קניית מסכים התייעצות + שארפ 835
שלום לכולם, אני אבי, כבר הרבה זמן בפורום אבל לא היו לי הרבה תגובות ושרשורים. קראתי הרבה בפורום אודות כלל הטלויזיות והדגמים. לפני כשבועיים עברתי לדירה חדשה. והחלטתי לקנות מס' טלויזיות לכל הבית.
הזמנתי מהיובאן הרשמי 3 טלויזיות D450 בגדלים של 51 ו-43 וטושיבה 32 לא זוכר את שם הדגם.
היה לי חשוב לקנות טלויזיה גדולה ולפי קריאה בפורום ראיתי שהמחיר/תועלת מביאות אותי לשארף 835 60 אינץ', את הדגם עוד רציתי לקנות לפני חודשיים אבל ההמתנה עזרה לי בהורדת מחירים רצינית של הדגם.
הוצע לי מחיר של 12 אלף מהיבואן הרשמי שלפי דעתי זה מחיר מצוין, לא בדקתי פרללים. אם אני לא טועה ל2 מהחברים פה יש את הטלויזיה (YURI וRUSH לא?) ורציתי פה את עזרתכם והתייעצותכם אם באמת הדגם הנ"ל מהווה מתחרה טוב (העונה עלכל הצרכים) מול כל הספינות הדגל האחרות. או שבכלל כדאי ללכת על הD8000. האם המחיר הזה הוא באמת מציאה או שקצת זמן נוסף יוריד את המחיר נמוך יותר. האם יש הבדלים משמעותיים בין קניה מיבואן רשמי לפרללי? ובקשר לD450, ראיתי הרבה שרשורים על הדגם D490, למישהו ידוע מה ההבדל בין שני הדגמים, לא הצלחתי לברר. האם שווה תוספת של כמה מאות שקלים לשדרוג הטלויזיה הזו לD490. היבואן נתן לי אפשרות להתחרט ולהחליף.
תודה רבה!!
הזמנתי מהיובאן הרשמי 3 טלויזיות D450 בגדלים של 51 ו-43 וטושיבה 32 לא זוכר את שם הדגם.
היה לי חשוב לקנות טלויזיה גדולה ולפי קריאה בפורום ראיתי שהמחיר/תועלת מביאות אותי לשארף 835 60 אינץ', את הדגם עוד רציתי לקנות לפני חודשיים אבל ההמתנה עזרה לי בהורדת מחירים רצינית של הדגם.
הוצע לי מחיר של 12 אלף מהיבואן הרשמי שלפי דעתי זה מחיר מצוין, לא בדקתי פרללים. אם אני לא טועה ל2 מהחברים פה יש את הטלויזיה (YURI וRUSH לא?) ורציתי פה את עזרתכם והתייעצותכם אם באמת הדגם הנ"ל מהווה מתחרה טוב (העונה עלכל הצרכים) מול כל הספינות הדגל האחרות. או שבכלל כדאי ללכת על הD8000. האם המחיר הזה הוא באמת מציאה או שקצת זמן נוסף יוריד את המחיר נמוך יותר. האם יש הבדלים משמעותיים בין קניה מיבואן רשמי לפרללי? ובקשר לD450, ראיתי הרבה שרשורים על הדגם D490, למישהו ידוע מה ההבדל בין שני הדגמים, לא הצלחתי לברר. האם שווה תוספת של כמה מאות שקלים לשדרוג הטלויזיה הזו לD490. היבואן נתן לי אפשרות להתחרט ולהחליף.
תודה רבה!!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
ה D8000 נראית טוב יותר מהשארפ בכל מובן, שלא לדבר על הפונקציונליות של ה D8000.vgfreak כתב:שארפ 835 בגודל 60 אינץ' ב 12K נשמע כמו אחלה עיסקה.
אני משמעותית מעדיף אותה על ה D8000, אבל זה על סמך הביקורות הנל. לצערי לא ראיתי אותה בפעולה....
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
FlatPanelsHD לא לחלוטין מסכימים איתך:integral כתב:ה D8000 נראית טוב יותר מהשארפ בכל מובן, שלא לדבר על הפונקציונליות של ה D8000.vgfreak כתב:שארפ 835 בגודל 60 אינץ' ב 12K נשמע כמו אחלה עיסקה.
אני משמעותית מעדיף אותה על ה D8000, אבל זה על סמך הביקורות הנל. לצערי לא ראיתי אותה בפעולה.......
"
Compared to Samsung’s D8000 LED model, Sharp LE830 gives us similar – or maybe a tad better - color gradation.
I also think that Samsung D8000 has slightly better SD picture quality.
I would rate Sharp LE830 on par with Samsung D8000 (LED) when it comes to HD
Actually LE830 might be one of the best performing 3D LCD models so far and definitely as good – or slightly better – than Samsung D8000
Viewing angles on LE830 are wider than on most LCD-TVs and although color intensity is dropping form wide angles, LE830 performs better than for example Samsung D8000
I personally see it comparing with Samsung’s much praised D8000 LED model and therefore I award LE830 with our Top Recommendation Award.
"
בהתחשב שאין את לוטו הפאנלים המסריח של סמסונג, ושהיבואן (ראלקו) פחות תופס תחת (לעומת סמליין ששמעתי עליהם בעיקר דברים רעים), נראה שהכף נוטה מהותית לטובת השארפ.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שמע, אני הסתכלתי רבות בשארפ שכן שקלתי לקנות אותו. בחנתי אותו מול ה VT30 וה D8000 באותו מקום עם אותם תכנים וממש לא אהבתי אותו, אבל זה אני (ואני לא מדבר על האיטיות של התפריטים וחוסר הפונקציונליות הבסיסי שלו, רק על התמונה).
אם אתה רוצה לדבר על ביקורות אז תקרא את זאת לא כולם מהללים את הסדרה הזאת:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sharp-lc ... erformance

אם אתה רוצה לדבר על ביקורות אז תקרא את זאת לא כולם מהללים את הסדרה הזאת:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sharp-lc ... erformance

- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
אינטגרל, תודה על תגובתך המלומדת. אתה ללא ספק המשתתף הרציני ביותר כאן בפורום.
הבט, אני לא הצלחתי למצוא מקום שנותן להשוות בין כל המסכים שאני מתלבט ביניהם (כן, עד היום עוד לא רכשתי טלויזיה):
פיליפס 7606
LG 651
ST30
LE835
מה שכן ראיתי זה השוואה רילטיים של ה 651 מול ה ST30, מה ששכנע אותי סופית לקנות לד ולזנוח את רעיון רכישת פלאזמה.
בנוסף, ראיתי את השארפ 635 מול סמסונג D6400, מה ששכנע אותי שההייפ על הטלויזיות של סמסונג הוא מוגזם. את ה 835 מעולם לא ראיתי בעיניים שלי, אך היא בוודאות טלויזיה טובה יותר מה 635.
את ה 7606 ראיתי בנפרד וללא כל השוואה במקום מול טלויזיות אחרות.
עד שהתוודעתי לירידת המחיר של ה 835 הייתי די סגור על ה 651 (לפי עצה של עוזי מסטריאו עיני, חיכיתי לתחילת מרץ להורדת מחיר מסויימת). עכשיו ה 835 שגדולה בחמישה אינץ' ובמחיר זהה נראית לי קניה טובה יותר.
לצורך הדיון, גם בביקורת שנתת החיסרון שהם מצאו בשארפ הוא בדיוק הצבעים, מה שלי לא כל כך מפריע מכיוון שאני עיוור צבעים.. וסה"כ הם ממליצים על הטלויזיה.
הבט, אני לא הצלחתי למצוא מקום שנותן להשוות בין כל המסכים שאני מתלבט ביניהם (כן, עד היום עוד לא רכשתי טלויזיה):
פיליפס 7606
LG 651
ST30
LE835
מה שכן ראיתי זה השוואה רילטיים של ה 651 מול ה ST30, מה ששכנע אותי סופית לקנות לד ולזנוח את רעיון רכישת פלאזמה.
בנוסף, ראיתי את השארפ 635 מול סמסונג D6400, מה ששכנע אותי שההייפ על הטלויזיות של סמסונג הוא מוגזם. את ה 835 מעולם לא ראיתי בעיניים שלי, אך היא בוודאות טלויזיה טובה יותר מה 635.
את ה 7606 ראיתי בנפרד וללא כל השוואה במקום מול טלויזיות אחרות.
עד שהתוודעתי לירידת המחיר של ה 835 הייתי די סגור על ה 651 (לפי עצה של עוזי מסטריאו עיני, חיכיתי לתחילת מרץ להורדת מחיר מסויימת). עכשיו ה 835 שגדולה בחמישה אינץ' ובמחיר זהה נראית לי קניה טובה יותר.
לצורך הדיון, גם בביקורת שנתת החיסרון שהם מצאו בשארפ הוא בדיוק הצבעים, מה שלי לא כל כך מפריע מכיוון שאני עיוור צבעים.. וסה"כ הם ממליצים על הטלויזיה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש שם איזו בעיה עם הצבעים. נראה לי שהם עוד לא מצליחים לאכול כמו שצריך את עניין הצהובים. ראיתי סרט על דובי קוטב בחנות והתחילו להופיע לי כתמים צהובים מוזרים על הדובים הלבנים. בנוסף, ה SD לא נראה לי טוב. ראיתי בחנות את ה 60 ואצל מישהו בבית את ה 52 שהיה מחובר ל YES וממש לא נראה טוב לטעמי. בנוסף התפריטים האיטיים והסריקה שלוקחת טונה זמן, וחוסר הפונקציונליות, אז ויתרתי למרות שגם אז המחיר של ה 60 היה מאוד אטרקטיבי.
עוד משהו. ה 6400 נחמדה, אבל היא לא ממש ברמה של ה D8000.
לך ותראה שוב ותחליט. מה שחשוב זה מה שאתה רואה ולא מה כותבים בביקורות כי אני שקלתי את השארפ בגלל הביקורות הטובות והמחיר האטרקטיבי ודי התאכזבתי למרות שיש אנשים שאוהבים אותה וזה סבבה.
עוד משהו. ה 6400 נחמדה, אבל היא לא ממש ברמה של ה D8000.
לך ותראה שוב ותחליט. מה שחשוב זה מה שאתה רואה ולא מה כותבים בביקורות כי אני שקלתי את השארפ בגלל הביקורות הטובות והמחיר האטרקטיבי ודי התאכזבתי למרות שיש אנשים שאוהבים אותה וזה סבבה.
לא ראיתי את כל התגובות פה.
בקשר להשוואה שעשית, ביחסי מחיר בין השנים, נראה לי שלא יהיה כזה קריטי השוני בין 2 הטטלויזיות גם אם הסמסונג קצת יותר טובה, ה5 אינץ' שווים את זה. וכמו אבי, גם אני ראיתי את הדגם הקודם והוא היה נראה ממש טוב ככה שלא נראה לי שהחדש יהיה לא טוב בשבילי.
צפיד - לגבי המחיר, לא משעמם לי עד כדי כך כדי להמציא. אני לקוח קבוע אצל איזה חנות שמוכנה להוריד לי את המחיר לכזה מיבואן רשמי.
ובלי קשר אני חושב שזו הטלויזיה שנותנת את התפוקה המירבית למה שמוציאים עליה עכשיו בשוק. לא צריך להוציא הון כדי לראות טיפה יותר יפה לדעתי.
בקשר להשוואה שעשית, ביחסי מחיר בין השנים, נראה לי שלא יהיה כזה קריטי השוני בין 2 הטטלויזיות גם אם הסמסונג קצת יותר טובה, ה5 אינץ' שווים את זה. וכמו אבי, גם אני ראיתי את הדגם הקודם והוא היה נראה ממש טוב ככה שלא נראה לי שהחדש יהיה לא טוב בשבילי.
צפיד - לגבי המחיר, לא משעמם לי עד כדי כך כדי להמציא. אני לקוח קבוע אצל איזה חנות שמוכנה להוריד לי את המחיר לכזה מיבואן רשמי.
ובלי קשר אני חושב שזו הטלויזיה שנותנת את התפוקה המירבית למה שמוציאים עליה עכשיו בשוק. לא צריך להוציא הון כדי לראות טיפה יותר יפה לדעתי.