הוט מציעים חבילת HD חדשה ולדעתי משתלמת מאוד ב-20 ש"ח
החבילה כוללת את הערוצים הבאים:
HOT GOLD HD
HOT Action HD
HOT Drama HD
HOT FUN HD
HOT Zone HD
MGM HD
EUROSPORT HD
FOX SPORTS HD
ONE HD
MTV LIVE HD
FTV HD
National Geographic HD
MEZZO LIVE HD
פרטי החבילה באתר הוט:
http://www.hot.net.il/heb/tv/channels/h ... pack/.aspx
לחבילת הפלטיניום HD אין זכר יותר באתר והיא כנראה לא קיימת יותר. ממילא היא עלתה כפול כסף וכללה רק ערוץ אחד שלא כלול כאן: ספורט 5 HD.
HOT GOLD HD
HOT Action HD
HOT Drama HD
HOT FUN HD
HOT Zone HD
MGM HD
EUROSPORT HD
FOX SPORTS HD
ONE HD
MTV LIVE HD
FTV HD
National Geographic HD
MEZZO LIVE HD
פרטי החבילה באתר הוט:
http://www.hot.net.il/heb/tv/channels/h ... pack/.aspx
לחבילת הפלטיניום HD אין זכר יותר באתר והיא כנראה לא קיימת יותר. ממילא היא עלתה כפול כסף וכללה רק ערוץ אחד שלא כלול כאן: ספורט 5 HD.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אין גם את NG WILD HD .. אבל חוץ מזה ניראה שבאמת יש פה את רוב הערוצים ..אגב החבילה הזאת נכללת בטריפל החדש ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
NG WILD HD אף פעם לא היה באף חבילה. הוא נמכר בנפרד במחיר של 24 (!) ש"ח לחודש. מעניין אם מישהו בכלל ירצה אותו במחיר כזה.
עוד ערוץ שלא נכלל בחבילה החדשה הוא BOLLYWOOD HD, אבל הוא ממילא מעניין חלק קטן מאוד מהצופים.
בקיצור, אחלה של חבילה
עוד ערוץ שלא נכלל בחבילה החדשה הוא BOLLYWOOD HD, אבל הוא ממילא מעניין חלק קטן מאוד מהצופים.
בקיצור, אחלה של חבילה
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
החבילה גם לא כוללת את SPORT5 HD (בניגוד לחבילה הקודמת).
אני עדיין לא מצליח להבין כמה עולה הערוץ הזה, והאם יש אותו בחבילת HD אחרת.
אני עדיין לא מצליח להבין כמה עולה הערוץ הזה, והאם יש אותו בחבילת HD אחרת.
את ערוץ ספורט 5 HD, ניתן לרכוש בנפרד בעלות של 29.90, או ביחד עם ערוצים 5+ LIVE ו-5+ GOLD ב-59.90. הוא לא יימכר יותר כחלק מחבילת ערוצים אחרתBigDragoon כתב:החבילה גם לא כוללת את SPORT5 HD (בניגוד לחבילה הקודמת).
אני עדיין לא מצליח להבין כמה עולה הערוץ הזה, והאם יש אותו בחבילת HD אחרת....
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
יקר מאוד!pop_87 כתב:את ערוץ ספורט 5 HD, ניתן לרכוש בנפרד בעלות של 29.90, או ביחד עם ערוצים 5+ LIVE ו-5+ GOLD ב-59.90. הוא לא יימכר יותר כחלק מחבילת ערוצים אחרתBigDragoon כתב:החבילה גם לא כוללת את SPORT5 HD (בניגוד לחבילה הקודמת).
אני עדיין לא מצליח להבין כמה עולה הערוץ הזה, והאם יש אותו בחבילת HD אחרת.......
אני עדיין עם החבילה הישנה.
40 ש"ח לערוצי ה HD וגם ל 5 HD.
החבילה של 5+ LIVE ו-5+ GOLD בלי HD עולה 45 שקל, וביחד עם 5 HD היא עולה 60 ש"ח, רק 15 יותר. ואז בתוספת של 20 שקל בחודש אפשר לקבל את כל שאר ערוצי ה-HD. לדעתי הסידור החדש הרבה יותר משתלם לאוהדי הספורט הכבדים כמוני.BigDragoon כתב:יקר מאוד!pop_87 כתב:את ערוץ ספורט 5 HD, ניתן לרכוש בנפרד בעלות של 29.90, או ביחד עם ערוצים 5+ LIVE ו-5+ GOLD ב-59.90. הוא לא יימכר יותר כחלק מחבילת ערוצים אחרתBigDragoon כתב:החבילה גם לא כוללת את SPORT5 HD (בניגוד לחבילה הקודמת).
40 ש"ח לערוצי ה HD וגם ל 5 HD....
החבילה הישנה משתלמת לך רק אם 5+ LIVE לא מעניין אותך בכלל
גם אני עם אותה חבילה עם ערוץ 5 HD , מקווה שהם לא ישנו משהו פתאום כי 60 ש"ח זה המוןBigDragoon כתב:יקר מאוד!pop_87 כתב:את ערוץ ספורט 5 HD, ניתן לרכוש בנפרד בעלות של 29.90, או ביחד עם ערוצים 5+ LIVE ו-5+ GOLD ב-59.90. הוא לא יימכר יותר כחלק מחבילת ערוצים אחרתBigDragoon כתב:החבילה גם לא כוללת את SPORT5 HD (בניגוד לחבילה הקודמת).
40 ש"ח לערוצי ה HD וגם ל 5 HD....
וואלה , האמת שהתחברתי לפלטינום גם בשביל אופציה עתידית (הנחתי שבעתיד הם יוסיפו לחבילה זו ערוצים).pop_87 כתב:אני מניח שתוכלו להישאר אם אותה חבילה למרות שהיא כבר לא קיימת, אבל אם יגיעו ערוצי HD חדשים להוט, הם בטוח לא יתווספו לחבילה לא קיימת...
נו טוב , נצטרך לחשוב על משהו אחר..
כמו שאמרתי בשרשור אחר - ההבדל בין "חבילת HD" לבין "חבילת HD פלטינום" הוא שני ערוצים בלבד - Bollywood HD ו- ספורט 5HD.
חבל שהם לא הציעו את ההפרש תמורת 20 ש"ח.
במצב הנוכחי - חבילת הפלטינום לא שווה בעליל ופשוט בטלתי אותה. אני מקווה שבעתיד תהיה חבילת ספורט אטרקטיבית.
חבל שהם לא הציעו את ההפרש תמורת 20 ש"ח.
במצב הנוכחי - חבילת הפלטינום לא שווה בעליל ופשוט בטלתי אותה. אני מקווה שבעתיד תהיה חבילת ספורט אטרקטיבית.