בחירת רסיבר- המפרט בפנים
היי,
אנא המלצותיכם לבחירת רסיבר בתקציב של עד 3000 ש"ח.
הוא יחובר ל:
פנסוניק v20 בגודל 50 אינטש'
סט רמקולים של BOSE מסדרה 10 Acoustimass® 10 speaker system
Extreamer pro
ממיר HD של YES.
מיועד לסלון בגודל של 4.7 על 5 (פתוח לכיוון המטבח- סה"כ 14 מטר)
תודה!
אנא המלצותיכם לבחירת רסיבר בתקציב של עד 3000 ש"ח.
הוא יחובר ל:
פנסוניק v20 בגודל 50 אינטש'
סט רמקולים של BOSE מסדרה 10 Acoustimass® 10 speaker system
Extreamer pro
ממיר HD של YES.
מיועד לסלון בגודל של 4.7 על 5 (פתוח לכיוון המטבח- סה"כ 14 מטר)
תודה!
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
המלצה עד 3000ש"ח:
Yamaha RXV567 - אותו שמעתי ואהבתי (לבסוף הלכתי על ה-Pioneer VSX-821-K שמאד הרשים אותי לטובה, אך זה 5.1).
הייתי שמח להמליץ לך על ה-VSX921 , אך הוא מאד יקר (ובתכ'לס - הייתי מעדיף אותו).
נדמה כי ט.ר מתמחרים את מוצריהם גבוה יותר בהשוואה אל מול SG...
Yamaha RXV567 - אותו שמעתי ואהבתי (לבסוף הלכתי על ה-Pioneer VSX-821-K שמאד הרשים אותי לטובה, אך זה 5.1).
הייתי שמח להמליץ לך על ה-VSX921 , אך הוא מאד יקר (ובתכ'לס - הייתי מעדיף אותו).
נדמה כי ט.ר מתמחרים את מוצריהם גבוה יותר בהשוואה אל מול SG...
- ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
Yamaha RXV667
מומלץ 7.1 יש לו את כל הפיצ'רים של HD .דגם ותיק יחסית ולכן ניתן למצוא אותו באזור ה 3500 ש"ח . גם מוסיקלי וגם מתאים לקולנוע ביתי . לתשומת ליבך רסיברים באמת רציניים מתחילים ב 5000 ש"ח ויותר אולי תשקול להשקיע קצת יותר ?

- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Onkyo TX-NR609
אפשר למצוא בין המחירים 3-3.5K
לא ממש בדקתי לאחרונה אך אני מעריך שזהו הטווח, הרוב תלוי במיקוח שלך [ממליץ לרכוש בחנויות מתמחות - המחיר יהיה נמוך יותר.]
תצורת 7.2 עם כל ה"פיצ'רים" שאתה צריך.
תומך בפורמטי הסאונד החדשים וכו'.
לא ממש בדקתי לאחרונה אך אני מעריך שזהו הטווח, הרוב תלוי במיקוח שלך [ממליץ לרכוש בחנויות מתמחות - המחיר יהיה נמוך יותר.]
תצורת 7.2 עם כל ה"פיצ'רים" שאתה צריך.
תומך בפורמטי הסאונד החדשים וכו'.
- shaby
-
- חבר ותיק

אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח (4900ש"ח לכל הפחות דרך משווק מורשה של טופ אודיו).adirbooking כתב:Onkyo TX-NR609
לא ממש בדקתי לאחרונה אך אני מעריך שזהו הטווח, הרוב תלוי במיקוח שלך [ממליץ לרכוש בחנויות מתמחות - המחיר יהיה נמוך יותר.]...
שימו לב איך היבואן מחזיק בביצים את המשווקים המורשים - כולם אותו המחיר...אני לא אוהב התנהלות שכזו.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני אישית קיבלתי הצעה לפני כ-3-4 חודשים בערך של 3,600 ש"ח - מיבוא רשמי!shaby כתב:אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח.adirbooking כתב:Onkyo TX-NR609
לא ממש בדקתי לאחרונה אך אני מעריך שזהו הטווח, הרוב תלוי במיקוח שלך [ממליץ לרכוש בחנויות מתמחות - המחיר יהיה נמוך יותר.]...
שימו לב איך היבואן מחזיק בביצים את המשווקים המורשים - כולם אותו המחיר...אני לא אוהב התנהלות שכזו....
אנא ממך..
אם הייתי ממליץ על הרסיבר מיבוא פרללי הייתי מדגיש זאת.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shabyshaby כתב:אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח (4900ש"ח לכל הפחות דרך משווק מורשה של טופ אודיו).adirbooking כתב:Onkyo TX-NR609
שימו לב איך היבואן מחזיק בביצים את המשווקים המורשים - כולם אותו המחיר...אני לא אוהב התנהלות שכזו....
אתה לא מדייק בכלל בקשר לתמכור של האונקיו 609 לא כל המשווקים מוכרים אותו באותו מחיר .
אתה טועה בגדול .
כנס לחנויות מתמחות ואני בטוח שתקבל מחיר מצויין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
shaby,shaby כתב:אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח (4900ש"ח לכל הפחות דרך משווק מורשה של טופ אודיו).adirbooking כתב:Onkyo TX-NR609
התאפקתי כבר כמה פעמים, אבל לצערי זו לא הטעות הראשונה שלך בשבועות האחרונים, ותמיד אתה אומר את הדברים בנחרצות מטרידה למדי.
חשוב לזכור שהרבה אנשים מגיעים לפורום בלי ידע מוקדם בתחומי העניין הנדונים בו, ואתה עלול בקביעות שכאלה להטעות ולבלבל...
להבא, שקול מילים, והשתמש בהסתייגות שרובנו מנסים תמיד לשלב בהודעות שלנו: "לדעתי"...
- shaby
-
- חבר ותיק

אינני טוען שאני חף מטעויות...אשמח אם תצביע על טעותי.epony כתב:shaby,shaby כתב:אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח (4900ש"ח לכל הפחות דרך משווק מורשה של טופ אודיו).adirbooking כתב:Onkyo TX-NR609
התאפקתי כבר כמה פעמים, אבל לצערי זו לא הטעות הראשונה שלך בשבועות האחרונים, ותמיד אתה אומר את הדברים בנחרצות מטרידה למדי.
חשוב לזכור שהרבה אנשים מגיעים לפורום בלי ידע מוקדם בתחומי העניין הנדונים בו, ואתה עלול בקביעות שכאלה להטעות ולבלבל...![]()
להבא, שקול מילים, והשתמש בהסתייגות שרובנו מנסים תמיד לשלב בהודעות שלנו: "לדעתי"......
אני לא מגדיר עצמי כמומחה גדול בתחום (מתפתח אט אט), אך ארשה לעצמי ואומר כי אני צרכן נבון.
עשיתי סקר שוק מקיף בנוגע ל-579...במס' חנויות שביקרתי בהן/שוחחתי איתן - המחיר יצא די זהה ולא רחוק בצורה משמעותית ממה שרשום ב-ZAP.
9000es: אמנם לא בדקתי ספציפית לגבי ה-609, אלא כן לגבי ה-579 - ואכן מצאתי התאמה +- במחירים אצל המשווקים המורשים.
אם adirbooking מצא ב-3-3.5ש"ח...וואלה - אני מאד מופתע מכך!
כי את ה-Onkyo's TX-NR579 (שהיה בהתלבטות אל מול הPioneer 821) לא הצלחתי למצוא בפחות מ-3200ש"ח.
אינני פוסל וחורץ את מה שנאמר ע"י adirbooking לגבי המחיר של ה-609...אך זה מאד מאד מאד מוזר.
כוונתי: בדר"כ - הן מחיר המחירון וזה שלאחר ההנחה - יצא די זהה אצל המשווקים המורשים, אלא אם כן לאותה חנות יש קשר טוב עם היבואן ובאפשרותה להשיג הנחה קטנה נוספת.