Onkyo NR609
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כדי להגיע למצב שהזמנה מחו"ל משתלמת כדי לקנות דגמים יוקרתיים יותר .
לדוגמא חבר בפורום רכש את האונקיו 809 בעלות של כ-4000 ש"ח (כולל משלוח ומיסים)+600 ש"ח עבור שנאי מתאים
וזה יוצא כחצי מהעלות בארץ לדגם אירופאי שטופ אודיו מייבאת.

לדוגמא חבר בפורום רכש את האונקיו 809 בעלות של כ-4000 ש"ח (כולל משלוח ומיסים)+600 ש"ח עבור שנאי מתאים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
אני גם בהתלבטות כזו כרגע.itay25783 כתב:אני הבאתי אותו מארצות הברית והיתה לי בעיה ביציאת HDMI (לא עברה תמונה לטלוויזיה). החזרתי אותו לתיקון בארצות הברית והוא חזר תקין....
העניין הוא שאם המכשיר אכן תקול (והבנתי שבמגברים של אונקיו זה לא משהו מאוד נדיר) השליחה הלוך חזור הופכת את העסקה הזו ללא משתלמת. תוסיף עוד את ההתעסקות, העצבים ועגמת הנפש ובטוח שתמצא את עצמך מתבאס שלא קנית כבר בארץ...
עוד שאלה לגבי ייבוא רסיבר כזה מחו"ל.
האם בכל מה שקשור בעיבוד התמונה קיימת הבעיה של תאימות לארץ? 50Hz מול 60Hz...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
jayjay כתב:אני מעוניין לקנות את הONKYO NR609 אבל באתר של אמזון ראיתי המון תלונות על תקלות בכניסות של הHDMI
האם מישהו נתקל בבעיה?
מה דעתכם בכלל על המגבר הזה, והאם יש המלצות אחרות למגבר באותו טווח מחירים?...
jayjay
לאור כל מה שכתבת הייתי ממליץ לך לרכוש אך ורק בארץ .
לפחות יהיה לך שקט נפשי ל 3 שנים . כמובן יבוא רשמי טופ אודיו .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין בעיה.diver כתב:
עוד שאלה לגבי ייבוא רסיבר כזה מחו"ל.
האם בכל מה שקשור בעיבוד התמונה קיימת הבעיה של תאימות לארץ? 50Hz מול 60Hz......
במקרה שלי כל השילוח היה דרך אנשים שאני מכיר כך שלא היתה עלות נוספת אבל אם זה היה עולה לי אין ספק שזה לא היה משתלם. במקרה שלך כנראה שהייתי קונה בארץ (אולי מחכה שיצאו הדגמים של 2012 מה שיוזיל את המחיר של ה 609 )
אני רכשתי ביבוא טופ אודיו.yuria כתב:כדי להגיע למצב שהזמנה מחו"ל משתלמת כדי לקנות דגמים יוקרתיים יותר .
...
הרבה פחות מהמחיר שאתה מכוון אליו.
זה לא 4600 ש"ח. אבל בטח לא כפול מזה.
אולי מספיק עם החידות ? מה קשה להגיד כמה זה עולה ?idabari כתב:פחות, הרבה פחות.yuria כתב:היום ניתן להשיג במחיר של כ-8200 ש"ח .......
(שכנעו אותך בחנות לא לספר, אה ? עושים עליך תרגיל. הגיע הזמן למחאה חברתית גם בתחום הזה)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בוא נעשה קצת מתימטיקה השוואתית: המחיר המוצהר של אונקיו 609 הוא 4,990 ש"ח. אפשר למצוא אותו בזאפ ב-3,700 עם אחריות יבאון מלאה. בפועל בחנות אפשר גם להוציא אותו במשהו כמו 3,200 ש"ח - עכשיו בוא נעשה את אותו התרגיל על המחירים של ה-809...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
בכמה פחותidabari כתב:פחות, הרבה פחות.yuria כתב:היום ניתן להשיג במחיר של כ-8200 ש"ח .......
במידה והמחיר הוא 6500 ש"ח אז לקנות בארץ יכול להיות משתלם ......
אבל כנראה שאתה חותר למחיר של כ-7500 ש"ח ,הבדל של 3000 ש"ח(כולל שנאי מתאים) מהמחיר
בחו"ל -לא נראה לי שזה מחיר משתלם
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yuriayuria כתב:בכמה פחותidabari כתב:פחות, הרבה פחות.yuria כתב:היום ניתן להשיג במחיר של כ-8200 ש"ח .......![]()
במידה והמחיר הוא 6500 ש"ח אז לקנות בארץ יכול להיות משתלם ......
אבל כנראה שאתה חותר למחיר של כ-7500 ש"ח ,הבדל של 3000 ש"ח(כולל שנאי מתאים) מהמחיר
בחו"ל -לא נראה לי שזה מחיר משתלם...
אורי הייתי ממליץ לך לבקר בחנות מתמחה איכותית ולהבין שניתן לקבל מחיר מצויין לגבי האונקיו .
שבת שלום
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
גם אני רציתי את האונקיו הנ"ל אבל ירדתי מזה בדיוק בגלל מה שכתבת בעית ה- hdmi handshake
אז שכתבתי את מה שאתה כתבת עכשיו אמרו לי שאני סתם נטפל לאונקיו ולבדוק אם יש גם לפיוניר/ימהאה/דנון את הבעיה, עברתי על חוו"דים ולא מצאתי איזכור כמו באונקיו.
אז שכתבתי את מה שאתה כתבת עכשיו אמרו לי שאני סתם נטפל לאונקיו ולבדוק אם יש גם לפיוניר/ימהאה/דנון את הבעיה, עברתי על חוו"דים ולא מצאתי איזכור כמו באונקיו.