בעיה: העברת תלת מימד SBS דרך VGA בפיליפס 7606
-
AlonToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
לכל החברים שלום רב,
לאחר רכישת 7606 55" (אני מאוד מרוצה מהקניה!)
אני מחבר כבל VGA מלפטופ בעל כרטיס מסך שלא תומך בתלת מימד לטלויזיה באופן ישיר ומריץ סרט SBS אך הגדרות ה-3D חסומות לי באופן זה.
כשהממיר שלי יס מחובר דרך רסיבר בHDMI 1.4 לטלויזיה מתאפשר לי "להמיר את התמונה לתלת מימד SBS" ואז מעוות אותה כי הטלויזיה מחלקת התמונה ל-2 ומלבישה אותם אחד על השני.
האם ניתן להמיר את התמונה מ-VGA לתלת מימד?
האם לדעתכם אם אקנה כבל VGA ל-HDMI מהלפטופ הטלויזיה תנהג באותה צורה?
תודה מראש לעוזרים.
לאחר רכישת 7606 55" (אני מאוד מרוצה מהקניה!)
אני מחבר כבל VGA מלפטופ בעל כרטיס מסך שלא תומך בתלת מימד לטלויזיה באופן ישיר ומריץ סרט SBS אך הגדרות ה-3D חסומות לי באופן זה.
כשהממיר שלי יס מחובר דרך רסיבר בHDMI 1.4 לטלויזיה מתאפשר לי "להמיר את התמונה לתלת מימד SBS" ואז מעוות אותה כי הטלויזיה מחלקת התמונה ל-2 ומלבישה אותם אחד על השני.
האם ניתן להמיר את התמונה מ-VGA לתלת מימד?
האם לדעתכם אם אקנה כבל VGA ל-HDMI מהלפטופ הטלויזיה תנהג באותה צורה?
תודה מראש לעוזרים.
-
AlonToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
זה לפטופ כך שחייב חיצוני.mp3lll כתב:לא קיים דבר כזה בין אנולוגי לדיגיטלי.
זאות אומרת, שאתה לא יכול לעשות המרה ללא מכשיר פיזית.
לא יותר פשוט לרכוש כרטיס מסך שתומך ב HDMI....
מבאס.
תודה, אם אפשר אחדד את השאלה שלי, הכרטיס שלי הוא לדעתי תומך ( יש לי מחשב נייד Lenovo X220 עם מעבד i7 וכרטיס מסך מובנה intel HD 3000 ) אני רוצה לדעת אם אני אחבר מתאם DISPLAYPORT TO HDMI למסך פיליפס 7606 (שאני שוקל לרכוש עכשיו) ואריץ קובץ iso או מתוך תיקייה של bluray תלת מימד דרך Powerdvd או TMT אוכל לראות 3D על המסך, מכיוון שבמתאמים שחיפשתי לא ראיתי אזכור ל HDMI 1.4mp3lll כתב:abig
חבל שאתה לא פותח משלך, DISPLAYPORT הוא חיבור דיגיטלי לכל דבר, יעבוד כמו שצריך בהנחה והכרטיס שלך תומך ב 3D.
ב SBS לא תהיה בעיה....
תודה רבה על העזרה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הכרטיס המסך שלך כמובן שלא תומך ב 3D מלא.
ב SBS לדעתי לא תהיה בעיה מאחר והטלוזיה מבצעת המרה.
בלו רי מקובץ ISO אין סיכוי, תשכח מזה.
נראה לי שכבר שאלת את זה באשכול אחר לא?
נראה לי שכבר שאלת את זה באשכול אחר לא?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
שלום,mp3lll כתב:הכרטיס המסך שלך כמובן שלא תומך ב 3D מלא.
נראה לי שכבר שאלת את זה באשכול אחר לא?...
לא שאלתי באשכול אחר,
למה אתה אומר שהכרטיס שלי לא תומך ? לפי מה שאני רואה כאן : http://ark.intel.com/products/52231/Int ... _70-GHz%29 במעבד שלי יש תכונה שנקראת Intel® InTru™ 3D Technology שכפי שמופיע פה: http://www.intel.com/content/www/us/en/ ... loper.html היא נותנת מעשה תמיכה מלאה ב 3D :
קוד: בחירת הכל
Intel® InTru™ 3D Technology supports viewing of Blu-ray Stereo 3D using active shutter 3D glasses. It delivers it all in 1080p full, high-definition resolution on the TV over HDMI* 1.4.לפי מה שקראתי באתר של אינטל ובעוד אתרים, לדעתי כרטיס המסך כן מתאים הבעיה היא שמתאם עלול להיות בעיה, ואת זה אני צריך לבדוק.
תודה לך בכל אופן על התשובות ועל הניסיון לעזור
בדקתי גם עם כלי של powerdvd שאמור להגיד אם המחשב יכול לנגן bluray 3D , בכרטיס מסך התוצאה היא שהוא מתאים אבל בגלל שחסר מסך תומך הבדיקה לא עברה
תודה לך בכל אופן על התשובות ועל הניסיון לעזור
בדקתי גם עם כלי של powerdvd שאמור להגיד אם המחשב יכול לנגן bluray 3D , בכרטיס מסך התוצאה היא שהוא מתאים אבל בגלל שחסר מסך תומך הבדיקה לא עברה
היי,mp3lll כתב:Intel® InTru™ 3D - זה שיפור האיכות של תלת מימד, ללא כרטיס מסך מתאים לא תוכל.
אני לא "אמנע" ממך להתעקש, אתה מוזמן לנסות ולבדוק....
למי שישאל את זה בעתיד, היום בדקתי (בחנות פיוצ'ר בת"א) וזה עובד יופי, המחשב הנייד עם כרטיס מובנה של אינטל מהדור החדש מנגן בלוריי מלא 3D גם מקובץ ISO
(ועל הדרך גם קניתי את ה ST30 שבדקתי איתה
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
גם לי יש שאלה בנושא:
גם לי יש מחשב נייד שמאוחסנים עליו כמה סרטים sbs. האם כבל hdmi רגיל יעשה את העבודה או שצריך 1.4? והאם זה יעבוד אם אין למחשב כרטיס מסך תומך? כמובן, זה הכל תיאורטי, כי עדיין לא רכשתי מסך....
גם לי יש מחשב נייד שמאוחסנים עליו כמה סרטים sbs. האם כבל hdmi רגיל יעשה את העבודה או שצריך 1.4? והאם זה יעבוד אם אין למחשב כרטיס מסך תומך? כמובן, זה הכל תיאורטי, כי עדיין לא רכשתי מסך....