uTorrent+תשתית 100M, לא עובר את ה- 6MB/s בעלי תשתית 100M אנא כנסו להשוואה
אני עושה בימים האחרונים מספר בדיקות מהירות לקו שלי (בזק+בזב"ל גיימר 100M), ותמיד מקבל 90 מגה+ בהורדה בכל מקום למעט בהורדת Torrents (אני משתמש בהורדת קבצי מערכת לינוקס Ubuntu לבדיקה, 6 הקבצים תחת Ubuntu 11.10 בו-זמנית).
האם מישהו כאן עם בזק ובזק בינלאומי 100 מגה והצליח לשבור את מחסום ה- 6MB/s בהורדת Torrents ?
מה לגבי הוט ובזק בינלאומי 100 מגה ?
עריכה :
מישהו מבעלי התשתית 100 מגה (לא משנה איזה חברה ואיזה ספק, רק לציין אותם בתגובה) יכול לנסות להוריד את הטורנט הבא ולומר על כמה הוא מוריד אותו -
ubuntu-11.10-desktop-i386.iso.torrent
תודה
האם מישהו כאן עם בזק ובזק בינלאומי 100 מגה והצליח לשבור את מחסום ה- 6MB/s בהורדת Torrents ?
מה לגבי הוט ובזק בינלאומי 100 מגה ?
עריכה :
מישהו מבעלי התשתית 100 מגה (לא משנה איזה חברה ואיזה ספק, רק לציין אותם בתגובה) יכול לנסות להוריד את הטורנט הבא ולומר על כמה הוא מוריד אותו -
תודה
נערך לאחרונה על ידי liam ב 21/02/2012 16:15, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מאיפה אתה מוריד את התוכן ?
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
דרך תשתית של בזק זה לא אפשרי לקבל יותר מזה בטורנטים.
בהוט לעומת זאת אתה תוריד על מהירות מלאה.
בבזק אני מקבל בבדיקות מהירות 85, וזה המוקם היחידי שהייתי מגיע למהירות הזאת.
טורנטים היו יורדים רק על מקסימום של 7MB.
לעומת זאת עם הוט אני בבדיקת מהירות מקבל 100 ומוריד על 12MB, זה כמעט חצי יותר!
בהוט לעומת זאת אתה תוריד על מהירות מלאה.
בבזק אני מקבל בבדיקות מהירות 85, וזה המוקם היחידי שהייתי מגיע למהירות הזאת.
טורנטים היו יורדים רק על מקסימום של 7MB.
לעומת זאת עם הוט אני בבדיקת מהירות מקבל 100 ומוריד על 12MB, זה כמעט חצי יותר!
כפי שאני מבין, כבר עברת את הסיפור הזה, יש סיבה לכך שלא ניתן לקבל מהירות מלאה בהורדת טורנטים ?
ממש מבאס הקטע הזה, אם זו הגבלת תשתית, איך אני מקבל מהירות מלאה בהורדות רגילות (HTTP/FTP) ?
ייתכן וזו הגבלה של בזק בינלאומי ?
תודה
ממש מבאס הקטע הזה, אם זו הגבלת תשתית, איך אני מקבל מהירות מלאה בהורדות רגילות (HTTP/FTP) ?
ייתכן וזו הגבלה של בזק בינלאומי ?
שום קונפיגורציה לא עוזרת, נתקע על 5.7-6.2MB/s כל פעם מחדש.loko11 כתב:תנסה להגדיר הצפנה מאולצת (encryption forced) + תגביל את ההעלאה ל1KB
תנסה להגדיר את הטורנט שירוץ לבד וראה איך העניינים משתנים (פשוט סמן את כל שאר הטורנטים ולחץ על STOP)...
תודה
אני עם גיימר, מאוד מוזר הקטע הזה, אני רוצה לעשות ש"ב לפני שאני פונה לבזק או לבזב"ל.Jonman כתב:ניסית להצטרף לחבילת ה-GAMER. מנסיוני זה פותר את הבעיה של המהירויות בהורדת הטורנטים. לא ניסיתי את זה בחבילה שעוברת את ה-20 מגה אמנם....
Shayosef כתב:מחר יחברו אותי ל 100 בזק + 014 + גיימר.
אני גם סקרן מה אקבל בטורנטים.
אעדכן....
אני חושב שזו הגבלה מכוונת, היות ומהירות תקינה אני מקבל ברוב המקומות (אציין ש- Speednet מתחרפנת לי בבדיקות, לא מצליח לקבל מהירויות יציבות בשרתים שמחוץ לארץ).esharon כתב:גם אני תקוע על המהירות הזאת בטורנטים (גם באלה שפירסמת)
גם ב 014+גיימר וגם בהוטנט, תשתית בזק 100 מגה (80-90 בפועל)...
אם הייתה בעיה בתשתית זה לא היה מתבטא בעוד מקומות ?esharon כתב:אני חושב שהבעיה היא בתשתית ולא בספקיות...
למשל משרתי מיקרוסופט אני מוריד ב- session אחד (וגם במולטי) במהירות מקסימלית משרת בארה"ב (ולא Cache מקומי).
עם אתה עם חייגן אתה תוגבל למהירות הזו ככה אמרו פה, אם זה חיבור קבוע רק אז אפשר לקבל 100 מגה.
ותפסיקו לבכות 7 מגה להורדה של טורנטים זה מעולה, אני התחברתי בהנחה ובידיעה שאני ככל הנראה אקבל פחות מ-100 אבל יותר מ-30 וזה מצויין!!!
ותפסיקו לבכות 7 מגה להורדה של טורנטים זה מעולה, אני התחברתי בהנחה ובידיעה שאני ככל הנראה אקבל פחות מ-100 אבל יותר מ-30 וזה מצויין!!!
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
האם הורדה בטורנט לא תמיד היה אזור אפור? כלומר מי מקבל קצב קבוע בהורדה מטורנט? אני הייתי רשום לטראקר טוב וגם הורדה נעה בין 300 ל1.2 כשיש לי 12 מגה. הורדה בPTTP עם פרימיום מNETLOAD לאומת זאת אני מקבל 90% מהזמן 1.45MBPS, כולי ציפיה שיחברו אותי ל100 מגה כבר ואראה את ה11MBPS המיחלים. סרט בלו ריי מלא בשעה Here I come. 
"על החתום...."
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אצלי 50מגה - הוריד בדרך כלל על 5מגה, קפץ מידיי פעם ל 5.3מגה (בזק + בזק בינלאומי ובלי גיימר)
http://s017.radikal.ru/i425/1202/56/03d5708c83a6.png
עם אתה מוריד על מהירות דומה על 100מגה אז בעיה היא אצלך
http://s017.radikal.ru/i425/1202/56/03d5708c83a6.png
עם אתה מוריד על מהירות דומה על 100מגה אז בעיה היא אצלך