בקשר לצפיה בתכני 3D שהורדו באינטרנט בטלוויזיה תומכת
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיית תלת מימד מבית סמסונג דגם D6600 לצורך העניין הינה הדגם: http://www.miniline.com/samsung/?catego ... icleid=556
לפני שאני קונה רציתי לשאול כאן כמה שאלות בקשר לתכני תלת מימד שאני מוריד באינטרנט.
1. האם קבצי תלת מימד שאני מוריד באינטרנט עם מסוג MKV?
2. האם הטלוויזיה שאני רוצה לקנות דורשת מכשיר חיצוני כמו XTREaMER 3D בשביל להריץ 3D שהורד מהאינטרנט או שאפשר פשוט לחבר את הארדיסק עם הסרט בתוכו לאחד ה USBים שלו?
3. כיצד התמונה בטלוויזיה יודעת להתממשק עם המשקפים שהם מסוג אקטיב? הרי העדשה במשקפים צריכה להסגר ולהפתח בהתאם למה שמשודר בטלוויזיה?!
4. רשום שהדגם הזה ממיר תוכן רגיל לתל מימד כיצד זה אפשרי והאם זה חרטה מסחרית?
תודה לעוזרים!
לפני שאני קונה רציתי לשאול כאן כמה שאלות בקשר לתכני תלת מימד שאני מוריד באינטרנט.
1. האם קבצי תלת מימד שאני מוריד באינטרנט עם מסוג MKV?
2. האם הטלוויזיה שאני רוצה לקנות דורשת מכשיר חיצוני כמו XTREaMER 3D בשביל להריץ 3D שהורד מהאינטרנט או שאפשר פשוט לחבר את הארדיסק עם הסרט בתוכו לאחד ה USBים שלו?
3. כיצד התמונה בטלוויזיה יודעת להתממשק עם המשקפים שהם מסוג אקטיב? הרי העדשה במשקפים צריכה להסגר ולהפתח בהתאם למה שמשודר בטלוויזיה?!
4. רשום שהדגם הזה ממיר תוכן רגיל לתל מימד כיצד זה אפשרי והאם זה חרטה מסחרית?
תודה לעוזרים!
1.לגבי תכנים בתלת יש הרבה סוגי קבצים שונים ולא דווקא MKV בדרך כלל קובץ MKV זה HD
2.אפשר לחבר קונן קשיח חיצוני ולנגן מוסיקה סרטים ותמונות ובנוסף אפשר להוריד all share או serviio ולנגן תכנים ברשת הביתית
3.בכל פעם שמוצג תוכן ב3D אתה צריך להדליק את המשקף וזהו {סרט בלו ריי דרך נגן או יו טיוב וכ'ו}אם מוצג תוכן בSBS או OVER UNDER אז לוחצים על לחצן ה 3D בוחרים את שיטת הצפיה בהתאם לסוג הסרט והמסך יודע לשלב את התמונות ואחרי זה לוחצים על המשקף וצופים ב 3D
4.זה אכן נכון אפשר להמיר כל תוכן לתלת אבל לגבי המרת תוכן זה סתם גימיק התלת לא איכותי בכלל רואים עומק בצורה סבירה מינוס וזה לא כל כך מהנה לצפות בתלת בצורה כזאת לעומת תלת אמיתי {תכנים בתלת אמיתי מצויינים בסעיף 3} מה שרשמתי בסעיף 4 על המרת שידור לתלת זאת דעתי האישית בלבד
שמחתי לעזור!
2.אפשר לחבר קונן קשיח חיצוני ולנגן מוסיקה סרטים ותמונות ובנוסף אפשר להוריד all share או serviio ולנגן תכנים ברשת הביתית
3.בכל פעם שמוצג תוכן ב3D אתה צריך להדליק את המשקף וזהו {סרט בלו ריי דרך נגן או יו טיוב וכ'ו}אם מוצג תוכן בSBS או OVER UNDER אז לוחצים על לחצן ה 3D בוחרים את שיטת הצפיה בהתאם לסוג הסרט והמסך יודע לשלב את התמונות ואחרי זה לוחצים על המשקף וצופים ב 3D
4.זה אכן נכון אפשר להמיר כל תוכן לתלת אבל לגבי המרת תוכן זה סתם גימיק התלת לא איכותי בכלל רואים עומק בצורה סבירה מינוס וזה לא כל כך מהנה לצפות בתלת בצורה כזאת לעומת תלת אמיתי {תכנים בתלת אמיתי מצויינים בסעיף 3} מה שרשמתי בסעיף 4 על המרת שידור לתלת זאת דעתי האישית בלבד
שמחתי לעזור!
תודה רבה עזרתה לי מאוד, אבל רק בנושא ההורדת סרטים, לא משנה איזה סרט תלת מימד אני מוריד ובאיזה צורה הוא מקודד הטלוויזיה תוכל להתאים את המשקפים לסרט?elico1987 כתב:1.לגבי תכנים בתלת יש הרבה סוגי קבצים שונים ולא דווקא MKV בדרך כלל קובץ MKV זה HD
שמחתי לעזור!...
בטור אחד שמוריד סרטי תלת מימד מהאינטרנט אני צריך טלוויזית תלת מימד אקטיבית או פסיבית?
המשקפיים יעבדו על הטלויזיה במידה ואתה מפעיל את אפשרות התלת מימד בשלט אם אתה לא לוחץ על האפשרות אז המשקפיים יעבדו סתם והשידור יהיה אותו הדבר ולא תראה שום הבדל ,במצב שאתה רואה סרט בSBS או OVER UNDER פשוט ללחוץ על כפתור ה3D ולבחור את השיטה של סוג הסרט להדליק את המשקפיים ואתה צופה בתלת מימד, לגבי סוגי קבצים בחיבור כונן חיצוני ל USB, יש סוגי קבצים שלא נתמכים בטלויזיה אתה תראה אותם בכונן אבל המסך לא יציג אותם המסך לא מזהה את כל סוגי הקבצים.
הדגם שציינת הוא אקטיבי וכל סרט שהוא SBS או OVER UNDER וכמובן נגן בלוריי יהיו טובים.
לגבי סוגי סרטים, אין סוגים שונים לשיטות הפסיבי או האקטיבי פשוט במסך הפסיבי יש ציפוי במסך ובמשקפיים{פילטר בעדשה } ולכן המשקף הפסיבי יכול לעבוד רק על מסך פסיבי {אותה שיטת קיטוב}
ובנוסך במשקף הפסיבי לא צריך להיות סנכרון עם המסך זה פשוט שיטות שונות ויש חסרונות לכל אחת מהשיטות
לפני שאתה רוכש תבדוק מה יותר נוח לך יש הרבה מאוד מאמרים בנושא ,והכי כדאי ללכת ולהתרשם אל תשכח שלא משנה מה יגידו לך וימליצו לך, זה אתה שמשלם בסוף ונשאר עם המסך זה לא שאני לא ממליץ על הדגם שציינת או דגם אחר פשוט עדיף לראות לפני
הדגם שציינת הוא אקטיבי וכל סרט שהוא SBS או OVER UNDER וכמובן נגן בלוריי יהיו טובים.
לגבי סוגי סרטים, אין סוגים שונים לשיטות הפסיבי או האקטיבי פשוט במסך הפסיבי יש ציפוי במסך ובמשקפיים{פילטר בעדשה } ולכן המשקף הפסיבי יכול לעבוד רק על מסך פסיבי {אותה שיטת קיטוב}
ובנוסך במשקף הפסיבי לא צריך להיות סנכרון עם המסך זה פשוט שיטות שונות ויש חסרונות לכל אחת מהשיטות
לפני שאתה רוכש תבדוק מה יותר נוח לך יש הרבה מאוד מאמרים בנושא ,והכי כדאי ללכת ולהתרשם אל תשכח שלא משנה מה יגידו לך וימליצו לך, זה אתה שמשלם בסוף ונשאר עם המסך זה לא שאני לא ממליץ על הדגם שציינת או דגם אחר פשוט עדיף לראות לפני
נערך לאחרונה על ידי elico1987 ב 22/02/2012 0:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה תוכן שמתאים לשתי השיטות יש גם סרטי בלו ריי שאפשר לנגן עם נגן במסך ,אני מבין שאתה מתעניין עכשיו בשיטה הפסיבית ,לגבי הדגם שציינת שאתה רוצה לרכוש הוא בכל מקרה לא FULL HD 3D הוא half 3D זאת בעיה בסדרה 6 החדשה ולכן היצרן מוריד את הלוגו של ה FULL HD 3D בגלל שנערכו בדיקות לדגמי 6*** והוא לא מציג FULL 3D , אני מקווה שאני לא מטעה אותך
לא הבנתי המסך מגיע עם נגן בלוריי מובנה?elico1987 כתב:זה תוכן שמתאים לשתי השיטות יש גם סרטי בלו ריי שאפשר לנגן עם נגן במסך ,אני מבין שאתה מתעניין עכשיו בשיטה הפסיבית ,לגבי הדגם שציינת שאתה רוצה לרכוש הוא בכל מקרה לא FULL HD 3D הוא half 3D זאת בעיה בסדרה 6 החדשה ולכן היצרן מוריד את הלוגו של ה FULL HD 3D בגלל שנערכו בדיקות לדגמי 6*** והוא לא מציג FULL 3D , אני מקווה שאני לא מטעה אותך...
וקראתי על הסמסונג d6600 אומרים שהוא מציג full hd 3d ויש לו גם ציון מאוד גבוה ב-cnet נראה לי מסך מעולה!