למי שהיה כבר הוטבוקס - הייתם צריכים לחכות לטכנאי בשביל לקבל חיבור 100Mbps?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

הנציגה אמרה לי בטלפון שאני צריך להמתין לטכנאי שיגדיר לי חיבור אלחוטי. אמרתי לה שאני לא צריך את זה ושבפעם שעברה הנציג הגדיר לי את זה והורדתי את ההגדרה אח"כ דרך נציג טכני (יש לי ראוטר בנפרד).

הבעיה היא שעד שהוא מגיע להגדיר את זה, אי אפשר לשים לי 100Mbps. למרות שאין שום קשר וניסיתי להסביר לנציגה, היא כמו תוכי אמרה שהיא פועלת לפי הספר ושהיא לא מבינה אותי בכלל. חבל.

למי שכבר היה הוטבוקס לפני ההתחברות ל- 100Mbps - האם הייתם צריכים להמתין לטכנאי שיגיע אליכם? האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

נשמע כמו שטויות ..שפשוט יגדירו לך אותו בתור מודם וזהו..אצלי כבר היו את ההוטבוקס והMAGIC HD לפני המעבד לטריפל החדש .. אז פשוט שינו את ההגדרות של הקו ומיידית היה לי 100 מגה עובדים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

זה לא קטע טכני אלא קטע של שירות לקוחות.
הם לא מפעילים את הדיל החדש (פתיחת ערוצים, שינוי מהירות האינטרנט והטלפון ללא הגבלה) עד לביקור הטכנאי.
רק אם כל ציוד הקצה כבר נמצא בבית ואין צורך בביקור טכנאי, הכל מופעל מיידית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

IamEzio כתב:נשמע כמו שטויות ..שפשוט יגדירו לך אותו בתור מודם וזהו..אצלי כבר היו את ההוטבוקס והMAGIC HD לפני המעבד לטריפל החדש .. אז פשוט שינו את ההגדרות של הקו ומיידית היה לי 100 מגה עובדים .
...
אוקיי, יפה, אז זה מה שהנציגה היתה צריכה להבין והיא לא הבינה. יש לי כבר חיבור 30Mbps עם חייגן וצריך לשנות לי את זה. היא התעקשה שצריך לבוא טכנאי ולהגדיר לי חיבור אלחוטי. היא אמרה שהיא "לא טכנאית" ושהיא פועלת בדיוק לפי ההוראות שנתנו לה. אז לכאורה אני צריך לחכות לטכנאי שיבוא להתקין לי אינטרנט אלחוטי שכבר ניתקתי, וזה מטומטם.

(בלי קשר הוא צריך לבוא בשביל להתקין לי MAGIC HD, אבל אין צורך שיתעסק לי עם המודם).

תודה.

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

pixies כתב:זה לא קטע טכני אלא קטע של שירות לקוחות.
הם לא מפעילים את הדיל החדש (פתיחת ערוצים, שינוי מהירות האינטרנט והטלפון ללא הגבלה) עד לביקור הטכנאי.
רק אם כל ציוד הקצה כבר נמצא בבית ואין צורך בביקור טכנאי, הכל מופעל מיידית.
...
אז למעשה אני צריך לטכנאי שיתקין את המג'יק HD ויפעיל את כל החבילה?
אם ככה, אין טעם להתקשר?

dalet11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

אתה יכול לנסות שוב להתקשר לתמיכה אולי תיפול על נציג עם קצת יותר שכל בנושא, והוא יבין שאתה יכול כבר לגלוש ב100 במידה והוא יגדיר את זה.. עם לא אז תאלץ לחכות לטכנאי אין מה לעשות.. את הנציגים שלהם הם מלמדים רק למכור... כל מה שמיסביב הם אומרים נזרום חח..
תמונה

barman פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

טוב, תודה. :)
זה היה שירות לקוחות רגיל בשביל לעבור לחבילה. אני אנסה מאוחר יותר את הנציגים הטכניים (הם הרי יכולים להפעיל לי את החבילה בלי קשר להגעת המג'יק HD. זה לא מפריע אחד לשני).

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”