האם הHOTBOX תומך ב WDS?
-
sunrise
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 37 פעמים
בשל אות WIFI חלש של ה HOTBOX אני מעוניין לחבר לו רכיב הגברה כלשהו (ראוטר המוגדר כרפיטר או AP).
קראתי במדריך של הצ'יף כי כדאי מאוד לחבר ציוד שתומך ב WDS.
שאלתי היא: האם ה HOTBOX עצמו תומך ב WDS? האם זה חשוב שהוא יתמוך בכך או שחשוב שרק הציוד החדש שאתקין יתמוך ב WDS?
ראו צילום מסך של עמוד הWIRELESS בממשק של ה HOTBOX שבו פתחתי את האפשרויות בשדה של ה WPS
קראתי במדריך של הצ'יף כי כדאי מאוד לחבר ציוד שתומך ב WDS.
שאלתי היא: האם ה HOTBOX עצמו תומך ב WDS? האם זה חשוב שהוא יתמוך בכך או שחשוב שרק הציוד החדש שאתקין יתמוך ב WDS?
ראו צילום מסך של עמוד הWIRELESS בממשק של ה HOTBOX שבו פתחתי את האפשרויות בשדה של ה WPS
-
sunrise
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 37 פעמים
אם אכן ה HOTBOX לא תומך ב WDS...
האם יש חשיבות לכך שהציוד הנוסף שאתקין במטרה לחזק / להעביר את האות יתמוך ב WDS?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא.
WDS מיועד לחיבור רשתות אלחוטיות שונות לרשת אחת (ללא כבלים). זה לא מה שאתה עושה. אתה רוצה לנטרל את הרשת האלחוטית של הHOTBOX ובמקומה לחבר רכיב אחר באופן חוטי שיספק רשת אלחוטית.
באופן כללי, הHOTBOX לא מצטיין בתור ראוטר ולא בתור AP, מומלץ להגדיר את הHOTBOX כמודם בלבד ולחבר אליו ראוטר אלחוטי טוב.
WDS מיועד לחיבור רשתות אלחוטיות שונות לרשת אחת (ללא כבלים). זה לא מה שאתה עושה. אתה רוצה לנטרל את הרשת האלחוטית של הHOTBOX ובמקומה לחבר רכיב אחר באופן חוטי שיספק רשת אלחוטית.
באופן כללי, הHOTBOX לא מצטיין בתור ראוטר ולא בתור AP, מומלץ להגדיר את הHOTBOX כמודם בלבד ולחבר אליו ראוטר אלחוטי טוב.
אני אישית פתחתי אותו והסתכלתי קצת בפנים.
יש שם שתי אנטנות, מה שמאוד מוזר כי האלחוטיות של ההוטבוקס חלשה ואני לא מבין למה..
יש אפשרות להעסק שם קצת עם האנטנות ולאלטר אנטנה יותר חזקה מה שיתן עוצמה אלחוטית יותר חזקה
יש שם שתי אנטנות, מה שמאוד מוזר כי האלחוטיות של ההוטבוקס חלשה ואני לא מבין למה..
יש אפשרות להעסק שם קצת עם האנטנות ולאלטר אנטנה יותר חזקה מה שיתן עוצמה אלחוטית יותר חזקה
מצטרף לשאלה,
גם אני הצטרפתי היום להוט עם ה HOTBOX בבית פרטי, והכיסוי בבית לא טוב.
עד עכשין עבדתי עם SMURTBOX של אורנג' וראוטר ששימש כרפיטר אלחוטי של EDIMAX ועבד מצויין.
האם אוכל להמשיך לחבר את ה EDIMAX כרפיטר אלחוטי ל HOTBOX? אם כן איך מגדירים? בתמיכה של אורנג' עזרו לי, בהוט לא יודעים/יכולים.
שאלה נוספת וקשורה,
האם יש אפשרות להשתמש ב SMURTBOX של אורנג' כרפיטר אלחוטי ל HOTBOX?
גם אני הצטרפתי היום להוט עם ה HOTBOX בבית פרטי, והכיסוי בבית לא טוב.
עד עכשין עבדתי עם SMURTBOX של אורנג' וראוטר ששימש כרפיטר אלחוטי של EDIMAX ועבד מצויין.
האם אוכל להמשיך לחבר את ה EDIMAX כרפיטר אלחוטי ל HOTBOX? אם כן איך מגדירים? בתמיכה של אורנג' עזרו לי, בהוט לא יודעים/יכולים.
שאלה נוספת וקשורה,
האם יש אפשרות להשתמש ב SMURTBOX של אורנג' כרפיטר אלחוטי ל HOTBOX?