדע שמנסים להאכיל אותנו, להפך, צריך
4. סוף שבוע נעים לכווווווווווווווווווווולם.
נחמד שאתה זורק טיעונים לאוויר. שום "רעש" לא יעזור, כי הספקיות מעוניינות להגן על עצמן מ- abuse על כל צורותיו. במקום להגיד תודה שזה לא מופיע באותיות קטנות, אתה טוען שיש כאן עוולה צרכנית.GioraS כתב:1.המגבלה היחידה של 100 על 30 היא במידה ולא תהיה ערני כשהמבצע יסתיים, תעבור למסלול יקר יותר.
4. סוף שבוע נעים לכווווווווווווווווווווולם....
אתה יכול לתת לי דוגמא לספק אינטרנט/תשתית שלא מגביל אותך בחוזה?
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
BARMAN אתה צודק מבחינה מסויימת כשמנסים לתת לגיטימציה לחוזה.....
אבל איפה עובר הגבול של ההגבלה לדעתך? כמה גיגה בחודש זה הגזמה עם רוחב פס של 10-100 מגה?
והיום אין התחייבות, אחד יגביל יעברו לאחר...האחר יגביל? יפסיקו לצרוך רוחב פס גבוה ויחזרו ל5 מגה.
שירות של הזרמת HD חוקי מחו"ל גם צורך תעבורה...ביום שמגבילים אותך, זה היום שאפשר לפרוש לדוקים בארץ.
חוץ מזה עוד משהו לגבי החוזה, בשום מקום לא ראיתי בחוזה שיש לספקית אישור לעשות TRAFFIC SHAPING , ואח"כ לדרוש ממך גיימר או מסלול עיסקי רק כי רצית להוריד בפרוטוקול שהוא לא HTTP (גם שם ניסו להגביל עד שכחלון ביטל את ההתחייבות)...או נציגים חסרי מושג/ או שכאלה שמשקרים במצח נחושה שהבעיה היא "אצלך ברשת" ובו זמנית אתה מראה לו תפקוד של אותה "רשת בעייתית" רק אצל ספק אחר בFULL SPEED ....שגורמים לנציג לגמגם ולבלוע רוק...
אז בוא לא נעשה פה דביק על קריאת חוזה כי הוא שווה אתה יודע למה.....
בסופו של יום הספקיות מחפשות לעשות כסף
אתה צודק בדבר אחר אולי, ספקיות שיראו שלא ריווחי להם להחזיק לקוחות "כבדים" יעלו מחירים וישארו רק עם קהל YNET ופורום שלא עושים הורדות...
אבל איפה עובר הגבול של ההגבלה לדעתך? כמה גיגה בחודש זה הגזמה עם רוחב פס של 10-100 מגה?
והיום אין התחייבות, אחד יגביל יעברו לאחר...האחר יגביל? יפסיקו לצרוך רוחב פס גבוה ויחזרו ל5 מגה.
שירות של הזרמת HD חוקי מחו"ל גם צורך תעבורה...ביום שמגבילים אותך, זה היום שאפשר לפרוש לדוקים בארץ.
חוץ מזה עוד משהו לגבי החוזה, בשום מקום לא ראיתי בחוזה שיש לספקית אישור לעשות TRAFFIC SHAPING , ואח"כ לדרוש ממך גיימר או מסלול עיסקי רק כי רצית להוריד בפרוטוקול שהוא לא HTTP (גם שם ניסו להגביל עד שכחלון ביטל את ההתחייבות)...או נציגים חסרי מושג/ או שכאלה שמשקרים במצח נחושה שהבעיה היא "אצלך ברשת" ובו זמנית אתה מראה לו תפקוד של אותה "רשת בעייתית" רק אצל ספק אחר בFULL SPEED ....שגורמים לנציג לגמגם ולבלוע רוק...
אז בוא לא נעשה פה דביק על קריאת חוזה כי הוא שווה אתה יודע למה.....
בסופו של יום הספקיות מחפשות לעשות כסף
אתה צודק בדבר אחר אולי, ספקיות שיראו שלא ריווחי להם להחזיק לקוחות "כבדים" יעלו מחירים וישארו רק עם קהל YNET ופורום שלא עושים הורדות...
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.