עזרה בהגדרת ראוטר עם הוטבוקס
שלום,
עד עכישו הייתי מחובר ל014 עם חייגן, העבירו אותי היום להוטנט ואשמח לקבל הסבר איך אני יכול להמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ועם ההוטבוקס כמודם.
השתמשתי בראוטר עם חיבור חייגן עד עכשיו וצריך להעביר אותו לחיבור ללא חייגן.
הראוטר שלי: TP LINK 1043ND.
תודה מראש.
עד עכישו הייתי מחובר ל014 עם חייגן, העבירו אותי היום להוטנט ואשמח לקבל הסבר איך אני יכול להמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ועם ההוטבוקס כמודם.
השתמשתי בראוטר עם חיבור חייגן עד עכשיו וצריך להעביר אותו לחיבור ללא חייגן.
הראוטר שלי: TP LINK 1043ND.
תודה מראש.
זה מה שעשיתי... מפה לשם מסתבר שעוד לא חיברו אותי להוטנט ואני עדיין מוגדר שם בתור "מתעניין"Class889 כתב:אתה נכנסת לכתובת של הנתב:
192.168.1.1
נכנס לNETWORK בצד שמאל ובוחר בDYNAMIC IP , מוודה שהMTU על 1500 ואז עושה SAVE מחכה כמה רגעים וזהו....
נמשיך עם החייגן בינתיים, תודה רבה.
- thecommander
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איך אני מתחבר להוטנט?
הצטרפתי לפני כשעתיים לטריפל החדש כולל ספק הוטנט.
כרגע אני מחובר עדיין עם בזק בינלאומי ללא חייגן.
איך אני גולש דרך הוטנט?
כרגע אני מחובר עדיין עם בזק בינלאומי ללא חייגן.
איך אני גולש דרך הוטנט?
- thecommander
-
- חבר שרק התחיל

ככה אמרה הנציגה של הוט.cobraf כתב:עדכנו לך כבר את המהירות?
ביקשת הוטנט ביחד עם הטריפל?...
שאלתי אותה אם בעיקרון אני כבר מחובר דרך הוטנט כדי שאוכל להתנתק מבזק בינלאומי, ענתה שכן.
הבעיה שאני ללא חייגן עם בזק בינלאומי..
התקשרתי להוטנט, אמרו לי שהם לא יכולים לעזור כי התחברתי דרך הטריפל של הוט (הזוי משהו)
עדיין מנסה להשיג את הוט...
לי ניתקו בפנים תוך כדי שיחה... כנראה לחצה על כפתור לא נכון, אמרה יל חכה רגע ופתאום טו טו טו טוerezcap כתב:אי אפשר להשיג אותם,צריך לחכות 30-40 דק' , אלא אם אתה לקוח חדש עונים תוך דקה.
עצוב שאי אי אפשר לדבר עם אף אחד וגם שאתה מגיע חלקם מנתקים את הטלפון ....
- thecommander
-
- חבר שרק התחיל

נראה לי שהוא הגיב ליBonanja כתב:התקשרתי פעמיים לתמיכה של הוט והם אמרו לי שהשירות לקוחות צריך להגדיר את זה... סיבנו אותי?cobraf כתב:אתה צריך לדבר עם התמיכה של הוט שוב, לא הוטנט כדי שיגדירו לך הוטנט במקום בזק בינלאומי......
חחחthecommander כתב:נראה לי שהוא הגיב ליBonanja כתב:התקשרתי פעמיים לתמיכה של הוט והם אמרו לי שהשירות לקוחות צריך להגדיר את זה... סיבנו אותי?cobraf כתב:אתה צריך לדבר עם התמיכה של הוט שוב, לא הוטנט כדי שיגדירו לך הוטנט במקום בזק בינלאומי.........
- thecommander
-
- חבר שרק התחיל

טוב דיברתי איתם, אמרו לי שכל המבצע יבוצע מתי שהטכנאי יגיע לכל הטריפל כלומר יום ראשון.
טוב אין לי כוח להתווכח, נחכה עוד 5 ימים...
טוב אין לי כוח להתווכח, נחכה עוד 5 ימים...
כן זה מה שאומרים לכולם.. כשהטכנאי יתקין את הכל המבצע יכנס לפעולה.. אצלי מגיעים ברביעי להתקנה..thecommander כתב:טוב דיברתי איתם, אמרו לי שכל המבצע יבוצע מתי שהטכנאי יגיע לכל הטריפל כלומר יום ראשון.
טוב אין לי כוח להתווכח, נחכה עוד 5 ימים......