בעיית מהירות בחייגן באמצעות כבלים בבזק בינלאומי
-
arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
מסתבר שיש החל מיום חמישי האחרון 16 לפברואר 2012 תקלה בבזק בינלאומי בקישור לרשת האינטרנט באמצעות HOT והמחוברים באמצעות חייגן L2TP מקבלים בממוצע מהירות הורדה של 10 מגה, בחיבור ישיר MPLS ובבדיקה דרך אתר הבדיקות שלהם:
http://62.219.2.144/ אני מקבל כ 100 מגה ביט שנייה.
החסרון של החיבור הישיר ב MPLS שבזק בינלאומי לא מאפשרים גישה לרשת הPOWERNGN לחיבור החדש שלהם למרות שאני מקבל PING ל 8.8.8.8 (GOOGLE DNS) של 78MS במקום 52MS.
http://62.219.2.144/ אני מקבל כ 100 מגה ביט שנייה.
החסרון של החיבור הישיר ב MPLS שבזק בינלאומי לא מאפשרים גישה לרשת הPOWERNGN לחיבור החדש שלהם למרות שאני מקבל PING ל 8.8.8.8 (GOOGLE DNS) של 78MS במקום 52MS.
אני לקוח של 018 ב-100 מגה, אני מקבל מהירויות טובות מהם דווקא, אבל לא מקבל את ה-100 מגה שאני אמור לקבל.
השאלה אם רק עם חיבור ללא חייגן תהיה לי האפשרות לקבל 100 מגה? זה נראה לי הזוי טיפה, ההעדפה שלי גם מצורך של הרגל וגם מסיבות כאלה ואחרות לעבוד עם חייגן ואני עם חייגן מאז ומתמיד גם שיש לי מחשב נוסף אני עובד עם חייגן ו-WIFI, שאני לא נותן למודם לחייגן אלא רק למחשב.
יש דרך לדתעכם כן לקבל 100 מגה? אבל להמשיך את החיבור בחייגן או שאין חיה כזו?
השאלה אם רק עם חיבור ללא חייגן תהיה לי האפשרות לקבל 100 מגה? זה נראה לי הזוי טיפה, ההעדפה שלי גם מצורך של הרגל וגם מסיבות כאלה ואחרות לעבוד עם חייגן ואני עם חייגן מאז ומתמיד גם שיש לי מחשב נוסף אני עובד עם חייגן ו-WIFI, שאני לא נותן למודם לחייגן אלא רק למחשב.
יש דרך לדתעכם כן לקבל 100 מגה? אבל להמשיך את החיבור בחייגן או שאין חיה כזו?
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
אכן יש תקלה ב 014 מודעים לה והם טוענים שזה בעיה בפרוטוקול ה L2TP אשר במקום 100 מגה מקבל לרוב חצי.
לטענתם אין פתרון באופק...
זאת הסיבה שהתחברתי ל 100 מגה דרך הוט נט...אמנם לא אותו תיעדוף לחו"ל אבל לפחות חיבור יציב יותר ועדיין לא סתום לחו"ל....אשמח לדעת אם יש פתרון אחר
זאת הסיבה שהתחברתי ל 100 מגה דרך הוט נט...אמנם לא אותו תיעדוף לחו"ל אבל לפחות חיבור יציב יותר ועדיין לא סתום לחו"ל....אשמח לדעת אם יש פתרון אחר
-
arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
בשלב זה רק בחיבור ישירMPLS .guycomp כתב:אני לקוח של 018 ב-100 מגה, אני מקבל מהירויות טובות מהם דווקא, אבל לא מקבל את ה-100 מגה שאני אמור לקבל.
יש דרך לדתעכם כן לקבל 100 מגה? אבל להמשיך את החיבור בחייגן או שאין חיה כזו?...
זה לא רק בזק בינלאומי..
מסתבר שזה תקלה בהוט, ותקף לכל הספקים עבור מי שמחובר בחייגן במהירויות גבוהות מעל 20 מגהביט.
לא יודע, לי זה נראה מוזר שפתאום מופיעה תקלה כזו במקביל להשקת הוטנט.. אבל אולי זה רק הדימיון הפרוע שלי.
מסתבר שזה תקלה בהוט, ותקף לכל הספקים עבור מי שמחובר בחייגן במהירויות גבוהות מעל 20 מגהביט.
לא יודע, לי זה נראה מוזר שפתאום מופיעה תקלה כזו במקביל להשקת הוטנט.. אבל אולי זה רק הדימיון הפרוע שלי.
אולי מעל 30M אני בחבילה של 30 L2TP ומקבל כל היום 30M .קרמריקה כתב:זה לא רק בזק בינלאומי..
לא יודע, לי זה נראה מוזר שפתאום מופיעה תקלה כזו במקביל להשקת הוטנט.. אבל אולי זה רק הדימיון הפרוע שלי....
משהו אצלך כנראה מיוחד..
נאלצתי להעביר מחיבור חייגן לחיבור ישיר בגלל הבעיה הזו, שקיבלה אישור מהנציג שדיברתי איתו בבב"ל ולאחר מכן מהנציגה בהוט. שניהם אישרו שהתקלה של הוט ורלוונטית לכל מי שמתחבר בחייגן במהירות גבוהה מ-20 מגהביט.
מראש נראה לי מוזר כל הסיפור, כי זה ממש מראה הגבלה קשיחה של 10 מגהביט. כאילו בכוונה מישהו מגביל את המהירות. אין את התנודות שמאפיינות בדר"כ תקלות כאלו.
נאלצתי להעביר מחיבור חייגן לחיבור ישיר בגלל הבעיה הזו, שקיבלה אישור מהנציג שדיברתי איתו בבב"ל ולאחר מכן מהנציגה בהוט. שניהם אישרו שהתקלה של הוט ורלוונטית לכל מי שמתחבר בחייגן במהירות גבוהה מ-20 מגהביט.
מראש נראה לי מוזר כל הסיפור, כי זה ממש מראה הגבלה קשיחה של 10 מגהביט. כאילו בכוונה מישהו מגביל את המהירות. אין את התנודות שמאפיינות בדר"כ תקלות כאלו.
-
arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
שיעול קטן ..(בו...) אין לזה שום קשר לפרוטוקול אלא לציוד של הלקוח ושל ספק השרות, עם נתב CISCO מסדרת 800gabif כתב:אכן יש תקלה ב 014 מודעים לה והם טוענים שזה בעיה בפרוטוקול ה L2TP אשר במקום 100 מגה מקבל לרוב חצי.
זאת הסיבה שהתחברתי ל 100 מגה דרך הוט נט...אמנם לא אותו תיעדוף לחו"ל אבל לפחות חיבור יציב יותר ועדיין לא סתום לחו"ל....אשמח לדעת אם יש פתרון אחר...
אפשר לקבל בכיף הרבה מעבר ל 10 מגה, את הבדיקה שלי בבית עשיתי עם חייגן מהמחשב שלא בדיוק חסר לא כוח CPU
דווקא בHOTNET בקישור ישיר סבלתי מאי יציבות רצינית. בבזק בינלאומי אני מקבל כ 4 מגה בייט שנייה בהורדה מארה"ב
ו PING ל 8.8.8.8 72ms.
קיצר הפתרון היחידי הוא לנתב אותי עם חיבור קבוע בשביל לקבל 100 מגה,
די מבאס, ודי הזוי שחייגן לא יכול לתת חיבור שכזה, נקווה שימצאו פתרון חייגן עבורי הוא מאוד קריטי, ואני גם לא חוזר לעשות חיבור קבוע + חיבור חייגן.
די מבאס, ודי הזוי שחייגן לא יכול לתת חיבור שכזה, נקווה שימצאו פתרון חייגן עבורי הוא מאוד קריטי, ואני גם לא חוזר לעשות חיבור קבוע + חיבור חייגן.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500