שאלה לבעלי Vibiemme (ולמי שמכיר)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ראש E61 עדיף
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
היבואן של bezzera גילס לווצה קצת קשה וכבד, אם אתה מתכוון לרכוש דרך קדמה אז אתה סגור היטב מבחינת השרות אחריות וגם איכפתיות.
אני חסיד של bezzera, כך שאני כמובן ממליץ עליה, מובטחות לך שנים ארוכות של קפה מצויין ממכונה מצויינת וללא בעיות תפעוליות או טכניות.
בהצלחה.
אני חסיד של bezzera, כך שאני כמובן ממליץ עליה, מובטחות לך שנים ארוכות של קפה מצויין ממכונה מצויינת וללא בעיות תפעוליות או טכניות.
בהצלחה.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
ה-VBM, למרות מה שלפעמים כותבים עליה כאן בפורום, ממש לא נראית לי אמינה במיוחד.
רק צרות אני שומע.
כולל joncafe, שכתב כאן למעלה, שסיפר לי השבוע שהוא מחכה לאיזשהו חלק כדי לתקן את המכונה (אני לא יודע בדיוק לאיזה חלק הוא התכוון).
אני עם quickmill כבר 3.5 שנים, וחוץ משובר ואקום דפוק (שסודר בדגמים החדשים) המכונה עובדת פיקס. אמינות מושלמת. וזו לא האניטה היחידה שאני שומע עליה שהיא כזו.
בצרה בעיני אמינה יותר, לא זוכר ששמעתי על תקלות משונות כמו עם ה-VBM. מצד שני, אין כאלו הרבה בפורום ואלו שיש הן חצי מסחריות, אז אולי זה מטה את הכף לטובתן.
אם הייתי צריך לבחור בין VBM לבצרה הייתי הולך על quickmill או ECM...
ואם כבר בצרה, אז ראש E61.
רק צרות אני שומע.
כולל joncafe, שכתב כאן למעלה, שסיפר לי השבוע שהוא מחכה לאיזשהו חלק כדי לתקן את המכונה (אני לא יודע בדיוק לאיזה חלק הוא התכוון).
אני עם quickmill כבר 3.5 שנים, וחוץ משובר ואקום דפוק (שסודר בדגמים החדשים) המכונה עובדת פיקס. אמינות מושלמת. וזו לא האניטה היחידה שאני שומע עליה שהיא כזו.
בצרה בעיני אמינה יותר, לא זוכר ששמעתי על תקלות משונות כמו עם ה-VBM. מצד שני, אין כאלו הרבה בפורום ואלו שיש הן חצי מסחריות, אז אולי זה מטה את הכף לטובתן.
אם הייתי צריך לבחור בין VBM לבצרה הייתי הולך על quickmill או ECM...
ואם כבר בצרה, אז ראש E61.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אני חושב שכל אחד שיש לו את ה $$$ היה עושה את זהbitfield כתב:מעניין. אתה עוזב את האלקטרה לטובת סטרגה?hosq כתב:גם אני הפכתי לחסיד של בזרה......
הלכתי לבדוק עכשיו, האלקטרה מנפקת קפה פחות סמיך, אבל עוצמת הטעם היא משהו מיוחד. בכל זאת ציוד מסחרי מפתה יותר
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אין הבדל ביניהן. זו מכונה זהה למעט המעטפת. ענין של טעם אישי.bitfield כתב:איזה ECM הגיוטו או ה סליני (לא ברור לי לגמרי ההבדל מעבר לעיצוב). יש להן יבוא מסודר?...
קופיטים (יבואני גאג'ה ונובה-סימונלי) מייבאים אותן. יבואן גדול ומסודר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
לא יצא לי , אבל ראיתי את הדגם החדש בתמונותbitfield כתב:יצא לך להכיר גם את הג'וניור?nimitzg כתב:אצלי הבעיוה היחידה ב VBM נבעה מהחיבור המאולתר שלה לקו מים.
מלבד הבעיה הזו לא היו בעיות כלל ואני מאוד מרוצה.......
והוא נראה מרשים ביותר.
בסידרה הישנה של אותו דגם דיווחו משתמשים על
תקלות.
הדגם החדש נראה מוצלח אבל צריך לעבור על ה-
Specs וגם לטעום את הקפה.
אני חושב שיש בה value for money