פלזמה 50״ - פנסוניק או סמסונג?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
eransp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58

שליחה

אהלן חברים,
אני מתלבט מאוד בין סמסונג 51d550 לבין פנסוניק 50u30
שימו לב, u, לא ut

הסמסונג מציעה גם תמיכה בתלת מימד, מה שיכול להיות מאוד נחמד. פנסוניק מציעה 5 שנות אחריות מלאות.
המחיר שאני מקבל הוא אותו מחיר לכל אחת מהן.

דיעות? מסקנות?
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206

שליחה

כל השאלה היא בעצם לאיזה תמונה אתה יותר מתחבר..
יש לך את אותו המחיר :

יתרונות :
סמסונג - עוד אינצ', תלת מימד, תמיכה מלאה בעברית
פנסוניק - 5 שנות אחריות........... ?

חסרונות :
סמסונג - השתקפות גדולה ולא יתאים לכל חלל
פנסוניק - ראה חסרונות סמסונג ?

גש לחנויות, צפה במסכים.. ותרכוש את המסך שאהבת בו את התמונה יותר.
מקווה שעזרתי :)
[אין לי שום אינטרס לקדם מותג כזה או אחר ידידי, הייתי בהתלבטות הזו לפני כמה חודשים - כיום יש לי 2 מסכים 51' של סמסונג.]

בהצלחה! (Y) (f)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

eransp כתב:אהלן חברים,
אני מתלבט מאוד בין סמסונג 51d550 לבין פנסוניק 50u30
שימו לב, u, לא ut

הסמסונג מציעה גם תמיכה בתלת מימד, מה שיכול להיות מאוד נחמד. פנסוניק מציעה 5 שנות אחריות מלאות.
המחיר שאני מקבל הוא אותו מחיר לכל אחת מהן.

דיעות? מסקנות?
...

eransp

ממליץ לך לגשת לחנות מתמחה ולראות את המסכים ואת היכולות שלהם .

אין ספק שהסמסונג מסך טוב ויש לו יתרונות משלו .

הפנאסוניק מסך מצויין ואמין במיוחד הכולל 5 שנים אחריות מלאה של יורוקום פנאסוניק (Y)

בהצלחה (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

eransp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58

שליחה

תודה על התשובות :-)

adirbooking -
ממה שקצת קראתי ברחבי הרשת (לא משום מקור מקצועי אלא בפורומים), לדגם הזה של סמסונג יש שתי בעיות מרכזיות: השתקפויות מורגשות יותר מאשר בדגמים אחרים, אפילו גרוע יותר מדגמים קודמים של אותה טלוויזיה (דגמי C לדוגמא), ודבר נוסף - זימזום קולני מהטלוויזיה, משהו כמו שנשמע שנאי גדול.
מה דעתך לגבי ההשתקפויות? זה משהו בעייתי במיוחד בדגם הזה או דומה לפלזמות אחרות? והאם נתקלת ברעש של זימזום? אשמח מאוד אם לפחות לגבי הזימזום תוכל לבדוק במסכים אצלך בחדר שקט ולעדכן אותי. תודה רבה!!

9000es, ניסחת בדיוק את הדילמה שלי... ולגבי בדיקה בחנויות אני קצת סקפטי. התאורה של החנות, בעיקר באיזור המסכים, וכן היכולת לכייל את המסכים בהתאם לאינטרסים של בעל החנות באותו יום, יוצרים מצב קצת לא אמין. זו לא בעיה, לדוגמא, לכייל את הסמסונג על 100% תאורה ואת הפנסוניק על 50% ולומר לי - "לסמסונג יש תאורת מסך חזקה יותר מהאחרות". אני לא אשב בחנות ואשחק עם התפריטים של כל המסכים... :-)

יש לי עוד כמה שאלות:
1. עד כמה התלת-מימד של סמסונג איכותי? זו תמונה של 1080p בשתי העיניים? התמונה בתלת-מימד איכותית? לא מרצדת? לא רואים תמונה כפולה?
2. בדו מימד, בעיקר בשידורים הרגילים (לא HD), האם לדעתכם סמסונג תספק ביצועים דומים לפנאסוניק?
3. מישהו יכול להסביר לי קצת על ההבדלים בין הסדרות של פנאסוניק? בעיקר לגבי מה ההבדל בין U30 לבין V30.

תודה!
ערן
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז ככה ערן,
אתה צודק ולא צודק בנוגע לכמה נק' שהדגשת.
דגמי הפלאזמה מסדרת D אכן "סובלים" מהשתקפות יתרה בניגוד לאחותה הקטנה מדגם C.
היה לי בחדר השינה את ה-50C550 אך לאחר בעיית זימזום [מה שציינת בדגם ה-D], המסך ניגש למעבדה ועקב חסרון במלאי [דגם יוצא של שנה שעברה] שידרגו לי לדגם ה-D. [הרווחתי אינצ', תלת ומעבד תמונה טוב יותר.]
דגם C היה כמעט מושלם מבחינת השתקפויות וזאת הבאסה היחידה שיש לי, הזימזום זה עניין של מזל - אני יכול להגיד שקיבלתי מסך אחד שהיה שבור [דגם D] [הפאנל הקדמי שלו. כנראה נשבר בהובלה.] הזימזום בו היה קטסטרופה [יותר מדגם ה-C שהיה אצלי אפילו.]
למזלי המסך נלקח ממני כי הוא כבר הגיע פגום וקיבלתי מסך חדש.
בחדר השינה הזימזום מורגש קצת יותר מבסלון - עדיין, זהו חדר קטן יחסית [3.10X3.50] והוא לא "פתוח" עם מטבח ומרפסת ליד או מעבר לחדרים, כך שהזימזום מורגש "יותר", בלילה וכדומה..
לזכות המסך יאמר כי בדקתי את הרעש עם אפליקציות SPL באייפון ופחות או יותר בשני המסכים הייתה אותה כמות של "רעש", זהו רעש עבודה תקין לכל דבר נראה לי.

1. התלת בדגם D550 הוא מצויין לטעמי, בניגוד לסדרה 6XXX מדגם D אשר שם הוא "חצי תלת" או "3D Ready" ולא FULL. אכן זו תמונה של 1080P בשתי העיניים במידה ואתה מוריד תכנים שהם באמת FULL 3D. אני אישית לא נתקלתי עדיין בתמונה מרצדת או תמונה כפולה - אם כי ראיתי תלת יותר טוב - במסכי ה-High-End אשר גם עולים בהתאם!!!

2. רמת שידורי ה-SD נתון לויכוח, בסלון יש לי ממיר HD ובחדר ממיר רגיל [אני לא מרבה לצפות בתכני SD בחדר.] אך בסלון התמונה יותר טובה, למה? אולי בגלל הממיר? טכנולוגיה חדשה יותר ? באמת שלכך אין לי תשובה.
להשוות ל-U30 ? לא אוכל כי לא היו לי את שני הדגמים בבית אך עפ"י מה שראיתי בחנות, אני אישית, התחברתי יותר לתמונה בסמסונג.

3. יש לפנסוניק 5 סדרות כמדומני - X,U,G,S,V

X - סדרה בסיסית אשר היא - HD Ready
U/UT - אשר הן FULL HD ולדגם ה-UT אופציית תלת מימד בנוסף.
GT - גם FHD + תלת ומעבד תמונה טוב יותר
ST - גם FHD + תלת ומעבד תמונה טוב יותר [אני לא הצלחתי לשים את ידי על ההבדלים בין ה-ST ל-GT. אשמח להחכים ולשמוע ממי שיודע.]
והסדרה הגבוה
VT - תלת + FHD + מעבד תמונה פנטסטי [ומחיר בהתאם :) ]

מצטער אם שכחתי משהו.
אתה מוזמן לשאול עוד שאלות ואשמח לעזור במה שאני יודע או ללמוד כמוך מאנשים אחרים מה שאני עדיין לא יודע (Y) (f)
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 20/02/2012 15:54, נערך 3 פעמים בסך הכל.

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553

שליחה

לי יש את ה 51D490
לא שומע שום זמזום
לגבי עניין ההשתקפויות -בעייתי מאוד, השתקפויות אפילו ממנורות בבית ולא רק מאור שמש חזק. תלוי בך כמה אתה רגיש לעניין וכמה הבית מואר(אישית לי לא כזה מפריע)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

eransp כתב:תודה על התשובות :-)

3. מישהו יכול להסביר לי קצת על ההבדלים בין הסדרות של פנאסוניק? בעיקר לגבי מה ההבדל בין U30 לבין V30.

תודה!
ערן
...
eransp

הסדרת ה v של פנאסוניק נחשבת לספינת הגדל של החברה במסכים עד גודל 65 אינצ' .

איכות הפאנל משובחת ביותר מתמודדת הייטב בתנאי תאורה קשים .
מעבד התמונה חזק יותר .
המסך כולל תלת מימד
ועוד אין סוף פיצ'רים .

המחיר בהתאם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

9000es כתב:
eransp כתב:תודה על התשובות :-)

תודה!
ערן
...
eransp

הסדרת ה v של פנאסוניק נחשבת לספינת הגדל של החברה במסכים עד גודל 65 אינצ' .

איכות הפאנל משובחת ביותר מתמודדת הייטב בתנאי תאורה קשים .
מעבד התמונה חזק יותר .
המסך כולל תלת מימד
ועוד אין סוף פיצ'רים .

המחיר בהתאם .
...
תנאי תאורה קשים זה חושך... מה הקשר ?

ולפי מה שאני ראיתי VT30 לא בדיוק נהנית מפאנל או מסך מט, ההשתקפות שם לא קטנה..
מסך מדהים ללא צל של ספק, אבל תהיה אובייקטיבי ידידי היקר, במיוחד אם יש לך קורו בבית ואתה יודע מה זה השתקפות :wink: (Y)

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647

שליחה

יש לי את ה D550 ועם ההשתקפויות אכן יש בעיה בסביבות מוארות מאוד ואני חושב שזה עניין של הרגל ולגבי הזמזום זה אכן עניין של מזל אצלי אין שום רעש ויש כאלה שיש להם, וברגע שמזמינים טכנאי לבית לרוב הם אומרים שזה תקין לחלוטין במידה וזה לא זמזום קיצוני

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”