Nexus ארופאי, שאלה לגבי מטען
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מה המצב אנשים? אני כננרה חודש הבה קונה את ה NEXUS, בארץ אין מצב שאני קונה כי יקר פה,
אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל,
חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ
US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה?
הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה,
אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן
ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן,
תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB יעבוד,
אבל מעדיף ללכת על מקורי.
אלה אם ימצע די טרייד אין. השאלה שלי היא כזאת, הדגם הזה נמכר במספר לא מועט של אתרים מחו"ל,
חלקם מארה"ב, חלקם ממדינות מארופה, אני לא רוצה עכשיו להתרוצץ באתרים או לקנות מתאם מ
US או UK ל EU, אז השאלה היא, איפו אני יכול לקנות את המכשיר אם מטען ארופאי בקופסה?
הכוונה מקורי וקופסה סגורה, בלי לרכוש עוד איזה מתאם לשקע וכו', הרי הוא נמכר גם ארופה,
אז אני מאמין שזה הולך אם מטען ארופאי, מקסימום ירכוש דגם אם מטען ל US כי הוא די קטן
ומתאם לא יגדיל אותו יותר מידי, אבל שטח לא של UK חח כי המטען שם הוא כמו חיבור ישן למזגן,
תודה. אה ו , בארץ אם כבר, מוכרים אותו אם מטען מקורי? או איך? אני יודע שכל מטען USB יעבוד,
אבל מעדיף ללכת על מקורי.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
+1 לא מבין מה הבעיה לחבר את המטען עם מתאם לארץ שעולה 5 שקלים. חוץ מזה מטען נוסף אירופאי מקורי של סמסונג עלה לי באיביי 12$nokobik כתב:אל תסתבך עם זה יותר מידי, מדובר בסה"כ במטען USB סטנדרטי שלא עולה יותר מידי ותוכל לקנות בכל חנות.
מה שיותר חשוב שתוודא שאתה קונה את גרסת ה-GSM של הטלפון....
-
denis29
- חבר ותיק

זה אני כבר יודע, אבל אני שוב מעדיף שהכל יהיה מקורי, לכן שאלתי.
הנטען האמריקאי הוא קומפקטי מעוד, הבריטי לא (ובה אם מתאם לשקע אמריקאי בנוסף), השאלה פה
על מטען ארופאי, שאלתי ב GO MOBILE טוענים שנמכר אם מטען ארופאי רגיל 2 פינים כמו בארץ, אך לא יודעים מה הדגם..
הנטען האמריקאי הוא קומפקטי מעוד, הבריטי לא (ובה אם מתאם לשקע אמריקאי בנוסף), השאלה פה
על מטען ארופאי, שאלתי ב GO MOBILE טוענים שנמכר אם מטען ארופאי רגיל 2 פינים כמו בארץ, אך לא יודעים מה הדגם..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

טוב אחרי כמה בירורים, למי שמתעניין:
ETA (charger)
0Uxx 10, 80
EBE (Europe)
UBE (UK)
JBE (Japan? US)
הדגם הארופאי הוא ETA0U80EBE, שזה דומה למטען ה אמריקאי, רק הצורה שונה, והוא קומפקטי.
ETA (charger)
0Uxx 10, 80
EBE (Europe)
UBE (UK)
JBE (Japan? US)
הדגם הארופאי הוא ETA0U80EBE, שזה דומה למטען ה אמריקאי, רק הצורה שונה, והוא קומפקטי.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מתעקש על מקורי אז תקנה מקורי, זה לא צריך להיות קשור לקניית המכשיר עצמו, תקבל מטען כלשהו עם המכשיר ותקנה עוד אחד, אם אתה חייב אז מקורי, ותשתמש בו.
גם מטנים מקוריים אפשר לקנות בנפרד.
גם מטנים מקוריים אפשר לקנות בנפרד.
-
denis29
- חבר ותיק

זה מטען כמו של S2,

רק ששם זה 10, ה80 הוא אם כבל USB נפרד, מה שכן, חשוב להוסיף למי שקונה, המכשיר מסופק אם
דיבורית סטראופונית מדגם EHS44ASSBE, רק היא עובד איתו, דגמים של גלקסי אחרי לא יעבדו פה
יש על זה נושא ב XDA, אז תבדקו טוב מה יש בקופסה לפני הקניה.

רק ששם זה 10, ה80 הוא אם כבל USB נפרד, מה שכן, חשוב להוסיף למי שקונה, המכשיר מסופק אם
דיבורית סטראופונית מדגם EHS44ASSBE, רק היא עובד איתו, דגמים של גלקסי אחרי לא יעבדו פה
יש על זה נושא ב XDA, אז תבדקו טוב מה יש בקופסה לפני הקניה.
-
denis29
- חבר ותיק

[img2=550x309]https://lh4.googleusercontent.com/-RRVS ... U80EBE.jpg[/img2]
כך נראה המטען הארופאי בקירוב
כך נראה המטען הארופאי בקירוב