רשמים בהמשך
אגב, רכשתי את גירסת ה 32GB עם המקלדת

GPS ניחא, אבל WIFI? ואני חשבתי שמצאתי את הטאבלט האולטימטיבי. מהנדסים מטומטמיםzipper9 כתב:היי
גם אני רכשתי את הטאבלט המדובר ואני חייב להגיד, כל השמועות וכל הפרומים המאוכלים בבעיות על קליטת ה wifi הבעיתי וה gps שלא עובד בכלל היו נכונות, באנגליה המצב כ"כ גרוע שאסוס הציעו ללקוחות החזר כספי מלא או הרחבת האחריות.
כל הבעיות האלו נובעות בגלל שימוש במתכת בחלק שמעסה את המכשיר וגורם לחסימה.
אני מקווה שאסוס יזכו אותי גם....

דבר ראשון, תתחדש!osherov כתב:מחקר לא קטן עשיתי על ה wifi במכשיר בכל הנוגע לקליטה אצלו, ישנם הבדלים תהומיים בקשר לזה.
ה Wifi Analayzer היה החבר הכי טוב שלי אתמול. בסופו של יום, אחרי משחק עם הערוצים על הראוטר שלי, קליטת המכשיר לטעמי עכשיו זהה לזאת של הגלקסי s2 בכל הנוגע ל wifi. אין לי ניתוקים, אני מצליח להתחבר בכל מקום בבית והקליטה גבוה מאוד גם כאשר אני די רחוק (בין 74 ל 50 dBm).
עכשיו נשאר לי לבדוק אותו בדרכים, כלומר ביכולת שלו להתחבר לנקודות גישה אחרות. אגב המיקרו sd נתקע לי במכשיר, לא מצליח להוציא אותו. הייתי קרוב מאוד לפתוח אותו כדי להוציא את הכרטיס הסורר, אבל בסוף הצלחתי לעצור את עצמי מלהרוס את המכשיר ולקרוא במקום לביטוח (נראה מה הכוונה לביטוח בשירות עד הבית)...

תתחדש ותהנה! מחכה לרשמים שלך ממנו...osherov כתב:אחרי הרבה מאוד רדיפות אחר הטאבלט הזה הצלחתי סוף סוף לרכוש את הטאבלט של אסוס. זאת ההודעה שהראשונה לי ממנו![]()
רשמים בהמשך
אגב, רכשתי את גירסת ה 32GB עם המקלדת...

נכון! הטאבלט לא מחליף את המחשב הנייד או הנייח. הוא בנישה חדשה לגמרי. אם בעבר הייתי יושב מול המחשב לבד בעוד כל המשפחה בסלון צופים בטלויזיה (שאני שונא), היום אני יכול לשבת איתם, עם הטאבלט, הם יכולים לצפות בכל הזבלוניות ואני עם הטאבלט קורא, משחק וכותב לכם תגובות.eran_io כתב:הכוונה שלי לא היתה להשוות בין המכשיר הזה למחשב נייד. זו השוואה לא נכונה כי זה מאוד תלוי בצרכים של המשתמש, כמו שאמרת.. להקליד למשל תמיד יהיה יותר נוח על מקלדת "אמיתית" ומצד שני הנגישות, הטאצ' והחוויה נותנים עדיפות לטבלטים.
בכל מקרה, השאלה היא האם שווה בכלל לקנות טבלט. יש לי תחושה שאם אני אקנה אז תהיה כמובן התלהבות ראשונית, כמו תמיד, אבל השאלה כמה באמת משתמשים בו בבית. יכול להיות שבאמת זה נחמד שיושב כזה טבלט בסלון, שכשבא לך לבדוק משהו באינטרנט או סתם להפעיל איזו אפליקציה אז זה די נוח על טבלט, יותר מאשר על הלפטופ.
טוב,.. תיהנה ממנו בינתיים ואחרי שימאס לך תמכור לי בחצי מחיר...