shmelka1 כתב:כן, כמו שאתה רואה מצאתי בינתיים כתבה שעסקה בנושא. מה שלא ברור זה מה עלות "בדיקה המעבדה" הזו, מעניין כמה אנשים עברו את התהליך....
מה היכולות של ה- "SMART" BOX " של אורנג'
albilia כתב:shmelka1 כתב:כן, כמו שאתה רואה מצאתי בינתיים כתבה שעסקה בנושא. מה שלא ברור זה מה עלות "בדיקה המעבדה" הזו, מעניין כמה אנשים עברו את התהליך.......
כתבתי תגובה שלא נשלחה משום מה. מגיב שוב לגבי עניין "בדיקת מעבדה". כל עניין בקשת בדיקת המעבדה ע"י החברות נשמע הזוי לחלוטין. כפי שציינתי בתגובה הקודמת , לכל מכשיר ATM קיים קובץ Bin שמכיל את ההגדרות המותאמות לו. מעין unique (מזהה ייחודי) שמתאים אך ורק לאותו מכשיר. ע"מ שדרישת "בדיקת המעבדה" ע"י חברת תקשורת כלשהי תיראה אמינה בעיני יהיה עליהם לעשות את השלבים הבאים : א. בניית קובץ Bin , במילים אחרות בניית תכנת Gpl ייחודית למוצר ה - Smartbox. ב. החזקת צוות Qa שיבדוק את טיב התכנה והידורה בצורה אופטימלית שתתאים לחמרת המוצר. ג. החזקת צוות הנדסה למקרי תקלות ו / או עדכונים. מאחר וכל אלה לא נראים לי צעדים שחברה כלשהי תיקח על עצמה וזאת על מנת להוסיף לשורותיה מס' לקוחות מצומצם שיגיע עם ה - Smartbox, מפאת עלויות , ובנוסף חוסר היגיון עסקי. אף חברה לא תרצה לפתח Gpl ייחודי למוצר שלא שייך לה. ומכאן , יוצא שהחברות המעלות בפני לקוחות פוטנציאלים את נושא "בדיקת המעבדה" , הן חברות שצריך לתהות אודות האמינות שלהן. אם מנסה להבין את פשר הדרישה הזו, אז עולות האופציות הבאות : 1. תוכל לקרוא לזה "ריגול עסקי" אם תרצה , וזאת על מנת ללמוד איך המוצר בנוי , הן מבחינת אפשרויות התוכנה שלו. והן החומרה. ריגול תעשייתי הוא עניין מוכר ומשתמשים בו כיום בין חברות. כלומר , חברת תקשורת מסוימת תזמין שירותי חברת תקשורת אחרת בתשלום וכל זה ע"מ ללמוד את הצעדים של אותה חברה שנותנת שירות זהה לשלהן. 2. אפשרות להצטייר כחברה "שירותית" שמנסה לתת שירות , ולא שוללת את בקשתך מראש. 3. עוד דרך לגבות מלקוח כסף. על קוד פתוח (Gpl) שחברת אורנג' הטמיעה ב - Smartbox תוכל לקרוא כאן : [url=http://www.mail- archive.com/[email protected]/msg02849.html][/url] שיהיה סופ"ש נעים , ניסים אלביליה.
© http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 7&start=15
אני עבדתי בתמיכה של אורנג', ברגע שאתה מתנתק בשירות לקוחות אתה יכול לבקש מהתמיכה לפתוח לספק זר, והתמיכה שולחת פקודה.
ברגע שאתה מתנתק אתה מאבד את יכולת ה VOB. הראוטר מקבל רק ספק בלבד.
בכל מקרה אני מציע לך לחבר נתב יותר אידאלי מאשר ה SMARTBOX לא יהיה לו עידכונים וכו' וכו' והוא מאוד מאוד ישן בהשוואה למוצרים אחרים.
לא צריך שום מעבדה ושום דבר, אם אומרים לך את זה הם שקרנים שמרוויחים כסף. כולם שקרנים בשביל כסף.
בעיקרון הכניסה לנתב זה
home
והסיסמא אני ממש לא זוכר. אולי 1 עד 6 או 8 ?
ברגע שאתה מתנתק אתה מאבד את יכולת ה VOB. הראוטר מקבל רק ספק בלבד.
בכל מקרה אני מציע לך לחבר נתב יותר אידאלי מאשר ה SMARTBOX לא יהיה לו עידכונים וכו' וכו' והוא מאוד מאוד ישן בהשוואה למוצרים אחרים.
לא צריך שום מעבדה ושום דבר, אם אומרים לך את זה הם שקרנים שמרוויחים כסף. כולם שקרנים בשביל כסף.
בעיקרון הכניסה לנתב זה
home
והסיסמא אני ממש לא זוכר. אולי 1 עד 6 או 8 ?
רגע רגע, אבל אני מבין שחלק מהסמארטבוקסים של אורנג' הם בדיוק אותה קופסה תוצרת Vtech שנטוויז'ן משווקת תחת השם נטבוקס. אז מה זה משנה איך קוראים לה, ההיגיון אומר שאותה קופסה יכולה לעבוד בפרוטקול SIP גם עם נטוויז'ן וגם עם אורנג', מקסימום צריך להחליף קושחה וזה מה שיעשו במעבדה.
כל הנושא פחות רלוונטי ללקוחות נטוויז'ן שמקבלים בחינם בהשאלה את המכשיר, אבל ללקוחות סמייל שרוכשים אותו זה מאוד רלוונטי למשל, מה גם שתאורטית אפשר גם לחשוב על רכישה עצמאית של מתאמי טלפון כדי לחסוך עלויות אצל ספקים שלא משאילים בחינם את הציוד (שוב, סמייל).
כל הנושא פחות רלוונטי ללקוחות נטוויז'ן שמקבלים בחינם בהשאלה את המכשיר, אבל ללקוחות סמייל שרוכשים אותו זה מאוד רלוונטי למשל, מה גם שתאורטית אפשר גם לחשוב על רכישה עצמאית של מתאמי טלפון כדי לחסוך עלויות אצל ספקים שלא משאילים בחינם את הציוד (שוב, סמייל).
Re: SMART BOX
יש ברשותי smartbox של אורנג דגם Vtech 303+, אני מוכר אותו אם אתה מעוניין.צביטסלר כתב:שלום חברים
VIVI או מישהו אחר שיעש לו סמארטבוקס ללא שימוש, אשמח להיעזר בכם כדי לקנות
תודה...
גם אני בעניין דומה, צריך מודם ראוטר שעובד על VDSL. יש לי כרגע מודם ראוטר מאורנג' סמארטבוקס של סימנס אליו מקושר טלפון אלחוטי שגם הוא של סימנס.
אני צריך מודם ראוטר שידע לעבוד עם הטלפון האלחוטי. האם לכל מודם משולב ראוטר יש את היכולת לעבוד עם כזה טלפון DECT?
יש המלצות לכאלה?
תודה.
אני צריך מודם ראוטר שידע לעבוד עם הטלפון האלחוטי. האם לכל מודם משולב ראוטר יש את היכולת לעבוד עם כזה טלפון DECT?
יש המלצות לכאלה?
תודה.
סיסמת SUPERUSER לסמארט בוקס של אורנג'\012
היי לכולם
,
האם מישהו הצליח להשיג את שם המשתמש והסיסמא החזקים יותר מ-HOME ו-12345678?
אני מעוניין להגיע לשרתי ה-SIP ע"מ להגדיר אותם בסלולרי.
תודה מראש לעוזרים!
,
אלעד.
תודה מראש לעוזרים!
אלעד.
Re: סיסמת SUPERUSER לסמארט בוקס של אורנג'\012
· גם אם תגיע לגישת האדמין, הסיסמא של ה SIP מוצפנת, לא זוכר באיזו אלגוריתם.eladv כתב:היי לכולם,
תודה מראש לעוזרים!,
אלעד....
בנתב ה ADB של נטוויז'ן הסיסמא מוצפנת באלגוריתם ripemd320, ניסיתי לפענח את הסיסמא של השרת אבל נראה לי בלתי אפשרי.
אם מישהו יודע איך אשמח לעזרה.
Re: סיסמת SUPERUSER לסמארט בוקס של אורנג'\012
תודה @Shaked_10, אולי יש בקהל איזה טכנאי אמיץ בהווה\עבר של 012\אורנג' שיעזור לנו עם:
- שם משתמש וסיסמא ברמת אדמין לסמארטבוקס.
- שם משתמש וסיסמא של ה-SIP.
(גם בפרטי זה מצויין)
לך תדע
...
אגב, מישהו מפורום אחר סיפר שהוא ביקש מאורנג' את השם משתמש החזק יותר כשהוא התנתק ונתנו לו, השאלה אם הם שינו אותו או שהוא תקף גם אצל מי שלא ביקש להתנתק: http://whatsup.org.il/index.php?name=PN ... c&p=382209
- שם משתמש וסיסמא ברמת אדמין לסמארטבוקס.
- שם משתמש וסיסמא של ה-SIP.
(גם בפרטי זה מצויין)
לך תדע
אגב, מישהו מפורום אחר סיפר שהוא ביקש מאורנג' את השם משתמש החזק יותר כשהוא התנתק ונתנו לו, השאלה אם הם שינו אותו או שהוא תקף גם אצל מי שלא ביקש להתנתק: http://whatsup.org.il/index.php?name=PN ... c&p=382209