המלצה חמה לתיקון מכונת קפה בקדמה
ברשותי מכונה קפה אוטומטית משוכללת אשר התקלקלה. ניגשתי לקבלת שירותי תיקון בחנות קפה בבינימינה עם מעבדת שרות בנתניה. נאלצתי להגיע לחנות שלוש פעמיים - פעם ראשונה פעם אחרונה ופעם אחת יותר מידי ! היחס והשרות היו מתחת לכל ביקורת אפילו ביחס לשירות לקוחות בישראל.
לאחר מכן לקחתי את המכונה לחנות מעבדה "קדמה" ברמת ישי שם התקבלתי בחיוך ובשמחה על ידי אלון וחיים. השרות מצד אלון הבעלים היה מעל ומעבר למצופה גם ביחס למדינות מפותחות ברחבי העולם הנותנות שרות ללקוחות. הטיפול מצד חיים מנהל מעבדת התיקונים היה מצוין ומקצועי הרבה מעבר לסטנדרט הנהוג במעבדות תיקון מכונות קפה.
אני ממליץ בחום לבוא ולתקן כל מכונת קפה בגלל היחס המקצוענות והשרות
לאחר מכן לקחתי את המכונה לחנות מעבדה "קדמה" ברמת ישי שם התקבלתי בחיוך ובשמחה על ידי אלון וחיים. השרות מצד אלון הבעלים היה מעל ומעבר למצופה גם ביחס למדינות מפותחות ברחבי העולם הנותנות שרות ללקוחות. הטיפול מצד חיים מנהל מעבדת התיקונים היה מצוין ומקצועי הרבה מעבר לסטנדרט הנהוג במעבדות תיקון מכונות קפה.
אני ממליץ בחום לבוא ולתקן כל מכונת קפה בגלל היחס המקצוענות והשרות
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
חיים הוא מקצוען ולעניין. אין תקלה שהוא לא מצליח לתקן. אני תמיד נהנה לראות אותו עובד, ועוד יותר את התוצאה של עבודתו.
אדי
אדי
התוספת האדומה מאת מרטין מעט מוזרה לי...האם נמחקו דברים אסורים שחיים כתב?
האם חיים תקף מישהו אישית? האם עצם האיזכור שהוא מתפקד כעת עצמאית (אני מנחש...לא מכיר אותו) אסור?
היות ויש פה כמה וכמה אנשים הנוגעים גם בצד המסחרי של תחביבנו, לא ראוי שגם חיים יהנה מאותו חופש הביטוי?
בעיניי, כתיבתם כאן מבורכת ותורמת, גם אם יש לפעמים ויכוחים. אני נזכר בזמנו ב"עליהום" על "נני" ואלכס...
זה לא ראוי, לדעתי.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
שים לב לעריכה - כתוב שם שפרסום עצמי אסור לא משהו אחר.
פרסום של עוסק בתחום בפורום הזה לא אפשרי דרך תגובות בפורום - זה הפורום וזה לא חדש וגם לא ישתנה.
יש לו חופש ביטוי מלא במסגרת עוסק בתחום.
פרסום של עוסק בתחום בפורום הזה לא אפשרי דרך תגובות בפורום - זה הפורום וזה לא חדש וגם לא ישתנה.
יש לו חופש ביטוי מלא במסגרת עוסק בתחום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
חיים
ברוך הבא לפורום
אני מקווה שתמשיך לבקר ולכתוב בפורום
למרות העריכה והאיסור לפרסום
בהצלחה בדרך החדשה

ברוך הבא לפורום
אני מקווה שתמשיך לבקר ולכתוב בפורום
למרות העריכה והאיסור לפרסום
בהצלחה בדרך החדשה
דיש, הדבר היחיד שצונזר הוא מספר טלפון של חיים. הוא סומן כראוי כעוסק בתחום וזה כשלעצמו פרסום לא רע. הפורום הוא לא לוח מודעות לעוסקים בתחום, אלא מאפשר להם לקבל חשיפה בזכות המקצועיות שלהם. זה טוב גם להם וגם לך. אתה כמו שור - כל פעם שאתה רואה אדום, אתה מסתער...mr_dish כתב:אבל....עופר, הרי הבחור לא יכול שלא לכתוב ש...הוא-הוא החיים הנדון....די בזה כדי לפרסם עצמו? מובן........
כמו שור - כל פעם שאתה רואה אדום, אתה מסתער......
נשבע ביקר לי...לא הסתערתי הפעם. פשוט, חייכתי מכיוון שבאדום לא נרשם כלום, אז הסקתי שהצנזור סימן את חיים רק כדי להזהירנו שהוא עוסק בתחום.
זה באמת לא בסדר שהוא העז לשים טלפון שלו. מישהו פה עוד עלול לנצל זאת ולתקן אצלו מכונה....
גם התאור שלי כשור, מהווה פגיעה בשמי הטוב. אני יכול להוכיח כי שתי הביציות שלי עוד עלי, שלא כמו שור רגיל....
שירשור מוזר....
- ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אם יש כאן אנשים שנהנו משרות תיקונים יעיל וטוב אצל חיים-שיכתבו הם את מספר הטלפון שלו!!
שהם הם יפרסמו את השירות הטוב של חיים כאן על דפי הפורום
בדיוק כפי שעושים כאן כל הזמן בכל הנוגע לאספרסימו-אנדריי,לקדמה -אלון וכו'
מה שמגיע מגיע...
מאוד פשוט
בהצלחה
חיים
ערן
שהם הם יפרסמו את השירות הטוב של חיים כאן על דפי הפורום
בדיוק כפי שעושים כאן כל הזמן בכל הנוגע לאספרסימו-אנדריי,לקדמה -אלון וכו'
מה שמגיע מגיע...
מאוד פשוט
בהצלחה