כבל לרמקול מה הקוטר הרצוי ?
אני העברתי 2.5 מ"מ לכל הרמקולים.
בעיקרון - לעוצמות גבוהות או למרחקים ארוכים לא כדאי להעביר קוטר קטן יותר, אבל לסנטר, לדוגמא, אפשר.
כדאי גם לשים לב שהקונקטורים שלך לא קטנים מדי לקוטר הכבל שאתה מתכוון להשתמש בו (אני בקושי הצלחתי להכניס את כל עובי הכבל לרמקולים האחוריים).
בעיקרון - לעוצמות גבוהות או למרחקים ארוכים לא כדאי להעביר קוטר קטן יותר, אבל לסנטר, לדוגמא, אפשר.
כדאי גם לשים לב שהקונקטורים שלך לא קטנים מדי לקוטר הכבל שאתה מתכוון להשתמש בו (אני בקושי הצלחתי להכניס את כל עובי הכבל לרמקולים האחוריים).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
גיד נחושת וגיד חמרן אומנם יעבירו את האות מהמגבר לרמקולים, אך מבחינה פיזיקאלית זה הכבל הכי פחות מומלץ לשימוש באות אודיו...shayf כתב:השתמשתי בכבל הזה....
כבל 2.5 בעל זוג גידי נחושת עם עדיפות לכבל בעל אחוז חמצן נמוך ואחוז נחושת תהורה גדול יותר ישמע הרבה יותר טוב.
מן הסתם הכבל הזהז יהיה הרבה יותר יקר מ2 ש"ח למטר, אך עדיין בשוק קיימים כבלים בעלי מחיר של 10 ש"ח למטר והם עדיין איכותיים מספיק במיוחד למערכות בינוניות + כמו לדוגמה של הפותח השרשור.
ברגעים כאלו אני נהנה לחזור ולהיזכר בכתבה הזו.JEXY כתב:גיד נחושת וגיד חמרן אומנם יעבירו את האות מהמגבר לרמקולים, אך מבחינה פיזיקאלית זה הכבל הכי פחות מומלץ לשימוש באות אודיו...shayf כתב:השתמשתי בכבל הזה....
כבל 2.5 בעל זוג גידי נחושת עם עדיפות לכבל בעל אחוז חמצן נמוך ואחוז נחושת תהורה גדול יותר ישמע הרבה יותר טוב.
מן הסתם הכבל הזהז יהיה הרבה יותר יקר מ2 ש"ח למטר, אך עדיין בשוק קיימים כבלים בעלי מחיר של 10 ש"ח למטר והם עדיין איכותיים מספיק במיוחד למערכות בינוניות + כמו לדוגמה של הפותח השרשור....
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde