נתוניקו גבוליים בבזק- האם כדאי להצטרף?
שלום חברים,
הצטרפתי אתמול ל-30 מגה בבזק (לאחר שבזק הבהירו לי שנעשו "מאמצי על" להשיג את הראוטר של דילינק 6740,זה היה התנאי שלי להישאר) אבל כמו שאתם יודעים, עם האוכל בא התיאבון
התקשרתי לברר לגבי 50 מגה ואמרו לי שנתוני הקו שלי גבוליים למהירות הזו
העניין הוא שהספק (בזק בינלאומי) נותן לי מחיר של 30 ש"ח עד 100 מגה וגם בבזק זה כרוך ב- 10 ש"ח נוספים
השאלה היא במה זה יכול לבוא לידי ביטוי נתוני קו גבוליים?
בשביל עוד 10 ש"ח גם אם אקבל בפועל 40 מגה זה שווה, לא?
או שהכוונה שאני אסבול מניתוקי קו חוזרים ונשנים ? (אז באמת לא שווה לנסות)
אשמח לשמוע דעתכם
הצטרפתי אתמול ל-30 מגה בבזק (לאחר שבזק הבהירו לי שנעשו "מאמצי על" להשיג את הראוטר של דילינק 6740,זה היה התנאי שלי להישאר) אבל כמו שאתם יודעים, עם האוכל בא התיאבון
התקשרתי לברר לגבי 50 מגה ואמרו לי שנתוני הקו שלי גבוליים למהירות הזו
העניין הוא שהספק (בזק בינלאומי) נותן לי מחיר של 30 ש"ח עד 100 מגה וגם בבזק זה כרוך ב- 10 ש"ח נוספים
השאלה היא במה זה יכול לבוא לידי ביטוי נתוני קו גבוליים?
בשביל עוד 10 ש"ח גם אם אקבל בפועל 40 מגה זה שווה, לא?
או שהכוונה שאני אסבול מניתוקי קו חוזרים ונשנים ? (אז באמת לא שווה לנסות)
אשמח לשמוע דעתכם
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אין דבר כזה ניתוקים של הקו, בתשתית החדשה זה לא כמו פעם, נתונים גבוליים זה שאתה תקבל 50MB אבל עד שזה יגיע אלייך המהירות כנראה תרד ל 45-40 מעבר לזה ניתוק של הקו שמאופיין בהבהוב נורת DSL אתה לא תקבל...
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
אז אם כך, שיפור מ-30 מגה ל- 40-45 מגה בפועל, תמורת 10 ש"ח בסך הכל (ספק +תשתית) שווה, לא?YardenBenlulu כתב:אין דבר כזה ניתוקים של הקו, בתשתית החדשה זה לא כמו פעם, נתונים גבוליים זה שאתה תקבל 50MB אבל עד שזה יגיע אלייך המהירות כנראה תרד ל 45-40 מעבר לזה ניתוק של הקו שמאופיין בהבהוב נורת DSL אתה לא תקבל......
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Hertz33 כתב:תנסה, אין לך מה להפסיד. אם לא תקבל תוצאות מספקות תמיד אתה יכול לבטל תוך 14 ימי עסקים....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אכן הוא צודק.YardenBenlulu כתב:אין דבר כזה ניתוקים של הקו, בתשתית החדשה זה לא כמו פעם, נתונים גבוליים זה שאתה תקבל 50MB אבל עד שזה יגיע אלייך המהירות כנראה תרד ל 45-40 מעבר לזה ניתוק של הקו שמאופיין בהבהוב נורת DSL אתה לא תקבל......
ואני הייתי עושה את השדרוג הזה
אבל אם תשים פה נתונים מהמודם נדע בדיוק כמה תוכל לקבל.
טוב, בשיחה עם בזק הגרסה עכשיו היא שלא ניתן להצטרף ליותר מ-30 מגה
ביקשתי לקבל צפי משוער - אין להם מושג (מה שממש לא נשמע לי הגיוני, אני בטוח שקיים לוח זמנים מתוכנן זמן רב מראש לשדרוג והרחבת התשתיות על פי אזורים, זה לא שקמים בבוקר ואומרים היום נשדרג ב... גבעתיים).)
ביקשתי לקבל צפי משוער - אין להם מושג (מה שממש לא נשמע לי הגיוני, אני בטוח שקיים לוח זמנים מתוכנן זמן רב מראש לשדרוג והרחבת התשתיות על פי אזורים, זה לא שקמים בבוקר ואומרים היום נשדרג ב... גבעתיים).)
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
"אבל אם תשים פה נתונים מהמודם נדע בדיוק כמה תוכל לקבל."
אני מכיר אנשים שהם אמרו להם שלא ניתן לקבל יותר מ30 והם יכלו לקבל גם 80 מגה, ואחרי שהרבצנו לשירות לקוחות והם שלחו בבקשתנו אישור מהנדסה ואז הנדסה אישרו שאפשר לקבל גם 50 וגם חבילה של TOP100.
וזה קרה עם 2 חברים שלי!
אז לכן אני אומר אל תקח בחשבון מה שהם אומרים לך.
אני מכיר אנשים שהם אמרו להם שלא ניתן לקבל יותר מ30 והם יכלו לקבל גם 80 מגה, ואחרי שהרבצנו לשירות לקוחות והם שלחו בבקשתנו אישור מהנדסה ואז הנדסה אישרו שאפשר לקבל גם 50 וגם חבילה של TOP100.
וזה קרה עם 2 חברים שלי!
אז לכן אני אומר אל תקח בחשבון מה שהם אומרים לך.
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 20/02/2012 15:07, נערך פעם 1 בסך הכל.