שעות התמיכה המוגבלות בהוטנט
הסתבר לי היום שמוקד התמיכה של הוטנט עובד רק עד 22:00 בימי חול, ועד 14:00 ביום שישי, בשבת אין תמיכה כלל !
למי שהתחבר בבנדל דרך הוט - יש תמיכה 24/7 דרך הוט .
מאד מוזר. אני חושש שהיעדר תמיכה בספק חדש יבריח לקוחות.
מה דעתכם?
מה דעתכם?
דעתנו שזה בחינם כולל שישי -שבת 1801-700-700 דרך הוט .eranrose כתב:הסתבר לי היום שמוקד התמיכה של הוטנט עובד רק עד 22:00 בימי חול, ועד 14:00 ביום שישי, בשבת אין תמיכה כלל !
מה דעתכם?...
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
כך גם היה בדיוק במקרה שלי...פשוט מעצבןdalet11 כתב:הוט נט - 8 בבוקר עד 9 בערב..
מי שהצטרף דרך הוט - 24\7..
למה? לך תבין.. כשאני עשיתי את הטריפל דרך הוט הנציג המפגר אמר לי שאין בנדל שאני צריך להתקשר להוטנט בנפרד.. אז אני גם נתקעתי קצת עם זה..
אבל האמת? כמה כבר צריך את התמיכה?...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני למזלי התחברתי דרך הוט בבאנדל. רק תשתית וספק ללא טריפל. אני לקיח קיים אומנם באינטרנט וטלפון. מאוד מוזר מה שקורה בהוט, נראה כאילו בלגן אחד שלם. לי למשל הנציגה אמרה שלקוח קיים לא משלם עבור התקנת הוטבוקס. לחלק הם לוקחים מאה שקל ולחלק חמישים. פשוט תלוי על איזה נציג נופלים.
"על החתום...."
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
פשוט ביזיון... ואם מתנתק האינטרנט 5 דק' אחרי שהמוקד נסגר והלקוח X לא נמצא בבאנדל דרך הטריפל ?
בושה!
לאן עוד נגיע - הם מנסים להכניס לכיס שלהם עוד 20 ש"ח וע"י זה מנתקים אנשים מתמיכה טכנית ?!
האם זה חוקי בכלל ?
בושה!
לאן עוד נגיע - הם מנסים להכניס לכיס שלהם עוד 20 ש"ח וע"י זה מנתקים אנשים מתמיכה טכנית ?!
האם זה חוקי בכלל ?
לפי מה שרשום היום ב YNET:
מ-HOTnet נמסר בתגובה: " החל מהשבוע הבא המוקד הטכני יעבור לפעול שבעה ימים בשבוע, 24 שעות ביממה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4193336,00.html
מ-HOTnet נמסר בתגובה: " החל מהשבוע הבא המוקד הטכני יעבור לפעול שבעה ימים בשבוע, 24 שעות ביממה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4193336,00.html
כן אההtaoyossi כתב:למה צריך תמיכה ?![]()
הרי מדובר בחברת HOT![]()
![]()
...
כל מי שמחובר בחיבור ללא חייגן לא צריך בכלל את התמיכה הטכנית של HOTNET כי הוא מחובר ישירות ל- HOT.
כל מי שמחובר בחיבור עם חייגן או עם בזק כן יצטרך את התמיכה הטכנית שלהם. אבל בתכלס כמה כבר מתקשרים לתמיכה של הספק ? חוץ מזה כמו שנאמר כבר למעלה, משבוע הבא הם יעבדו 24/7 ככה שאין מה לדאוג.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא יודע על מה אתם מדברים.
למיטב ידיעתי בסופי שבוע כל השיחות מנותבות למוקד אחד שאמור לטפל בהכל כולל שידורי טלביזיה.
למיטב ידיעתי בסופי שבוע כל השיחות מנותבות למוקד אחד שאמור לטפל בהכל כולל שידורי טלביזיה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי