ככל הנראה הפתרון לבעיות ב 014 יהיה שדרוג ה MPLS שלהם
משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
לי ידוע שהם עבדו על זה כבר יותר משנה, נאמר לי שזה בתהליכים ממישהו ששם בפנים.
אבל מתי זה יקרה, לא ידוע.
מה שלי ידוע שהם יגרום לכך שכל מי שמתחבר בDHCP דרכם, יכלו לתת לו איזה ניתוב שהם רוצים.
אבל מתי זה יקרה, לא ידוע.
מה שלי ידוע שהם יגרום לכך שכל מי שמתחבר בDHCP דרכם, יכלו לתת לו איזה ניתוב שהם רוצים.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני לא יודע בדיוק אבל מה שאני כן יודע זה ש014 תוכל לראות ברדיוס אצלה את מי שמחובר.
נעשה כבר פיילוט במודעין וברעות, כמובן שזה בשיתוף עם הוט.
הם יכולים לראות כל לקוח שמחובר באותו איזור בDHCP.
אני יודע שזה בכלל אפשרי, היה מישהו שהכרתי שהתעקש על זה במשך חצי שנה בזמן שהוא היה לקוח עסקי ואז הוא קיבל תעדוף לחול עם DHCP דרך 014.
השאלה מה באמת יקרה.
נעשה כבר פיילוט במודעין וברעות, כמובן שזה בשיתוף עם הוט.
הם יכולים לראות כל לקוח שמחובר באותו איזור בDHCP.
אני יודע שזה בכלל אפשרי, היה מישהו שהכרתי שהתעקש על זה במשך חצי שנה בזמן שהוא היה לקוח עסקי ואז הוא קיבל תעדוף לחול עם DHCP דרך 014.
השאלה מה באמת יקרה.
מעניין
אולי זה ברמה של התממשקות כלשהי של מערכות, כי הרי כשבזק בינלאומי שולחים קבצי שיוך, הוט יודעים מי אתה בבל וגם מי אתה אצלם לפי ה MAC של המודם, השאלה איך המידע הזה עובד לבבל.
בכל מקרה זה מעולה אם זה יעבוד ויעבוד בקרוב
אולי זה ברמה של התממשקות כלשהי של מערכות, כי הרי כשבזק בינלאומי שולחים קבצי שיוך, הוט יודעים מי אתה בבל וגם מי אתה אצלם לפי ה MAC של המודם, השאלה איך המידע הזה עובד לבבל.
בכל מקרה זה מעולה אם זה יעבוד ויעבוד בקרוב
אני דיברתי היום עם בב"ל למצוא פיתרון לשידרוג קו POWER NGN עם גיימר בכבלים לקו של 100 מגה, ניסו לדחוף לי חבילה מבלי לדעת שזה בכלל לא נתמך בחייגן, לאחר בירורים נוספים ומס' טלפונים איתי הם הגיעו למסקנה שרק 50 מגה נתמך וגם זה לא אפשרי כי אין חבילה לזה מקבילה בהוט.
קלות הדעת שלהם והניסיון לדחוף חבילות מבלי להבין טכנית יכולה להטריף אותי.
קודם שיבינו מה הם מוכרים ורק אחרי זה ינסו לתת הצעות מחיר לדברים.
בכל מקרה, אני בספק לגבי חבילות הגיימר בחיבור MPLS - נכון לעכשיו נראה לי שכדאי להישאר אצלם בלית ברירה ( בגלל הכבל החדש) ובגלל שברגע שהסערה תעבור ב-HOTnet המהירות אני מניח תהיה משמעותית טובה בבזק לעומת HOT שככל הנראה לא באמת יעמדו במהירות שהם מתחייבים עליה.
קלות הדעת שלהם והניסיון לדחוף חבילות מבלי להבין טכנית יכולה להטריף אותי.
קודם שיבינו מה הם מוכרים ורק אחרי זה ינסו לתת הצעות מחיר לדברים.
בכל מקרה, אני בספק לגבי חבילות הגיימר בחיבור MPLS - נכון לעכשיו נראה לי שכדאי להישאר אצלם בלית ברירה ( בגלל הכבל החדש) ובגלל שברגע שהסערה תעבור ב-HOTnet המהירות אני מניח תהיה משמעותית טובה בבזק לעומת HOT שככל הנראה לא באמת יעמדו במהירות שהם מתחייבים עליה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כרגע המהירות בהוטנט טובות ..ואני משער שהם יודעים טוב מאוד שאם הם לא יספקו חיבור סביר לחו"ל פשוט יעברו לחברה אחרת ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני לא צופה שלהוט תהיה בעיה במהירות החיבור לחו"ל. נכון להיום יש עודף הצע בשוק של רוחב פס לחו"ל. למד נאוטילוס התפנה הרבה מקום עקב הפריסה של בב"ל ולטמארס יש כבר של 42 טרה בלי אף לקוח משמעותי ראשון.IamEzio כתב:כרגע המהירות בהוטנט טובות ..ואני משער שהם יודעים טוב מאוד שאם הם לא יספקו חיבור סביר לחו"ל פשוט יעברו לחברה אחרת .....
הוט עצמה התחברה דרך מד נאוטילוס ואני משער שהיא עשתה את זה בשביל לראות את טמארס מתרסקת ואז היא תוכל לרכוש את הכבל ממנה יחסית במחיר הפסד, כי נכון להיום משרד התקשורת לא הולך להגן על טמארס ממד נאוטילוס.
ניתוח מעניין.Chris_Barnes כתב:אני לא צופה שלהוט תהיה בעיה במהירות החיבור לחו"ל. נכון להיום יש עודף הצע בשוק של רוחב פס לחו"ל. למד נאוטילוס התפנה הרבה מקום עקב הפריסה של בב"ל ולטמארס יש כבר של 42 טרה בלי אף לקוח משמעותי ראשון.IamEzio כתב:כרגע המהירות בהוטנט טובות ..ואני משער שהם יודעים טוב מאוד שאם הם לא יספקו חיבור סביר לחו"ל פשוט יעברו לחברה אחרת .....
הוט עצמה התחברה דרך מד נאוטילוס ואני משער שהיא עשתה את זה בשביל לראות את טמארס מתרסקת ואז היא תוכל לרכוש את הכבל ממנה יחסית במחיר הפסד, כי נכון להיום משרד התקשורת לא הולך להגן על טמארס ממד נאוטילוס....
בסוף להוטנט יהיה חיבור גם דרך טמרס וגם דרך מד נאוטילוס, ואז תתחיל התחרות האמיתית (חוץ מ- 014 שהגיבה יפה, נטויז'ן מגששת ו- 012 נכנסה להלם קרב). אולי זו גם תהיה הזדמנות להכנסת ספקיות חדשות (מעבר ל- CCC, פאסט ואקספון שיש להם עכשיו הזדמנות מעולה להשתלב בשוק).
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

השוק יותר נמצא בתהליך של צמצום מאשר של התרחבות. לדעתי אנחנו צפויים לראות חברות מתרסקות, כי משרד התקשורת לא הולך לעשות צעדים דרסטיים בקרוב. נכון להיות שוק הספקיות הפך להיות שירות מוסף שמתלווה לתשתית/כבלים/אינטרנט וחברות שלא יוכלו לסבסד אותו באמצעות שירותים אחרים פשוט יתרסקו.
ההכנסות של החברות הולכות להיחתך בעשרות אחוזים בחודשים הקרובים (עד אשר הלקוחות שפחות מעורים בשוק האינטרנט יחדשו חבילות) והדבר היחיד שאולי יציל את זה בטווח הרחוק זה משרד התקשורת ע"י החלת השוק הסיטונאי והעברה של חברות התשתית למאחורי הקלעים.
ההכנסות של החברות הולכות להיחתך בעשרות אחוזים בחודשים הקרובים (עד אשר הלקוחות שפחות מעורים בשוק האינטרנט יחדשו חבילות) והדבר היחיד שאולי יציל את זה בטווח הרחוק זה משרד התקשורת ע"י החלת השוק הסיטונאי והעברה של חברות התשתית למאחורי הקלעים.
מי שתפסיד הכי הרבה ותרד בסופו של דבר מהשוק היא 012, לדעתי.
היא השתלבה עם פרטנר שאילן בן-דב הצליח להוריד מהאחרונה מיליארדים משווי החברה. אני מקווה שאחת לא תגרום לקריסה של השניה...
אני חושב שהשגיאה הראשונה של 012 היתה שהיא השתלבה עם סמייל החברה המגעילה, והשגיאה השניה היא ההשתלבות שלה עם פרטנר.
לדעתי היא הראשונה שתעלם.
היא השתלבה עם פרטנר שאילן בן-דב הצליח להוריד מהאחרונה מיליארדים משווי החברה. אני מקווה שאחת לא תגרום לקריסה של השניה...
אני חושב שהשגיאה הראשונה של 012 היתה שהיא השתלבה עם סמייל החברה המגעילה, והשגיאה השניה היא ההשתלבות שלה עם פרטנר.
לדעתי היא הראשונה שתעלם.
היא יכולה להעלם בתור ספקית, אבל אל תשכחו שיש לה לקוחות עסקיים בחוות שרתים.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

012 הייתה פסיבית בכל אחת מעסקאות האיחוד האלה, בגלל שהבעלים של החברה החליטו עם המיזוגים ואלו לא רכישות שהחברה עצמה ביצעה.
המיזוג עם 015 היה צעד נכון בגלל שהוא הכפיל את נתח השוק של החברה, מה שמעניק לה בזמנים קשים כמו היום מרווח נשימה.
012 לא נמצאת כיום בסכנה בגלל החובות של פרטנר בגלל שברור שלא יסגרו את החברה הזו, לא משנה מה יקרה עם הבעלים אילן בן דוב. במקרה הכי גרוע לא יתנו לו למשוך דיבידנדים, מה שיגרום לכך שעל מנת שהבנק שלו יקבל את הכסף שלו בחזרה, הוא ייאלץ אותו למכור את החברה, מה שלא יעמיד בסכנה את 012.
הספקיות הקטנות שנמצאות בסכנת פשיטת רגל הן הספקיות הקטנות, לאחר מכן 012 ו-013 והספקיות הכי חזקות הן 014 והוטנט בגלל יכול משיכת הלקוחות אליהן ע"י חברת האם שמחזיקה גם בתשתית פנים ארצית. מה שכן, יש מקום בארץ ל-4 ספקיות, כך שגם 012 ו-013 לא נמצאות בסכנת סגירה, הכי גרוע בסכנת ייעול פנימי.
המיזוג עם 015 היה צעד נכון בגלל שהוא הכפיל את נתח השוק של החברה, מה שמעניק לה בזמנים קשים כמו היום מרווח נשימה.
012 לא נמצאת כיום בסכנה בגלל החובות של פרטנר בגלל שברור שלא יסגרו את החברה הזו, לא משנה מה יקרה עם הבעלים אילן בן דוב. במקרה הכי גרוע לא יתנו לו למשוך דיבידנדים, מה שיגרום לכך שעל מנת שהבנק שלו יקבל את הכסף שלו בחזרה, הוא ייאלץ אותו למכור את החברה, מה שלא יעמיד בסכנה את 012.
הספקיות הקטנות שנמצאות בסכנת פשיטת רגל הן הספקיות הקטנות, לאחר מכן 012 ו-013 והספקיות הכי חזקות הן 014 והוטנט בגלל יכול משיכת הלקוחות אליהן ע"י חברת האם שמחזיקה גם בתשתית פנים ארצית. מה שכן, יש מקום בארץ ל-4 ספקיות, כך שגם 012 ו-013 לא נמצאות בסכנת סגירה, הכי גרוע בסכנת ייעול פנימי.