חיזוק עוצמת אלחוט בראווטר
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
גם לי יש אותו,
עד כמה שזכור לי אפשר לשלוט בעוצמת השידור, תחת רובריקה של האלחוט.
תבדוק אם זה נמצא על המקסימום (בברירת מחדל זה מגיע על עוצמה בינונית).
אם לא תמצא, תגיד, כשאגיע הביתה אמצא את המיקום המדוייק של זה.
עד כמה שזכור לי אפשר לשלוט בעוצמת השידור, תחת רובריקה של האלחוט.
תבדוק אם זה נמצא על המקסימום (בברירת מחדל זה מגיע על עוצמה בינונית).
אם לא תמצא, תגיד, כשאגיע הביתה אמצא את המיקום המדוייק של זה.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
סליחה,התכוונתי ל200ש"ח.
יש לי דגם של EDIMAX שקניתי שנה שעברה והשתמשתי בו מעט.
קניתי אז מבאג,נדמה לי שזה עדיין אותו מחיר או עלה ב10-20ש"ח.
עריכה - נמצא הלינק האבוד - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894&perur=4
אחלה חומרה
סתם לשם בדיקה גלשתי עם כ.רשת אלחוטי פשוט על השכן (גר ממול) וזה נתן לי רק 1.5 כשפועל יש לו 8.
עם ה AP קלטתי את האות הרבה יותר חזק והצלחתי לעשות בדיקות על כל ה8מגה שיש לו
אחלה חומרה
עם ה AP קלטתי את האות הרבה יותר חזק והצלחתי לעשות בדיקות על כל ה8מגה שיש לו
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
מצטרף, יש לי את הAP הזה גם כן הרבה זמן והוא מצוין.l33cher כתב:סליחה,התכוונתי ל200ש"ח.
אחלה חומרהסתם לשם בדיקה גלשתי עם כ.רשת אלחוטי פשוט על השכן (גר ממול) וזה נתן לי רק 1.5 כשפועל יש לו 8.
עם ה AP קלטתי את האות הרבה יותר חזק והצלחתי לעשות בדיקות על כל ה8מגה שיש לו...
- ufffnick
- גורו

drororp
כמה הערות:
המחשב שאיתו אתה רוצה לגשת אלחוטית תומך N? באופן כללי, יש לך מחשב או מכשיר שאינו תומך N?
תחת wireless-> wireless settings אתה יכול לבחור mode (עדיף שיהיו בו כמה שפחות מודים משולבים).
באותו מקום ממש יש אופצייה של channel, אם אתה עם ברירת המחדל, וגר בבניין מגורים, סביר להניח שאתה על אחד התדרים העמוסים (לא כולם מודעים לזה). אתה יכול להוריד תוכנה חינמית לסריקת תדרים (ערכי התדרים נעים בין 1 ל 13) ולראות מי פנוי. אני על תדר יחסית איזוטרי = 4, תנסה לשחק עם התדרים תראה אם זה עזר לך.
תחת wireless advanced יש אפשרות לבחור עוצמת שידור תוודא שאתה על high.
כמה הערות:
המחשב שאיתו אתה רוצה לגשת אלחוטית תומך N? באופן כללי, יש לך מחשב או מכשיר שאינו תומך N?
תחת wireless-> wireless settings אתה יכול לבחור mode (עדיף שיהיו בו כמה שפחות מודים משולבים).
באותו מקום ממש יש אופצייה של channel, אם אתה עם ברירת המחדל, וגר בבניין מגורים, סביר להניח שאתה על אחד התדרים העמוסים (לא כולם מודעים לזה). אתה יכול להוריד תוכנה חינמית לסריקת תדרים (ערכי התדרים נעים בין 1 ל 13) ולראות מי פנוי. אני על תדר יחסית איזוטרי = 4, תנסה לשחק עם התדרים תראה אם זה עזר לך.
תחת wireless advanced יש אפשרות לבחור עוצמת שידור תוודא שאתה על high.
- ufffnick
- גורו

loko11
המעבר לערוץ 11 זו ההמלצה הכי נפוצה שתמצא בגוגל,
מה שהופך גם אותו לערוץ עמוס.
אתן דוגמה מבדיקה שערכתי הרגע:
[img2=550x330]https://lh4.googleusercontent.com/-aYCS ... 225331.png[/img2]
קל לראות מי הערוצים הכי עמוסים...
6 שמגיע לרוב כברירת מחדל ו-11 שהכי מומלץ ברשת לעבור אליו.
המעבר לערוץ 11 זו ההמלצה הכי נפוצה שתמצא בגוגל,
מה שהופך גם אותו לערוץ עמוס.
אתן דוגמה מבדיקה שערכתי הרגע:
[img2=550x330]https://lh4.googleusercontent.com/-aYCS ... 225331.png[/img2]
קל לראות מי הערוצים הכי עמוסים...
6 שמגיע לרוב כברירת מחדל ו-11 שהכי מומלץ ברשת לעבור אליו.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא לWR1043ND יש טווח קליטה טוב מאוד ביחס לראוטרים אחרים, אצלי הוא חודר 3 קומות כשהאחרונה בטון. יכול מאוד להיות עניין של הגדרות (בין אם בראוטר או במחשב) או הפרעות בערוץ. כדאי מאוד לבדוק את העניין לפני שרצים לקנות עוד ציוד.
אם כבר קונים, אני ממליץ על AP של tp-link, מהנסיון שלי הם עושים את העבודה.
אם כבר קונים, אני ממליץ על AP של tp-link, מהנסיון שלי הם עושים את העבודה.
לא, אם אתה מחפש מכשיר משולב - ראוטר ביתי.tzahi כתב:האם יש מכשיר AP שהוא גם SWITCH ?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כרגע בארץ הדבר היחיד שיעזור הוא כניסה של רשתות ב5GHz .. אחרת תדר 2.4 ימשיך להיות עמוס יותר ויותר עד שהמהירות לא תעלה על 0 אלה אם כן אתה יושב על הנתב ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
מלבד האפשרות של להחליף ערוץ שידור ולשלוט בתקנים הנתמכים, אפשר לנסות גם:
1. לוודא שהאנטנות מכוונות ככה: / | \ במקום | | | (תתיעץ עם מדריך המשתמש שבא עם הראוטר).
2. לשנות את המיקום של הראטור.
3. לקנות אנטנות טובות יותר (זהירות, צריך לוודא שהחיבורים מתאימים: סוג חיבור + זכר/נקבה).
4. לשנות את ההגדרות המתקדמות של ה- wifi. אבל בשביל זה צריך לקרוא יותר ולהבין מה המשמעות שלהם.
לגבי הגברת שידור: זה לא בהכרח עוזר. הגברת עוצמת שידור גורמת לכך שיש יותר החזרות של הסיגנל המשודר מה שעלול לגרום ליותר(!) הפרעות שידור - האות המשודר משבש את עצמו. השיטה פה היא לא להגביר את עוצמת השידור למקסימום (זה יכול לגרום להתחממות המכשיר) אלא להגביר את זה כל פעם קצת ולחפש את העוצמה האופטימלית.
יש המון מדריכים ברשת לגבי איך לשפר את איכות ה- wifi: מעצות כלליות ועד פרויקטים חמודים של שדרוג אנטנות עם אריזה של פרינגלז. אם לא תחפש אז לא תמצא.
1. לוודא שהאנטנות מכוונות ככה: / | \ במקום | | | (תתיעץ עם מדריך המשתמש שבא עם הראוטר).
2. לשנות את המיקום של הראטור.
3. לקנות אנטנות טובות יותר (זהירות, צריך לוודא שהחיבורים מתאימים: סוג חיבור + זכר/נקבה).
4. לשנות את ההגדרות המתקדמות של ה- wifi. אבל בשביל זה צריך לקרוא יותר ולהבין מה המשמעות שלהם.
לגבי הגברת שידור: זה לא בהכרח עוזר. הגברת עוצמת שידור גורמת לכך שיש יותר החזרות של הסיגנל המשודר מה שעלול לגרום ליותר(!) הפרעות שידור - האות המשודר משבש את עצמו. השיטה פה היא לא להגביר את עוצמת השידור למקסימום (זה יכול לגרום להתחממות המכשיר) אלא להגביר את זה כל פעם קצת ולחפש את העוצמה האופטימלית.
יש המון מדריכים ברשת לגבי איך לשפר את איכות ה- wifi: מעצות כלליות ועד פרויקטים חמודים של שדרוג אנטנות עם אריזה של פרינגלז. אם לא תחפש אז לא תמצא.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לגביי כוון האנטנות, זה לא נכון.
האנטנות הם אומני-כווניות, כלומר, הן משדרות לצדדים ולכל הכוונים. לכן כדי לקבל קליטה מקסימלית בכוון מסויים כדאי לכוון את האנטנות בניצב לכוון שידור הרצויי, כלומר האנטנות של שני המכשירים צריכות להיות מקבילות זו לזו ועל אותו מישור. אפשר גם לשים רפלקטור כדי להעצים את השידור בכוון מסויין (שוב הרפלקטור צריך להיות במקביל לאנטנה ולא בניצב)
האנטנות הם אומני-כווניות, כלומר, הן משדרות לצדדים ולכל הכוונים. לכן כדי לקבל קליטה מקסימלית בכוון מסויים כדאי לכוון את האנטנות בניצב לכוון שידור הרצויי, כלומר האנטנות של שני המכשירים צריכות להיות מקבילות זו לזו ועל אותו מישור. אפשר גם לשים רפלקטור כדי להעצים את השידור בכוון מסויין (שוב הרפלקטור צריך להיות במקביל לאנטנה ולא בניצב)
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לגבי AP, ולמי ששאל לגבי SWITCH, אז תקנו באמת ראוטר פשוט, ברוב במקרים ניתן להגדיר אותם כAP, וזה גם משתלם יותר לכיס,
AP יעודי די מוגבל ויש לו רק LAN אחד, בראוטר יש לך גם SWITCH
, בנוסף לזה, אם אפשרי, אתה יכול לחברת אנטנות חזקות יותר,
אבל לדעתי עדיף ראוטר שיעבוד כ רפיטר.
AP יעודי די מוגבל ויש לו רק LAN אחד, בראוטר יש לך גם SWITCH
אבל לדעתי עדיף ראוטר שיעבוד כ רפיטר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
מוזר, מדריך המשתמש של הראוטר שלי (Asus RT-N16) ממליץ להפנות את האנטנות בצדדים בזוית של 45 מעלות (פלוס מינוס 10 מעלות). חשבתי שמדובר במקרים דומים.harari כתב:לגביי כוון האנטנות, זה לא נכון.
האנטנות הם אומני-כווניות, כלומר, הן משדרות לצדדים ולכל הכוונים. לכן כדי לקבל קליטה מקסימלית בכוון מסויים כדאי לכוון את האנטנות בניצב לכוון שידור הרצויי, כלומר האנטנות של שני המכשירים צריכות להיות מקבילות זו לזו ועל אותו מישור. אפשר גם לשים רפלקטור כדי להעצים את השידור בכוון מסויין (שוב הרפלקטור צריך להיות במקביל לאנטנה ולא בניצב)...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"