צריך עצה לגבי החלטה בשעתיים הקרובות (פירוט בפנים)
אז ככה , יש לי רסיבר של ימהה RX-2092
ואין לי שום רמקולים כרגע , חבר הציע לי מערכת מיני SHARP CD-M10000
שאלייה יתחברו 4 סאבים כול אחד 10 אינצ' + 4 מידים כולל המערכת , לינק לסרטון של המערכת (מערכת מאוד מאוד חזקה ולבודדים יש אותה בארץ):
המערכת מיני הולכת להתחבר ל2 הסאבים + ה - 2 מידים , והרסביר הולך לדחוף 2 סאבים ו 2 מידים ואני הולך לשרשר בין הרסביר והמערכת מיני דרך ה PRE OUT או לא לקנות את המערכת מיני והרמקולים ולקנות 2 רמקולים רצפתיים של פירלס תוצרת דנמרק ב 800 לינק לדגם http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... lesCatID=8
המינוס הוא שאני אוהב נצילות גבוהה של סאונד ואם אני קונה את הפירלס תוצרת דנמרק הטוויטרים שלהם גם חלשים וטאני יכול לשרוף אותם בקלות , ואני צריך להוסיף 2 סאבים בתוספת לפירלס
או לקנות את המערכת מיני + 8 הרמקולים ב-1700
ואין לי שום רמקולים כרגע , חבר הציע לי מערכת מיני SHARP CD-M10000
שאלייה יתחברו 4 סאבים כול אחד 10 אינצ' + 4 מידים כולל המערכת , לינק לסרטון של המערכת (מערכת מאוד מאוד חזקה ולבודדים יש אותה בארץ):
המערכת מיני הולכת להתחבר ל2 הסאבים + ה - 2 מידים , והרסביר הולך לדחוף 2 סאבים ו 2 מידים ואני הולך לשרשר בין הרסביר והמערכת מיני דרך ה PRE OUT או לא לקנות את המערכת מיני והרמקולים ולקנות 2 רמקולים רצפתיים של פירלס תוצרת דנמרק ב 800 לינק לדגם http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.ph ... lesCatID=8
המינוס הוא שאני אוהב נצילות גבוהה של סאונד ואם אני קונה את הפירלס תוצרת דנמרק הטוויטרים שלהם גם חלשים וטאני יכול לשרוף אותם בקלות , ואני צריך להוסיף 2 סאבים בתוספת לפירלס
או לקנות את המערכת מיני + 8 הרמקולים ב-1700
אני לא יודע ממה להתחיל ???
מה אתה רוצה להשיג מכל הסיפור הזה ?arsena כתב:מה כוונתך סלט ירקות ? יותר מדי רמקולים ?kobbi כתב:יש לי עצה אחת שתסביר לך את דעתי :
אל תתפתה לעסקאות בשטח...."
תמיד כשתתלבט האם לבצע משהו בחופזה תפעיל את המשפט הזה וכמעט תמיד תרוויח.
בחייך מה זה הסלט ירקות הזה ?......
ממה התלהבת ? מזה שהוופרים זזים ?
לא ככה מרכיבים מערכת, ראשית תגדיר את הצרכים שלך, אח"כ תקציב, אח"כ מה אתה רוצה לשפר אל מול הקיים, אח"כ נחליט מה לעשות.
לבצע עיסקה כמו שאתה שואל כאן זה כמו ללכת לסופר בלי רשימת קניות ולקנות כל מה שבמבצע. אח"כ כשתגיע הבייתה תתחיל לדחוף את המוצרים לארון כי אין באמת מה לעשות איתם.