מבקש את אישורכם לפני רכישת נגן DVD זול
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ה fujicom הישן מסרב לפתוח את המגש אז הגיע השעה להחליף.
שימוש: 50% שמיעת מוזיקה, 30% צפיה בסרטים, 20% צבירת אבק.
אני לא מעונין להוציא על נגן חדש יותר מסביבות ה 200 שקלים כיוון שאני אשתמש בו בערך אחת לחודש חודשיים. אני משתמש בסטרימר להזרמת רוב המדיה שלי אבל בכל זאת רוצה שיהייה נגן אחד בבית.
מה שעומד כרגע על הפרק הוא Pioneer DV2022, שעולה 220 ש"ח בזאפ.
האם יש מכשיר עדיף בטווח מחירים הזה? אני יודע שזה לא כזה קריטי בטווח מחירים הנ"ל ובכמות השימוש שיהייה לי איתו אבל בכל זאת רציתי לוודא עימכם לפני הרכישה במקרה שאני עושה טעות קריטית וקונה מכשיר מזוויע.
אגב, אני לא פוסל יש שניה/ הזמנה מחו"ל ובד"כ אפילו בעד אבל לא חושב שיש טעם הפעם בגלל האחריות וכו.. ובטח במחירים נמוכים שכאלה.
תודה.
שימוש: 50% שמיעת מוזיקה, 30% צפיה בסרטים, 20% צבירת אבק.
אני לא מעונין להוציא על נגן חדש יותר מסביבות ה 200 שקלים כיוון שאני אשתמש בו בערך אחת לחודש חודשיים. אני משתמש בסטרימר להזרמת רוב המדיה שלי אבל בכל זאת רוצה שיהייה נגן אחד בבית.
מה שעומד כרגע על הפרק הוא Pioneer DV2022, שעולה 220 ש"ח בזאפ.
האם יש מכשיר עדיף בטווח מחירים הזה? אני יודע שזה לא כזה קריטי בטווח מחירים הנ"ל ובכמות השימוש שיהייה לי איתו אבל בכל זאת רציתי לוודא עימכם לפני הרכישה במקרה שאני עושה טעות קריטית וקונה מכשיר מזוויע.
אגב, אני לא פוסל יש שניה/ הזמנה מחו"ל ובד"כ אפילו בעד אבל לא חושב שיש טעם הפעם בגלל האחריות וכו.. ובטח במחירים נמוכים שכאלה.
תודה.
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

עכשיו רק שמתי לב שאין לו יציאת HDMI...
צריך את עזרתכם במציאת אלטרנטיבות עם HDMI, תודה.
צריך את עזרתכם במציאת אלטרנטיבות עם HDMI, תודה.
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

אוקיי צודקים,
המחשבה בתחילה הייתה להימנע מה DAC של הנגן ולהסתמך על זה שברסיבר אבל אני עדיין יכול לעשות זאת עם Coaxial + Component לא?
לא יודע איך להסביר לכם את זה אבל זה ממש מוזר לי וקצת מציק לקנות פריט זול ופשוט אחרי שהשקעתי כל כך הרבה במערכת שלי וממש מתחשק לי לזרוק את ה DVD הישן מהגשר החדש בלטרון ולקנות איזה oppo מפלצתי.
אבל האמת היא שאני אפילו לא זוכר מתי בפעם האחרונה השתמשתי ב DVD וסביר להניח שגם עם החדש זה יהייה ככה. זהו נרגעתי... הייתי חייב לשתף... 
המחשבה בתחילה הייתה להימנע מה DAC של הנגן ולהסתמך על זה שברסיבר אבל אני עדיין יכול לעשות זאת עם Coaxial + Component לא?
לא יודע איך להסביר לכם את זה אבל זה ממש מוזר לי וקצת מציק לקנות פריט זול ופשוט אחרי שהשקעתי כל כך הרבה במערכת שלי וממש מתחשק לי לזרוק את ה DVD הישן מהגשר החדש בלטרון ולקנות איזה oppo מפלצתי.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני גם חושב ש HDMI מיותר.
יש לי בבית את הדגם הישן יותר והוא הכי מתאים במחיר הזה לדעתי.
הוא מחובר בקומפוננט למסך ובחיבור דיגטלי לרסיבר.
גם אצלי הוא בשימוש פעם בחודש, בלו ריי אני משתמש דרך PS3 ורוב התכנים דרך הסטרימר ככה שחבל להשקיע יותר מ 200 שקל.
יש לי בבית את הדגם הישן יותר והוא הכי מתאים במחיר הזה לדעתי.
הוא מחובר בקומפוננט למסך ובחיבור דיגטלי לרסיבר.
גם אצלי הוא בשימוש פעם בחודש, בלו ריי אני משתמש דרך PS3 ורוב התכנים דרך הסטרימר ככה שחבל להשקיע יותר מ 200 שקל.
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

תודה על כל העצות,
קניתי לבסוף דגם אחד מעליו, 3022, יש לו HDMI ן Upscaling (למרות שגם ברסיבר יש לי).
קניתי לבסוף דגם אחד מעליו, 3022, יש לו HDMI ן Upscaling (למרות שגם ברסיבר יש לי).