הרגתי את ה-DVD, תעזרו להחיות
יש לי DVD של פרמייר דגם DVD980, למרות שהוא מוצר מדבקה מכשיר לא רע בכלל.
קיבלתי מטכנאי החברה עדכון גירסה (שמאפשרת לקרוא כתוביות ברוסית במקום עברית). עדכון מתבצע באמצועת דיסק צרוב עליו נצרב העדכון.
וזה מה שקרה: במהלך העדכון - בשלב שהמכשיר העתיק מהדיסק את העדכון, הוציא את מגש עם הדיסק החוצה ועסק בעדכון הגרסה - החשמל הופסק לכמה רגעים. כאשר החשמל חזר, המכשיר היה תקוע לחלוטין, לא הגיב ללחיצות על כפתורים, והראה מסך מבורדק עם כל מיני צבעיים. בקיצור, אין עם מי לדבר.
האם יש דרך להחיות את המכשיר?
תודה מראש על כל עצה.
קיבלתי מטכנאי החברה עדכון גירסה (שמאפשרת לקרוא כתוביות ברוסית במקום עברית). עדכון מתבצע באמצועת דיסק צרוב עליו נצרב העדכון.
וזה מה שקרה: במהלך העדכון - בשלב שהמכשיר העתיק מהדיסק את העדכון, הוציא את מגש עם הדיסק החוצה ועסק בעדכון הגרסה - החשמל הופסק לכמה רגעים. כאשר החשמל חזר, המכשיר היה תקוע לחלוטין, לא הגיב ללחיצות על כפתורים, והראה מסך מבורדק עם כל מיני צבעיים. בקיצור, אין עם מי לדבר.
האם יש דרך להחיות את המכשיר?
תודה מראש על כל עצה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כשמעדכנים מכשיר צריך לוודא שלא עושים דבר שעלול להפיל את החשמל.
הפיתרון הוא רק על ידי טכנאי שיכול לצרוב את המכשיר מחדש (ללא דיסק, אלא בטכניקה אחרת).
הפיתרון הוא רק על ידי טכנאי שיכול לצרוב את המכשיר מחדש (ללא דיסק, אלא בטכניקה אחרת).
הלך ה DVD כמעט ב 99 אחוז
מה שקרה הוא שכאשר ה DVD מבצע עידכון הוא מוחק בשלב הראשון את המידע מהצ'יפ
בשלב השני הוא מעתיק אליו את המידע החדש ואז מאתחל אותו
אתה למרבה הצער הפסקת בין השלב הראשון לשני זה אומר שלצ'יפ שלך אין מידע או שיש לו
מידע חלקי ולכן הוא כרגע אפשר לומר במצב של "קומה" .
הפיתרון היחידי שאתה יכול לעשות זה ללכת לטכנאי ולבקש שיחליפו את הצ'יפ או יעבירו את
המידע לצי'פ בדרך אחרת (מה שנראה לי קלוש)
במילים פשוטות המצב לא טוב , במקרה הכי גרוע אם יש לך אחריות תדרוש חדש לא מאמין
שיתנו לך אבל תנסה.
בהצלחה!
מה שקרה הוא שכאשר ה DVD מבצע עידכון הוא מוחק בשלב הראשון את המידע מהצ'יפ
בשלב השני הוא מעתיק אליו את המידע החדש ואז מאתחל אותו
אתה למרבה הצער הפסקת בין השלב הראשון לשני זה אומר שלצ'יפ שלך אין מידע או שיש לו
מידע חלקי ולכן הוא כרגע אפשר לומר במצב של "קומה" .
הפיתרון היחידי שאתה יכול לעשות זה ללכת לטכנאי ולבקש שיחליפו את הצ'יפ או יעבירו את
המידע לצי'פ בדרך אחרת (מה שנראה לי קלוש)
במילים פשוטות המצב לא טוב , במקרה הכי גרוע אם יש לך אחריות תדרוש חדש לא מאמין
שיתנו לך אבל תנסה.
בהצלחה!
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
SBN,
לרוב המכשירים יש אפשרות לעשות LOADING ישיר דרך חיבור פיזי. זה דורש כבל מיוחד ובד"כ ציוד שונה.
כשהיה את החשש שה-OPPO שלי הפך לעציץ אז SICKBOY הציע לצרוב אותו בדרך זו (אבל בסוף מצא את הפיתרון המלא ולא היה בכך צורך).
טכנאי זה הפיתרון.
לרוב המכשירים יש אפשרות לעשות LOADING ישיר דרך חיבור פיזי. זה דורש כבל מיוחד ובד"כ ציוד שונה.
כשהיה את החשש שה-OPPO שלי הפך לעציץ אז SICKBOY הציע לצרוב אותו בדרך זו (אבל בסוף מצא את הפיתרון המלא ולא היה בכך צורך).
טכנאי זה הפיתרון.