סוף סוף הפריים נחת אצלי הסלון

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

אחרי הרבה מאוד רדיפות אחר הטאבלט הזה הצלחתי סוף סוף לרכוש את הטאבלט של אסוס. זאת ההודעה שהראשונה לי ממנו :)
רשמים בהמשך

אגב, רכשתי את גירסת ה 32GB עם המקלדת

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ! מכשיר מעולה רכשת לעצמך .. !
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

יש מקום שנוחתים דברים כאלה? איפה זה נמצא?

תתחדש!
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

תתחדש (Y) אשמח לשמוע התרשמויות כי גם פה מתכננים על אחד כזה.

zipper9
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

היי
גם אני רכשתי את הטאבלט המדובר ואני חייב להגיד, כל השמועות וכל הפרומים המאוכלים בבעיות על קליטת ה wifi הבעיתי וה gps שלא עובד בכלל היו נכונות, באנגליה המצב כ"כ גרוע שאסוס הציעו ללקוחות החזר כספי מלא או הרחבת האחריות.
כל הבעיות האלו נובעות בגלל שימוש במתכת בחלק שמעסה את המכשיר וגורם לחסימה.
אני מקווה שאסוס יזכו אותי גם.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #6 

תתחדש אריה (Y)
שי

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

דווקא ה Wi-Fi עובד בסדר גמור אצלי (קולט פחות טוב ממכשיר מה-SGSII, אבל עדיין סביר ביותר). את ה GPS בכלל לא הפעלתי במכשיר.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

אריה,
(Y)
ת.ת.ת.

תבדוק את ה-GPS בארץ הקודש.
וקדימה, תן לנו סקירה כמו שאתה יודע :-)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #9 

zipper9 כתב:היי
גם אני רכשתי את הטאבלט המדובר ואני חייב להגיד, כל השמועות וכל הפרומים המאוכלים בבעיות על קליטת ה wifi הבעיתי וה gps שלא עובד בכלל היו נכונות, באנגליה המצב כ"כ גרוע שאסוס הציעו ללקוחות החזר כספי מלא או הרחבת האחריות.
כל הבעיות האלו נובעות בגלל שימוש במתכת בחלק שמעסה את המכשיר וגורם לחסימה.
אני מקווה שאסוס יזכו אותי גם.
...
GPS ניחא, אבל WIFI? ואני חשבתי שמצאתי את הטאבלט האולטימטיבי. מהנדסים מטומטמים (n) :x

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

מחכים לביקורת (Y)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #11 

מחקר לא קטן עשיתי על ה wifi במכשיר בכל הנוגע לקליטה אצלו, ישנם הבדלים תהומיים בקשר לזה.

ה Wifi Analayzer היה החבר הכי טוב שלי אתמול. בסופו של יום, אחרי משחק עם הערוצים על הראוטר שלי, קליטת המכשיר לטעמי עכשיו זהה לזאת של הגלקסי s2 בכל הנוגע ל wifi. אין לי ניתוקים, אני מצליח להתחבר בכל מקום בבית והקליטה גבוה מאוד גם כאשר אני די רחוק (בין 74 ל 50 dBm).

עכשיו נשאר לי לבדוק אותו בדרכים, כלומר ביכולת שלו להתחבר לנקודות גישה אחרות. אגב המיקרו sd נתקע לי במכשיר, לא מצליח להוציא אותו. הייתי קרוב מאוד לפתוח אותו כדי להוציא את הכרטיס הסורר, אבל בסוף הצלחתי לעצור את עצמי מלהרוס את המכשיר ולקרוא במקום לביטוח (נראה מה הכוונה לביטוח בשירות עד הבית)

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #12 

אריה, מברוק... זה מכשיר מגניב לאללה. לפחות כך נראה מהפרסומות :-)
נו, ספר חוויות. איפה רכשת? בבאג?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #13 

osherov כתב:מחקר לא קטן עשיתי על ה wifi במכשיר בכל הנוגע לקליטה אצלו, ישנם הבדלים תהומיים בקשר לזה.

ה Wifi Analayzer היה החבר הכי טוב שלי אתמול. בסופו של יום, אחרי משחק עם הערוצים על הראוטר שלי, קליטת המכשיר לטעמי עכשיו זהה לזאת של הגלקסי s2 בכל הנוגע ל wifi. אין לי ניתוקים, אני מצליח להתחבר בכל מקום בבית והקליטה גבוה מאוד גם כאשר אני די רחוק (בין 74 ל 50 dBm).

עכשיו נשאר לי לבדוק אותו בדרכים, כלומר ביכולת שלו להתחבר לנקודות גישה אחרות. אגב המיקרו sd נתקע לי במכשיר, לא מצליח להוציא אותו. הייתי קרוב מאוד לפתוח אותו כדי להוציא את הכרטיס הסורר, אבל בסוף הצלחתי לעצור את עצמי מלהרוס את המכשיר ולקרוא במקום לביטוח (נראה מה הכוונה לביטוח בשירות עד הבית)
...
דבר ראשון, תתחדש! 8)
מה המסקנה שלך לגבי ה-WIFI ואיך טיפלת בבעיה? ע"י החלפת ערוצים?
קובי

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #14 

מישהו יודע מה עלה בסופה של התביעה של המחזיקה בזכויות ההפצה של הרובוטריקים לגבי השם ASUS transformer ועכשיו (אופטימוס) prime?

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

אין בעיה בWiFi ויש בGPS

שליחה #15 

הפריים אצלי כבר חודש וחצי ועברתי איתו 4 שידרוגים OTA.
לא ידוע לי ולא נתקלתי בשום בעיה עם הWiFi, הוא עובד מצויין.
אחרי שדרוג מספר 2 הקליטה של הGPS השתפרה קצת. עדיין אין קליטה בתוך מבנים (למה אני צריך את זה בכלל?) והקליטה במכונית ומתחת לכיפת השמיים איטית לקליטה הראשונית אבל אח"כ מתייצבת ונשארת ברמה בינונית (ז"א בין 3 למקסימום לווינים ש4-5 זה הממוצע).

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

osherov כתב:אחרי הרבה מאוד רדיפות אחר הטאבלט הזה הצלחתי סוף סוף לרכוש את הטאבלט של אסוס. זאת ההודעה שהראשונה לי ממנו :)
רשמים בהמשך

אגב, רכשתי את גירסת ה 32GB עם המקלדת
...
תתחדש ותהנה! מחכה לרשמים שלך ממנו...
יש פה את הסקירה שלי, אשמח לשמוע חוות דעת וביקורת:
http://www.htmobile.co.il/article03299

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #17 

אין לי כרגע עדיין זמן לרשום חוות דעת על המכשיר. אני אנסה לעשות את זה בקרוב.

nokobik,
עשיתי כמה טוויקים ומשחקים עם הראוטר כדי להגיע לביצועים טובים.
אחד היה להגדיר ערוץ אחר. השני לעבוד רק במוד 802.11g השלישי להזיז את הראוטר למיקום קצת יותר טוב (הזזה של 30 ס"מ בארון תקשורת). את כל המשחקים עשיתי עם ה Wifi Analayzer בהשוואה ישירה לקליטה ולמהירות (והקליטה) אל מול ה SGSII.

Neter,
המרחקים אצלי בבית מהראוטר הם די גדולים (בית עם מפלסים) ולכן במקומות מרוחקים נתקלתי בבעיות חיבור לראוטר (לעומת ה SGSII). אחרי המשחקים שלי הבעייה נפתרה לגמרי (הפריים קצת יותר "מפונק" מה- SGSII בעניין הזה)

ערן,
את המכשיר עם המקלדת רכשתי דווקא ב KSP (יותר זול וגם לא היה לי כוח לחכות לבאג). סה"כ אני מרוצה מהמכשיר, זה למרות המגרעות הידועות שיש למכשיר טאבלט אל מול נניח Net-book (אני כמובן יודע את ההבדלים בין השניים). צריך להתרגל לעובדה שבחלק מהדברים, הטאבלט הוא ממש must ברמות שאתה לא מבין איך אפשר לחיות בלעדיו (זמינות, חוייה, טאצ', נוחות, משקל). אבל מצד שני קשה שלא לפזול לכיוון המקלדת והמחשב הנישא, כי הטאבלט פשוט לא מסוגל להתחרות במקלדת (למרות שיש לפריים אחת כזאת) ובטח לא יכול במקרים האלה להתחרות במערכת ההפעלה של חלונות (או מאק) בכל הנודע לנקודה בו רוצים לייצר איתו תוכן

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

הכוונה שלי לא היתה להשוות בין המכשיר הזה למחשב נייד. זו השוואה לא נכונה כי זה מאוד תלוי בצרכים של המשתמש, כמו שאמרת.. להקליד למשל תמיד יהיה יותר נוח על מקלדת "אמיתית" ומצד שני הנגישות, הטאצ' והחוויה נותנים עדיפות לטבלטים.
בכל מקרה, השאלה היא האם שווה בכלל לקנות טבלט. יש לי תחושה שאם אני אקנה אז תהיה כמובן התלהבות ראשונית, כמו תמיד, אבל השאלה כמה באמת משתמשים בו בבית. יכול להיות שבאמת זה נחמד שיושב כזה טבלט בסלון, שכשבא לך לבדוק משהו באינטרנט או סתם להפעיל איזו אפליקציה אז זה די נוח על טבלט, יותר מאשר על הלפטופ.

טוב,.. תיהנה ממנו בינתיים ואחרי שימאס לך תמכור לי בחצי מחיר :-)

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

eran_io כתב:הכוונה שלי לא היתה להשוות בין המכשיר הזה למחשב נייד. זו השוואה לא נכונה כי זה מאוד תלוי בצרכים של המשתמש, כמו שאמרת.. להקליד למשל תמיד יהיה יותר נוח על מקלדת "אמיתית" ומצד שני הנגישות, הטאצ' והחוויה נותנים עדיפות לטבלטים.
בכל מקרה, השאלה היא האם שווה בכלל לקנות טבלט. יש לי תחושה שאם אני אקנה אז תהיה כמובן התלהבות ראשונית, כמו תמיד, אבל השאלה כמה באמת משתמשים בו בבית. יכול להיות שבאמת זה נחמד שיושב כזה טבלט בסלון, שכשבא לך לבדוק משהו באינטרנט או סתם להפעיל איזו אפליקציה אז זה די נוח על טבלט, יותר מאשר על הלפטופ.

טוב,.. תיהנה ממנו בינתיים ואחרי שימאס לך תמכור לי בחצי מחיר :-)
...
נכון! הטאבלט לא מחליף את המחשב הנייד או הנייח. הוא בנישה חדשה לגמרי. אם בעבר הייתי יושב מול המחשב לבד בעוד כל המשפחה בסלון צופים בטלויזיה (שאני שונא), היום אני יכול לשבת איתם, עם הטאבלט, הם יכולים לצפות בכל הזבלוניות ואני עם הטאבלט קורא, משחק וכותב לכם תגובות. 8)
הטאבלט מיועד לקריאה ומשחק שאתה נשען אחורה, בסטאבלט :wink:. עם הנייד או הנייח אתה יושב זקוף, דרוך ונשען קדימה. זה שונה לגמרי. אם אני רוצה להקליד הרבה, אז יש לזה את הנייד. אם להקליד תגובה כמו זאת, אז הטאבלט מספיק טוב.
מאז שיש לי אותו אני לא קונה עיתונים (אפשר לקרוא בשירותים), פחות ספרים (למרות שאין הרבה בעברית), ומבלה פחות בחדר המחשב ויותר מעורבב עם המשפחה שהמכשיר ביד - כמו ספר.

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

Neter, איזה טאבלט יש לך?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”