ממיר MAGIC HD HOT האם מתאים לטלויזה שאינה HD
שלום
אני רוצה לברר לגבי החבילה החדשה של הוט הפלטינום
כיום אין לי טלויזיה HD ומה שהם נותנים שם ממיר MAGIC HD התקשרתי אליהם והם אומרים שהממיר לא מתאים לטלויזיה רגילה אז שאלתי אותם אם יש להם ממיר שכן מתאים והם אומרים לי שלא למרות שראיתי באתר אחרי זה שיש להם
השאלה שלי בעצם האם משתמשים היום בממיר MAGIC לטלויזיות שאינן HD או שאני צריך פשוט לקנות טלויזיה חדשה?
שאלה נוספת לגבי האינטרנט שלהם או יותר נכול הספק אינטרנט שלהם האם הם באמת הולכים להגביל אותך בנפח של 50 גיגה או שזה סתם סעיף בחוזה שהם לא הולכים לממש ?
תודה יואב
אני רוצה לברר לגבי החבילה החדשה של הוט הפלטינום
כיום אין לי טלויזיה HD ומה שהם נותנים שם ממיר MAGIC HD התקשרתי אליהם והם אומרים שהממיר לא מתאים לטלויזיה רגילה אז שאלתי אותם אם יש להם ממיר שכן מתאים והם אומרים לי שלא למרות שראיתי באתר אחרי זה שיש להם
השאלה שלי בעצם האם משתמשים היום בממיר MAGIC לטלויזיות שאינן HD או שאני צריך פשוט לקנות טלויזיה חדשה?
שאלה נוספת לגבי האינטרנט שלהם או יותר נכול הספק אינטרנט שלהם האם הם באמת הולכים להגביל אותך בנפח של 50 גיגה או שזה סתם סעיף בחוזה שהם לא הולכים לממש ?
תודה יואב
יכול גם יכול ,השיקול של החברה אבל הממירים הרגילים בסדר גמור .
הרי אתה מקבל דיסק אחד לממיר אחד ,שהרי בממיר מג'יק HD הדיסק נשלף ,למה אתה צריך ממיר מג'יק נוסף ללא
דיסק , בשביל חיבור HDMI או טלוויזיה רגילה .
כרגע אין עוד את האופציה להעביר דיסק ממיר לממיר וכנראה ייקח עוד שנה עד שהאופציה תהיה קיימת .
אין שום הגבלה על הנפח הגלישה ,זה סעיף שקיים בכל חברת אינטרנט למקרה הצורך.
הרי אתה מקבל דיסק אחד לממיר אחד ,שהרי בממיר מג'יק HD הדיסק נשלף ,למה אתה צריך ממיר מג'יק נוסף ללא
דיסק , בשביל חיבור HDMI או טלוויזיה רגילה .
כרגע אין עוד את האופציה להעביר דיסק ממיר לממיר וכנראה ייקח עוד שנה עד שהאופציה תהיה קיימת .
אין שום הגבלה על הנפח הגלישה ,זה סעיף שקיים בכל חברת אינטרנט למקרה הצורך.
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 22/02/2012 11:04, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לגבי שאלה ראשונה:
http://www.hometheater.co.il/vt161416
לגבי ההגבלה, היא תמיד היית קיימת והיא קיימת אצל עוד ספקיות. כרגע היא לא מישמת. לגבי העתיד זה לא ברור האם תיושם אך אנחנו נקבל הודעה על כך.
http://www.hometheater.co.il/vt161416
לגבי ההגבלה, היא תמיד היית קיימת והיא קיימת אצל עוד ספקיות. כרגע היא לא מישמת. לגבי העתיד זה לא ברור האם תיושם אך אנחנו נקבל הודעה על כך.
"על החתום...."
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
העיניין הוא שהספקיות לא יעשו יד אחת בעיניין הזה. הרי הם גופים שמתחרים אחד בשני. כל אחת תחכה שהאחרת תעשה צעד ראשון בכדי שתוכל להיערך בהתאם (העלאת מחירים וכו'). בתקווה שאף אחת מהן לא תעשה את הצעד הראשון מחשש לאבד לקוחות.
"על החתום...."
ערב טוב לכולם, להלן תוצאות בדיקותיי:
יציאת הסקארט של הממיר לא מתפקדת.
יש תמונה, מוקטנת מהרגיל. ממש עם מסגרת מסביב, מעולם לא ראיתי כזה דבר.
בחירת יחס תמונה 16:9 , 4:3 , לטרבוקס - לא עובדת.
כמובן ש-RGB לא עובד. כך שלטלוויזיה CRT לא הייתי ממליץ. למעשה , אני אפילו לא יכול להקליט עכשיו לדיוידי.
HOT חייבת לתקן זאת, לא מקצועי בעליל.
כמובן ש-RGB לא עובד. כך שלטלוויזיה CRT לא הייתי ממליץ. למעשה , אני אפילו לא יכול להקליט עכשיו לדיוידי.
HOT חייבת לתקן זאת, לא מקצועי בעליל.
asaf23 כתב:ערב טוב לכולם, להלן תוצאות בדיקותיי:
HOT חייבת לתקן זאת, לא מקצועי בעליל....
אתה מוזמן אלי הביתה , אראה לך CRT ישנה ופשוטה שמחוברת למממיר MagicHD החדש עם SCART ! ! !
מגדיר RGB , עשיתי כיול מסך כראוי והכל נראה כמו שצריך ! ! !
אז מי שלא יודע - שיבוא ללמוד . . .
יואל .
.
הבעיה היא שאתה תראה את ממשק המכשיר בצורה לא טובה.joelsnet כתב:asaf23 כתב:ערב טוב לכולם, להלן תוצאות בדיקותיי:
אתה מוזמן אלי הביתה , אראה לך CRT ישנה ופשוטה שמחוברת למממיר MagicHD החדש עם SCART ! ! !
יואל .
....
ממשק המכשיר פועל ברזולוציית HD וכתוצאה מכך, המילים יהיו קטנות ומטושטשות עקב חוסר התמיכה ברזולוציית HD במסכי CRT.
תנסה לשבת במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה ולנסות לקרוא מידע על תוכנית מסויימת במדריך התוכניות ותגיד לי אם אתה מצליח לקרוא אותו.
אני מניח שלא בגלל שהמילה תהיה מטושטשת ובקושי תצליח לקרוא אותה.
אני לא מכיר את כל מסכי ה- CRT בעולם ולכן אסתייג ואומר שייתכן ויש מסכי CRT מעטים שבהם זה יעבוד יחסית בסדר.
אולי אתה בגרסה 394. אצלי לא עובד.joelsnet כתב:asaf23 כתב:ערב טוב לכולם, להלן תוצאות בדיקותיי:
יואל .
....
nerya40 כתב:הבעיה היא שאתה תראה את ממשק המכשיר בצורה לא טובה.joelsnet כתב:asaf23 כתב:ערב טוב לכולם, להלן תוצאות בדיקותיי:
יואל .
....
ממשק המכשיר פועל ברזולוציית HD וכתוצאה מכך, המילים יהיו קטנות ומטושטשות עקב חוסר התמיכה ברזולוציית HD במסכי CRT.
תנסה לשבת במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה ולנסות לקרוא מידע על תוכנית מסויימת במדריך התוכניות ותגיד לי אם אתה מצליח לקרוא אותו.
אני מניח שלא בגלל שהמילה תהיה מטושטשת ובקושי תצליח לקרוא אותה.
אני לא מכיר את כל מסכי ה- CRT בעולם ולכן אסתייג ואומר שייתכן ויש מסכי CRT מעטים שבהם זה יעבוד יחסית בסדר....
אני רואה את הממשק כמו שאני רואה כל דבר אחר בטלויזיה - CRT . . .
אני לא יושב 2 מטר מהטלויזיה , כ-3 מטר וקצת והכל סביר - שוב , CRT . . .
ול- asaf23 - אני בגירסא 393I , כמו כולם . . .
.