חיזוק עוצמת אלחוט בראווטר
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
במדריך לא יודעים איך בנוי הבית שלך ולמאיפה אתה מתחבר לרשת. כנראה שההמלצה הזו טובה לכיסויי שווה מכל הכוונים אבל כאן זה לא מה שאתה מחפש, אתה רוצה כיסויי מקסימלי בכוון מסויים, לכן אפשר לעשות מניפולציות בכוון האנטנות ולהוסיף רפלקטורים או אנטנות כווניות כדי לקבל את מה שמתאים לצורת הרשת שלך.שלגון כתב:מוזר, מדריך המשתמש של הראוטר שלי (Asus RT-N16) ממליץ להפנות את האנטנות בצדדים בזוית של 45 מעלות (פלוס מינוס 10 מעלות). חשבתי שמדובר במקרים דומים.harari כתב:לגביי כוון האנטנות, זה לא נכון.
האנטנות הם אומני-כווניות, כלומר, הן משדרות לצדדים ולכל הכוונים. לכן כדי לקבל קליטה מקסימלית בכוון מסויים כדאי לכוון את האנטנות בניצב לכוון שידור הרצויי, כלומר האנטנות של שני המכשירים צריכות להיות מקבילות זו לזו ועל אותו מישור. אפשר גם לשים רפלקטור כדי להעצים את השידור בכוון מסויין (שוב הרפלקטור צריך להיות במקביל לאנטנה ולא בניצב)......
ברור, אף manual לא יתאים בצורה אופטימלית במקרה פרטי. מדובר בהמלצות כלליות שיעבדו בצוורה טובה (אבל לא מצוינת) במרבית המקרים.harari כתב: במדריך לא יודעים איך בנוי הבית שלך ולמאיפה אתה מתחבר לרשת. כנראה שההמלצה הזו טובה לכיסויי שווה מכל הכוונים אבל כאן זה לא מה שאתה מחפש....
מה שמפתיע אותי זה שעבור מוצרים שונים, שעל-פניו יש להם מאפיינים דומים (3 אנטנות עם gain נמוך. אם אני לא טועה בשני המקרים מדובר באנטנות dipole) היצרן ממליץ המלצות שונות (הצצתי גם במדריך המשתמש של ה- 1043ND).
מישהוא פה מבין מספיק בשביל למצוא את ההבדלים?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...