בחירת רסיבר- המפרט בפנים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Zimmer90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אנא המלצותיכם לבחירת רסיבר בתקציב של עד 3000 ש"ח.
הוא יחובר ל:
פנסוניק v20 בגודל 50 אינטש'
סט רמקולים של BOSE מסדרה 10 Acoustimass® 10 speaker system
Extreamer pro
ממיר HD של YES.

מיועד לסלון בגודל של 4.7 על 5 (פתוח לכיוון המטבח- סה"כ 14 מטר)

תודה!

Zimmer90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מישהו? עזרה?

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

המלצה עד 3000ש"ח:
Yamaha RXV567 - אותו שמעתי ואהבתי (לבסוף הלכתי על ה-Pioneer VSX-821-K שמאד הרשים אותי לטובה, אך זה 5.1).
הייתי שמח להמליץ לך על ה-VSX921 , אך הוא מאד יקר (ובתכ'לס - הייתי מעדיף אותו).
נדמה כי ט.ר מתמחרים את מוצריהם גבוה יותר בהשוואה אל מול SG...

ISAC69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

Yamaha RXV667

שליחה #4 

מומלץ 7.1 יש לו את כל הפיצ'רים של HD .דגם ותיק יחסית ולכן ניתן למצוא אותו באזור ה 3500 ש"ח . גם מוסיקלי וגם מתאים לקולנוע ביתי . לתשומת ליבך רסיברים באמת רציניים מתחילים ב 5000 ש"ח ויותר אולי תשקול להשקיע קצת יותר ?
:!:

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #5 

Onkyo TX-NR609

אפשר למצוא בין המחירים 3-3.5K
לא ממש בדקתי לאחרונה אך אני מעריך שזהו הטווח, הרוב תלוי במיקוח שלך [ממליץ לרכוש בחנויות מתמחות - המחיר יהיה נמוך יותר.]
תצורת 7.2 עם כל ה"פיצ'רים" שאתה צריך.
תומך בפורמטי הסאונד החדשים וכו'.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

adirbooking כתב:Onkyo TX-NR609
לא ממש בדקתי לאחרונה אך אני מעריך שזהו הטווח, הרוב תלוי במיקוח שלך [ממליץ לרכוש בחנויות מתמחות - המחיר יהיה נמוך יותר.]
...
אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח (4900ש"ח לכל הפחות דרך משווק מורשה של טופ אודיו).

שימו לב איך היבואן מחזיק בביצים את המשווקים המורשים - כולם אותו המחיר...אני לא אוהב התנהלות שכזו.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #7 

shaby כתב:
...
אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח.

שימו לב איך היבואן מחזיק בביצים את המשווקים המורשים - כולם אותו המחיר...אני לא אוהב התנהלות שכזו.
...
אני אישית קיבלתי הצעה לפני כ-3-4 חודשים בערך של 3,600 ש"ח - מיבוא רשמי!
אנא ממך..
אם הייתי ממליץ על הרסיבר מיבוא פרללי הייתי מדגיש זאת.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #8 

shaby כתב:
...
אין ספק שזו אופציה מעולה ... אך המחיר שהמגיב מעלי ציין - הינו לקנייה דרך יבואן פרללי...לא מי יודע מה מומלץ! בעוד שהמחיר דרך משווק מורשה - יגיע לסביבות 4700ש"ח לאחר מיקוח (4900ש"ח לכל הפחות דרך משווק מורשה של טופ אודיו).

...
shaby

אתה לא מדייק בכלל בקשר לתמכור של האונקיו 609 לא כל המשווקים מוכרים אותו באותו מחיר .
אתה טועה בגדול .

כנס לחנויות מתמחות ואני בטוח שתקבל מחיר מצויין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #9 

shaby כתב:
...

...
shaby,

התאפקתי כבר כמה פעמים, אבל לצערי זו לא הטעות הראשונה שלך בשבועות האחרונים, ותמיד אתה אומר את הדברים בנחרצות מטרידה למדי. :oops:

חשוב לזכור שהרבה אנשים מגיעים לפורום בלי ידע מוקדם בתחומי העניין הנדונים בו, ואתה עלול בקביעות שכאלה להטעות ולבלבל... 8O

להבא, שקול מילים, והשתמש בהסתייגות שרובנו מנסים תמיד לשלב בהודעות שלנו: "לדעתי"...

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

epony כתב:
shaby כתב:
...

...
shaby,

התאפקתי כבר כמה פעמים, אבל לצערי זו לא הטעות הראשונה שלך בשבועות האחרונים, ותמיד אתה אומר את הדברים בנחרצות מטרידה למדי. :oops:

חשוב לזכור שהרבה אנשים מגיעים לפורום בלי ידע מוקדם בתחומי העניין הנדונים בו, ואתה עלול בקביעות שכאלה להטעות ולבלבל... 8O

להבא, שקול מילים, והשתמש בהסתייגות שרובנו מנסים תמיד לשלב בהודעות שלנו: "לדעתי"...
...
אינני טוען שאני חף מטעויות...אשמח אם תצביע על טעותי.
אני לא מגדיר עצמי כמומחה גדול בתחום (מתפתח אט אט), אך ארשה לעצמי ואומר כי אני צרכן נבון.
עשיתי סקר שוק מקיף בנוגע ל-579...במס' חנויות שביקרתי בהן/שוחחתי איתן - המחיר יצא די זהה ולא רחוק בצורה משמעותית ממה שרשום ב-ZAP.

9000es: אמנם לא בדקתי ספציפית לגבי ה-609, אלא כן לגבי ה-579 - ואכן מצאתי התאמה +- במחירים אצל המשווקים המורשים.

אם adirbooking מצא ב-3-3.5ש"ח...וואלה - אני מאד מופתע מכך!
כי את ה-Onkyo's TX-NR579 (שהיה בהתלבטות אל מול הPioneer 821) לא הצלחתי למצוא בפחות מ-3200ש"ח.
אינני פוסל וחורץ את מה שנאמר ע"י adirbooking לגבי המחיר של ה-609...אך זה מאד מאד מאד מוזר.

כוונתי: בדר"כ - הן מחיר המחירון וזה שלאחר ההנחה - יצא די זהה אצל המשווקים המורשים, אלא אם כן לאותה חנות יש קשר טוב עם היבואן ובאפשרותה להשיג הנחה קטנה נוספת.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”