העברת חומרים מממיר Yes Max (לאור מעבר להוט)
במקרה שלך,יש לך סיבה טובה להישאר ,תרחם על YES ,תנסה להוציא משהו ותישאר אצלם ,אחרת היא תקרוס ואבוי לנו
לקוחות הטלוויזיה .
אני מתקן את עצמי ,אחרי שהבנתי שאתה משלם ל YES ובזק 620 שקל ולהוט 360 שקל ,
,אז לא צריך לרחם עלהם ,בהצלחה במעבר להוט .
לקוחות הטלוויזיה .
אני מתקן את עצמי ,אחרי שהבנתי שאתה משלם ל YES ובזק 620 שקל ולהוט 360 שקל ,
,אז לא צריך לרחם עלהם ,בהצלחה במעבר להוט .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 19/02/2012 14:21, נערך 4 פעמים בסך הכל.
ובכן המעבר הושלם....
הממיר החדש של הוט, קטן ואלגנטי. ממשק המשתמש הרבה יותר טוב מה שזכרתי בהוט של לפני שנתיים. התגובות מהירות ומיידיות והתפריטים בנויים היטב. בעבודה ראשונית אהבתי.
בנוגע לאינטרנט. התחושה מהירה מאד. ניסיתי לצפות בתכנים באיכות של 1080P מ-You Tube, ההבדל מורגש ביותר (קודם הייתי על 10M של בזק). ניתן לדלג על קטעים בסרט כמעט חלק לגמרי, קצב הטעינה של הסרט מהיר מאד מאד.
בצעתי בדיקת מהירות. לא קיבלתי את ה-100 המובטח.. אך מכיוון שגם כך הכל עובד מאד מהר, זה לא באמת כזה קריטי לי.
בינתיים נראה טוב.
הממיר של Yes בינתיים אצלי. עד שיאספו אותו, ממשיך לצפות בתכנים המוקלטים....
הממיר החדש של הוט, קטן ואלגנטי. ממשק המשתמש הרבה יותר טוב מה שזכרתי בהוט של לפני שנתיים. התגובות מהירות ומיידיות והתפריטים בנויים היטב. בעבודה ראשונית אהבתי.
בנוגע לאינטרנט. התחושה מהירה מאד. ניסיתי לצפות בתכנים באיכות של 1080P מ-You Tube, ההבדל מורגש ביותר (קודם הייתי על 10M של בזק). ניתן לדלג על קטעים בסרט כמעט חלק לגמרי, קצב הטעינה של הסרט מהיר מאד מאד.
בצעתי בדיקת מהירות. לא קיבלתי את ה-100 המובטח.. אך מכיוון שגם כך הכל עובד מאד מהר, זה לא באמת כזה קריטי לי.
בינתיים נראה טוב.
הממיר של Yes בינתיים אצלי. עד שיאספו אותו, ממשיך לצפות בתכנים המוקלטים....