שאלה: האם ממיר מג׳יק HD תומך רק בטלוויזה hd???
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
המשפחה החליטה לעבור להוט, לצערי הרב!! בגלל חיסכון של 200 שח בחודש,
לפי הדברים של מוקד הוט רק מי שיש לו מסך HD יכול יקבל ממיר כזה,
הבעיה שלא כל המכשירים בבית hd ואין יותר מקליט רגיל
ואנחנו רגילים למקליט של יס,
אמרתי לנציג שיש בממיר יציאה שלRCA וזה אמור לעבוד
הוא טוען שלא ואפילו הטכנאי לא יסכים להתקין ממיר כזה על טלוויזה רגילה
האם הדברין נכונים??
האם הדברין נכונים??
guyyg כתב:המשפחה החליטה לעבור להוט, לצערי הרב!! בגלל חיסכון של 200 שח בחודש,
האם הדברין נכונים??...
אצלי אחד המג'יק-HD מחובר לטלויזיה רגילה ישנה 29 אינטש דרך SCART, אני מאמין שגם דרך RCA יעבוד טוב.
אז שלא יבלבלו את המוח ! ! !
.
asaf23 כתב:יש SCART, אבל אני לא בטוח שהתפריטים מוצגים דרכו. אבדוק.
בינתיים אני יכול להגיד לך שהוא לא מוציא RGB, למרות שהאופציה קיימת. ויש בעיות עם בחירת יחס תמונה 4:3....
אני כבר אמרתי לו שזה עובד + תפריט ,לא צריך לבדוק.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
Letter Box זה מצב שבו ערוצים שהם 16:9 ישודרו במסך 4:3 עם פסים שחורים למטה ולמעלה, כדי לשמור על יחס נכון של התמונה.
יש גם מצב הפוך עבור טלוויזיות שהן 16:9 הנקרא Pillar Box - ערוצים שהם 4:3 ישודרו במסך 16:9 עם פסים שחורים בצדדים.
יש גם מצב הפוך עבור טלוויזיות שהן 16:9 הנקרא Pillar Box - ערוצים שהם 4:3 ישודרו במסך 16:9 עם פסים שחורים בצדדים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
עידכון: חזרו אלי משימור מכירה הסברתי להם למה לא התחברתי להוט, אחרי שגם הנציגה הזאת אמרה שלא ניתן לחבר את הממיר למסך רגיל בגלל תקלות שונות אז אמרתי שאני נשאר ביס, אחרי דקה היא חזרה אלי ואמרה שקיבלה אישור לתת לי בכל הבית 6 מקליט HD, המחיר לא משתלם, 30מגה וספק הוט וכל הספורט היקר וקו ללא הגבלה וגם vod בעלות של 570שח שבבזק ויס אני משלם 600 שח בלי שיחות בלי הגבלה, גם ככה לא נוגעים בקווי התקנה חינם, ששאלתי למה לא 100מגה, היא אמרה שזה אותו מחיר אבל התקנה 299 שח, לא הבנתי מה הקשר גם היא לא נראה לי הבינה, רק אי אפשר בחינם ב100 מגה, בכל אופן אני נשאר בyes ואינטרנט 8 מגה של בזק אני לא עובר בשביל 30 שח ממשהו שאני מרוצה ממנו
האם הצלחת בסוף להוריד את מחיר ההתקנה של 299 שלים?guyyg כתב:עידכון: חזרו אלי משימור מכירה הסברתי להם למה לא התחברתי להוט, אחרי שגם הנציגה הזאת אמרה שלא ניתן לחבר את הממיר למסך רגיל בגלל תקלות שונות אז אמרתי שאני נשאר ביס, אחרי דקה היא חזרה אלי ואמרה שקיבלה אישור לתת לי בכל הבית 6 מקליט HD, המחיר לא משתלם, 30מגה וספק הוט וכל הספורט היקר וקו ללא הגבלה וגם vod בעלות של 570שח שבבזק ויס אני משלם 600 שח בלי שיחות בלי הגבלה, גם ככה לא נוגעים בקווי התקנה חינם, ששאלתי למה לא 100מגה, היא אמרה שזה אותו מחיר אבל התקנה 299 שח, לא הבנתי מה הקשר גם היא לא נראה לי הבינה, רק אי אפשר בחינם ב100 מגה, בכל אופן אני נשאר בyes ואינטרנט 8 מגה של בזק אני לא עובר בשביל 30 שח ממשהו שאני מרוצה ממנו...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא הבנתי כלום. התקנה 299 היא עבור טריפל. ביום ראשון אמור לבוא אליי טכנאי להתקין הוטבוקס עבור אינטרנט בלבד. הגדלתח ראש ושאלתי את הנציגה בעת ההתחברות כמה יעלה לי ההתקנה. היא אמרה ובנוסף ביררה בישביל להיות בטוחה שללקוחות קיימים(אני באינטרנט וטלפון של הוט) אין עלות התקנה. כמו כן ראיתי שהרבה אנשים השיגו פה חודש ראשון חינם ככה שזה מתקזז עם עלות ההתקנה.
"על החתום...."