אני בטוח שאתם עדים לדבר הבא ,אתם מחכים 20-40 לשירות , אחרי שעונים לכם ,אם זה לא מסתדר לנציג או
לא בא להם טוב שאתה רוצה לחסוך, הם פשוט מנתקים את שיחה או מעברים אותך שוב להמתנה .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4192197,00.html
תופעה מכוערת בשירות הלקוחות של הוט (עדכון )
האמת שאני יודע המון אנשים לא סובלים את הוט בגלל שירות גרוע.. אני בהוט כבר כמעט 5 שנים.. בשנה הראשונה יצא לי להתקשר פעמיים לתמיכה.. מעבר לזה כל ה4 האחרות מלבד לשנות מסלול ונזק שנגרם לממיר באשמתי והייתי צריך לשלם עליו מעולם לא הרגשתי יחס גרוע.. זמני ההמתנה באמת לא הכי טובים... אבל כשעונים תמיד קיבלתי את השירות..
למשל בפעם האחרונה התקשרתי לשדרג לטריפל פלטינום.. 15 דקות המתנה בערך.. 10 דקות לסגור את כל הפרטים.. ונגמר הסיפור..
הייתה לי בעיה באחד השקעים בשנה הראשונה שהייתי אצלהם, כל כמה דקות פתאום השידורים נתקעו.. התקשרתי לשירות.. באותו יום כבר הגיע טכנאי ותיקן את הבעיה ללא עלות..
למשל בפעם האחרונה התקשרתי לשדרג לטריפל פלטינום.. 15 דקות המתנה בערך.. 10 דקות לסגור את כל הפרטים.. ונגמר הסיפור..
הייתה לי בעיה באחד השקעים בשנה הראשונה שהייתי אצלהם, כל כמה דקות פתאום השידורים נתקעו.. התקשרתי לשירות.. באותו יום כבר הגיע טכנאי ותיקן את הבעיה ללא עלות..