יעוץ ליפני קניית רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ADIRDABUSH פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם ,לאחרונה על סמך השרשורים באתר ,החלטתי על 5 רסיברים שניראו הבולטים ביותר ואני ישמח אם תעזרו לי להחליט ,הרסיבר מיועד בעיקר לסרטים ,למרות שגם המוזיקה חשובה מאוד, אבל בעיקר סרטים
1.MARANTZ SR5006
2.nad t748
3.onkyo tx nr609
4. yamaha rx v771
5.HARMAN KARDON AVR 365
אתם מוזמנים גם להציע חלופות שלדעתכם טובות או משתלמות יותר, התקציב סביב 5K ,תלת מימד חשוב ועוצמה סבירה כי הרמקולים שיחוברו יהיו כנראה מדפים
תודה מראש

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

יש תקציב לרמקולים? יש רעיונות לגבי איזה רמקולים? מה שחשוב לדעתי האישית זה יותר השילוב בין הרמקולים למגבר, ופחות על איזה חברה הולכים...

בכל מקרה, חשוב מאוד ללכת לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב ולבחון את כל הרסיברים הנ"ל (הייתי בודק את האונקיו 709, ולא את ה-609, בתקציב הנתון...) - רצוי כאמור בשילוב עם כמה וכמה דגמים של רמקולים. (Y)

ADIRDABUSH פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני נימשך מאוד למוניטור האודיו ולMISSION ,אומנם לא ניתן להשוות בין שני החברות ,אבל אחרי ששמעתי כמה רמקולים של MISSION ,מאוד נהנתי ,לגבי דגם ספציפי עדיין לא החלטתי, אבל התקציב לרמקולים בסביבות 6K ,תלוי ברסיבר כנראה שהרמקולים יהיו תצוגה או יד שניה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”