שלום לכם,
בעקבות המבצע של הוט ששבר את שוק התקשורת החלטתי לא להתפתה כי אני מכיר את החברה ואופי השירות שלה,
החלטתי לשדרג בבזק מהירות ל 100 מגה בתשתית NGN.
מכיוון שעברתי פה על כל הפורום ולא מצאתי משתמש שאכן גולש בבזק במהירות דומה אשמח לקבל בדיקות שונות שיבדקו את איכות התשתית של בזק אל מול הוט ומעבר לכך התפקוד שלבזק בינלאומי שהוא הספק שלי בתשתית בזק ולא בהוט כי העלו המון תלונות לאחרונה לגבי ספק זה בעוד אני מרוצה עד השמיים ממנו, אז כפי שציינתי מטרת השרשור היא לבצע בדיקה 100 מגה הוט או בזק אני ממתין לתגובות
האמת ?
גם אם ב "100 מגה" של הוט אתה מקבל חמישית ממש שמובטח,
אתה עדיין מקבל 20 מגה ב 20 שקלים שזה בערך חצי מהמחיר של כל חבילה דומה ( 10-12 מגה ) אצל הספקים האחרים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
הייתי מספר לך איך זה אבל בזק לא מספקים 100 מגה באזור שלי (צפון תל אביב)
הבנתי את זה אחרי שבשיא ההתלהבות הורדתי את 014 למחיר נמוך עבור 100 מגה ואז התברר לי שאין תמיכה ב 100 מגה בתשתית...למעשה לדעתי הבעיה היא שאין הרבה מקומות עם תמיכה של 100 מגה בתשתית בזק, לעומת UFI שנגישה כמעט בכל הארץ.
צודק, לא חשבתי על זה ככה.
הבעיה העיקרית שאתה לא יכול לקבל את זה ללא חבילת TV
...
בהשוואה לבזק + בזק בילאומי ולמחיר שצויין 254 ש"ח
אתה מוסיף עוד 94 ש"ח בלבד להוט (סה"כ 349 ש"ח)
ומקבל טלפון ללא הגבלה לקווי ולנייד + חבילת כבלים וערוצי אקסטרה+ערוצי HD + ספק אינטרנט 100 מגה.
מחיר ל 18 חודשים.
אכן שברו את השוק...
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 19/02/2012 15:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
Shayosef כתב:הייתי מספר לך איך זה אבל בזק לא מספקים 100 מגה באזור שלי (צפון תל אביב)
הבנתי את זה אחרי שבשיא ההתלהבות הורדתי את 014 למחיר נמוך עבור 100 מגה ואז התברר לי שאין תמיכה ב 100 מגה בתשתית...למעשה לדעתי הבעיה היא שאין הרבה מקומות עם תמיכה של 100 מגה בתשתית בזק, לעומת UFI שנגישה כמעט בכל הארץ.
...
אצלי אין אפילו NGN וגם שילמתי על ראוטר שלא ידעתי שאני משלם עליו , אמרתי ביי בי לבזק ,
נחכה שנה בהוט ואז נחליט ממשיך או לא !!! .
זה מה אני קיבלתי כאשר רשמתי את הטלפון ממש עכשיו .
לקוח יקר,
מהבדיקה עולה כי רשת ה-NGN טרם הגיעה לאזורך,
על מנת שנוכל להודיע לך על חיבורך לרשת NGN יש למלא שם ודוא"ל בטופס המצורף.
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 19/02/2012 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין לבזק חבילת 100 מגה בתשתית כרגע אלא top 100.
בפועל תגיע ל 90 מגה אם אתה גר ממש קרוב לארון שלהם.
אני מחובר כרגע לחבילה הזאת ומקבל קצב של 85-90, מבחינת מהירות ספק - הרבה פעמים דווקא דרך hotnet המהירות טובה יותר מ 014 + גיימר.
בזק הורידו היום מחיר ללקוחות חדשים וה "100 מגה" שלהם עולה 115 ש"ח + 25 ש"ח אחזקת קו + 25 ש"ח על הראוטר במודל חיוב זיכוי לשנתיים (אם תתנתק מהם תמשיך לשלם על ראוטר שאין לו שימוש).
אני כנראה אנסה את הוט במקביל לבזק לשבוע בערך ואז אני אחליט עם איזו תשתית להישאר..
צודק, לא חשבתי על זה ככה.
הבעיה העיקרית שאתה לא יכול לקבל את זה ללא חבילת TV
...
בהשוואה לבזק + בזק בילאומי ולמחיר שצויין 254 ש"ח
אתה מוסיף עוד 94 ש"ח בלבד להוט (סה"כ 349 ש"ח)
ומקבל טלפון ללא הגבלה לקווי ולנייד + חבילת כבלים וערוצי אקסטרה+ערוצי HD + ספק אינטרנט 100 מגה.
מחיר ל 18 חודשים.
אולי המחיר של הוט זול מאוד אבל שוב ואני מציין אין מה להשוות בין תשתית של הוט לתשתית של בזק הבדל שמיים וארץ, איכות התשתית, קו נקי רק לאינטרנט לא משותף עם השכנים שייך אך ורק לך...
השאלה מה יותר חשוב לך? מהירות או יציבות?
בזק אכן הרבה יותר טובים מהוט בטלפון ובאינטרנט בכל מה שקשור לניתוקים, איכות קו ופינגים.
אבל בזק כרגע לא יכולים לתת קו שנותן באמת 100 מגה.
YardenBenlulu כתב:אולי המחיר של הוט זול מאוד אבל שוב ואני מציין אין מה להשוות בין תשתית של הוט לתשתית של בזק הבדל שמיים וארץ, איכות התשתית, קו נקי רק לאינטרנט לא משותף עם השכנים שייך אך ורק לך...
...
ההבדל ביני לבינך שאני היית בבזק לפני חודשיים ועכשיו אני בהוט
ותאמין לי אתה לא יודע עד כמה אתה טועה ,כי אתה סתם נעול על בזק.
מה גם שאני חוסך 150 שקל .
לקוח יקר,
מהבדיקה עולה כי רשת ה-NGN טרם הגיעה לאזורך,
על מנת שנוכל להודיע לך על חיבורך לרשת NGN יש למלא שם ודוא"ל בטופס המצורף.
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 19/02/2012 16:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אז לפי מה שאתם אומרים אני יכול לקבל מבזק 100 מגה ב115+25=140 ומהוטנט כספק 20 שקל, סה"כ 160 ל100 מגה?
מדהים שעד לפני חצי שנה שילמנו סכומים כאלה על 10 מגה. השאלה איפה יש לבזק פריסה ל100 מגה? פה נכנס אלמנט של מזל.
Hertz33 כתב:אז לפי מה שאתם אומרים אני יכול לקבל מבזק 100 מגה ב115+25=140 ומהוטנט כספק 20 שקל, סה"כ 160 ל100 מגה?
מדהים שעד לפני חצי שנה שילמנו סכומים כאלה על 10 מגה. השאלה איפה יש לבזק פריסה ל100 מגה? פה נכנס אלמנט של מזל.
...
למה שלא תרים טלפון ותבדוק בעצמך לבד ,אולי יש טעות .