אז מהי המסקנה אחרי שבוע:100 מגה בהוט-שווה או לא שווה?
טוב,הפורום כאן מ-ו-צ-ף בהרבה מאד שירשורים של חבילת ה 100 מגה החדשה בהוט
והאמת-הלכתי כבר לאיבוד מכל הדיעות השונות
יש אפשרות לסכם (עבורי ועבור חברים נוספים)אחרי שבוע מתחילת המיבצע:האם זה בכלל כדאי-ביחס לביצועים שמקבלים עד כה?
ולגביי הספק: מה עדיף: הוטנט או בזק בינלאומי 014 (ללא חייגן)?
אני,באופן אישי,אמור להיתחבר בעוד 4 ימים לחבילה הזו,ואני עוזב תשתית של 12 מגה בהוט עם ספק 014 במסלול גיימר.
(אם לדעתכם אני אמור "לא לעלות מי יודע מה בביצועים" ביחס לחבילה הנוכחית שלי-ארצה לדעת זאת בתשובתכם כאן)
תודה
והאמת-הלכתי כבר לאיבוד מכל הדיעות השונות
יש אפשרות לסכם (עבורי ועבור חברים נוספים)אחרי שבוע מתחילת המיבצע:האם זה בכלל כדאי-ביחס לביצועים שמקבלים עד כה?
ולגביי הספק: מה עדיף: הוטנט או בזק בינלאומי 014 (ללא חייגן)?
אני,באופן אישי,אמור להיתחבר בעוד 4 ימים לחבילה הזו,ואני עוזב תשתית של 12 מגה בהוט עם ספק 014 במסלול גיימר.
(אם לדעתכם אני אמור "לא לעלות מי יודע מה בביצועים" ביחס לחבילה הנוכחית שלי-ארצה לדעת זאת בתשובתכם כאן)
תודה
לדעתי, בתור אחד שעבר היום מבזב"ל עם 30Mbps+גיימר להוטנט עם 100Mbps, ולפי הבדיקות שאני רואה כאן (הן לא חד משמעיות, ואני מניח שחלקם יש ראוטר בעייתי, חייגן בעייתי, מחשב בעייתי או שילוב של הבעיות הנ"ל), אני רואה שרוב הזמן הוטנט כן מספקת את הסחורה.moshik_dd כתב:![]()
אם אפשר-להתמקד בספק: הוטנט או 014(ללא חייגן). מה עדיף?...
לכן, עד שבזב"ל יספקו חיבור 100Mbps ללא חייגן עם גיימר, וביחס עלות-תועלת, אני חושש שהעדפה היא הוטנט.
בכל מקרה אני הקפאתי ולא סגרתי לגמרי את החשבון שלי בבזב"ל לחודשיים הקרובים. אם משהו ישתנה אני אשמח לחזור אליהם (אני מעדיף ללא חייגן בכל רגע נתון, אבל ללא חייגן אין לך גיימר בבזב"ל ואתה על הכבל הישן עם חיבור גרוע תמורת מחיר גבוה יותר. לבזב"ל יש סוף סוף לאן לשאוף ואשמח לחזור אליהם כשהם יתקנו את התקלות הנ"ל, אפילו תמורת מחיר טיפה גבוה יותר. תחרות זה מצויין!).
למה הכוונה "הקפאה" של החשבון?תוכל להסביר?barman כתב:לדעתי, בתור אחד שעבר היום מבזב"ל עם 30Mbps+גיימר להוטנט עם 100Mbps, ולפי הבדיקות שאני רואה כאן (הן לא חד משמעיות, ואני מניח שחלקם יש ראוטר בעייתי, חייגן בעייתי, מחשב בעייתי או שילוב של הבעיות הנ"ל), אני רואה שרוב הזמן הוטנט כן מספקת את הסחורה.moshik_dd כתב:![]()
אם אפשר-להתמקד בספק: הוטנט או 014(ללא חייגן). מה עדיף?...
לכן, עד שבזב"ל יספקו חיבור 100Mbps ללא חייגן עם גיימר, וביחס עלות-תועלת, אני חושש שהעדפה היא הוטנט.
בכל מקרה אני הקפאתי ולא סגרתי לגמרי את החשבון שלי בבזב"ל לחודשיים הקרובים. אם משהו ישתנה אני אשמח לחזור אליהם (אני מעדיף ללא חייגן בכל רגע נתון, אבל ללא חייגן אין לך גיימר בבזב"ל ואתה על הכבל הישן עם חיבור גרוע תמורת מחיר גבוה יותר. לבזב"ל יש סוף סוף לאן לשאוף ואשמח לחזור אליהם כשהם יתקנו את התקלות הנ"ל, אפילו תמורת מחיר טיפה גבוה יותר. תחרות זה מצויין!)....
ובנוסף-האם יש אפשרות (בשלב הראשון) להישאר עם 2 החשבונות במקביל ולעבור מאחד לשני ע"י שינוי ההגדרות בנתב?
הקפאת חשבון = סגירת החשבון באופן זמני בלבד. כלומר, ללא ביטול ההסכם לגמרי. במצב כזה החשבון ואמצעי התשלום ישארו והחשבון יחסם זמנית, למשך זמן מסויים שתבקש (עד לגבול עליון מסויים. נדמה לי שזה עד 3 חודשים בבזב"ל). במשך כל הזמן הזה לא תשלם שום דבר לספקית האינטרנט. זה טוב אם אתה יוצא לחו"ל, עובר דירה, רוצה הפסקה מתשלומים וכו', מבלי להתנתק לגמרי מהספק. זה גם טוב אם אתה רוצה "לגשש"moshik_dd כתב: למה הכוונה "הקפאה" של החשבון?תוכל להסביר?
ובנוסף-האם יש אפשרות (בשלב הראשון) להישאר עם 2 החשבונות במקביל ולעבור מאחד לשני ע"י שינוי ההגדרות בנתב?...
וכן, תוכל להשאר עם 2 החשבונות במקביל, אם תתחבר דרך חייגן. בבזק בינלאומי זה אפשרי, אבל אני יודע שזה לא אפשרי בכל הספקיות האחריות.
אם החשבון מוקפא לא תוכל להתחבר בכלל, תצטרך להתקשר ולהפשיר את החשבון.
אז מה זה משנה תבטל ואם תרצה לחזור תעשה חדש, גם ככה צריך להתקשר שוב.
ומה קורה עוד חודשיים שלא תשים לב בדיוק לתאריך ואז החשבון יופשר אוטומטית ותתחיל לשלם עליו?
ומה קורה עוד חודשיים שלא תשים לב בדיוק לתאריך ואז החשבון יופשר אוטומטית ותתחיל לשלם עליו?
זה משנה כי אתה צריך להגדיר שוב יוזר, לחתום על חוזים, לתת אמצעי תשלום וכו'. ככה הכל נמצא בהקפאה.cobraf כתב:אם החשבון מוקפא לא תוכל להתחבר בכלל, תצטרך להתקשר ולהפשיר את החשבון.
ומה קורה עוד חודשיים שלא תשים לב בדיוק לתאריך ואז החשבון יופשר אוטומטית ותתחיל לשלם עליו?...
אם אני לא טועה, הם חייבים לתת לך התראה לפני ההפשרה.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
חיברת הוטבוקס כמודם והוספת נתב,erezcap כתב:עדכנתי היום ל 100 מגה ואני מקבל 100Mבמחשב נייד חדש .יותר נכון 99.5M
במחשב נייח משנת 2005 אני מקבל 80M....
או ישירות אלחוטי מההוטבוקס?
And the meek shall inherit the earth
...
...
FIRE_WIRE כתב:חיברת הוטבוקס כמודם והוספת נתב,erezcap כתב:עדכנתי היום ל 100 מגה ואני מקבל 100Mבמחשב נייד חדש .יותר נכון 99.5M
או ישירות אלחוטי מההוטבוקס?...
הבדיקה נעשתה ישרות וקיבלתי 100M , בראוטר HOTBOX אני מקבל קצת פחות 96M .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 22/02/2012 14:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
איזה נתב יש לך ? אתה צריך נתב עם חיבור WAN של 1Gb כדי לקבל מהירות גבוהה ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לא הבנתיerezcap כתב:FIRE_WIRE כתב:חיברת הוטבוקס כמודם והוספת נתב,erezcap כתב:עדכנתי היום ל 100 מגה ואני מקבל 100Mבמחשב נייד חדש .יותר נכון 99.5M
או ישירות אלחוטי מההוטבוקס?...
הבדיקה נעשתה ישרות וקיבלתי 100M , בראוטר HOTBOX אני מקבל קצת פחות 96M ....
ישירות הכוונה דרך הוטבוקס שכולל נתב אלחוטי.
And the meek shall inherit the earth
...
...