חוסר תמיכה בDTS בTV-101
היי,
בדיוק קיבלתי את הסטרימר החדש שלי, קניתי אותו כי הוא מאוד קטן, ורציתי לחבר אותו ישירות לטלויזיה.
שמתי לב שאין סאונד, למרות שאני עושה DOWNMIX לסטריאו.
כמו כן שמתי לב שAC3 עובד בלי בעיה.
כדי לראות סרטים במכשיר אני צריך להמיר את הDTS לAC3 קודם וזה דיי מייגע.
לפי האתר של HDI המכשיר בכלל לא תומך בDTS, הייתכן??!?.
הנה הלינק - http://dune-hd.com/hd_players/current/2 ... v-101.html
פה רשום שזה כן תומך - http://www.sge.co.il/products/view/20/% ... TV101.html
כמובן ששמתי את הקושחה האחרונה - 120202_1544_beta/
מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון בכלל?
תודה
בדיוק קיבלתי את הסטרימר החדש שלי, קניתי אותו כי הוא מאוד קטן, ורציתי לחבר אותו ישירות לטלויזיה.
שמתי לב שאין סאונד, למרות שאני עושה DOWNMIX לסטריאו.
כמו כן שמתי לב שAC3 עובד בלי בעיה.
כדי לראות סרטים במכשיר אני צריך להמיר את הDTS לAC3 קודם וזה דיי מייגע.
לפי האתר של HDI המכשיר בכלל לא תומך בDTS, הייתכן??!?.
הנה הלינק - http://dune-hd.com/hd_players/current/2 ... v-101.html
פה רשום שזה כן תומך - http://www.sge.co.il/products/view/20/% ... TV101.html
כמובן ששמתי את הקושחה האחרונה - 120202_1544_beta/
מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון בכלל?
תודה
נערך לאחרונה על ידי yarivbr ב 19/02/2012 12:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
יריב
הנגן תומך ב DTS וב DTS MASTER בדוק אצלנו בעולם התצוגה ואצלי בבית
התמיכה היחידה שכרגע בעייתית היא בקבצי MKV בלבד עם פסקול DTS MASTER המנוגנים לסרוגין
מדובר בתקלה ברמת ה SDK של SIGMA לציפ הצפציפי המותקן ב 101 וקיימת גם בנגים של יצרנים אחרים
קבצי M2TS עם DTS MASTER וגיבויי בלו רי מנוגנים באופן תקין.
במידה ועדיין לא מסתדר לך נסה לפנות לאולם התצוגה שלנו 03-5265111 שלוחה 2
או לשלוח לי בפרטי טלפון ואני אדאג לחזור אליך
כמו כן נסה לספק יותר מידע לאיזה רסיבר אתה מחובר , וודא כי בתפריט הגדרות >אודיו> אתה על אודיו HDMI
מופעל ו אודיו HDMI מקורי ולא PCM.
אריה
התמיכה היחידה שכרגע בעייתית היא בקבצי MKV בלבד עם פסקול DTS MASTER המנוגנים לסרוגין
מדובר בתקלה ברמת ה SDK של SIGMA לציפ הצפציפי המותקן ב 101 וקיימת גם בנגים של יצרנים אחרים
כמו כן נסה לספק יותר מידע לאיזה רסיבר אתה מחובר , וודא כי בתפריט הגדרות >אודיו> אתה על אודיו HDMI
אריה
אני לא מחובר לרסיבר, כשאני מתחבר לרסיבר אין בעיה כל עוד זה PASSTHROUGH, כשאני מתחבר ישירות לטלויזיה רק עם HDMI עם אודיו דרך הHDMI, אין אודיו, לא משנה איזה קונפיגורציה אני מנסה.arotman כתב:יריב
אריה...
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אז בו נסכם הכותרת "חוסר תמיכה בDTS בTV-101 " אינה מדוייקת כי יש לך תמיכה באמצעות רסיבר אבל לא באמצעות טלביזיה, לגבי טלביזיה נסה פשוט להתחבר בכבל אודיו אנלוגי PL ל RCA אותו קיבלת בערכה.yarivbr כתב:אני לא מחובר לרסיבר, כשאני מתחבר לרסיבר אין בעיה כל עוד זה PASSTHROUGH, כשאני מתחבר ישירות לטלויזיה רק עם HDMI עם אודיו דרך הHDMI, אין אודיו, לא משנה איזה קונפיגורציה אני מנסה.arotman כתב:יריב
אריה......
לא תמיד ניתן להבטיח תאימות עם טלביזיות במיוחד ב DTS.
אני הייתי אומר שזה עדיין חוסר תמיכה, PASSTHROUGH זה תלוי רסיבר, אם אני מחובר לרסיבר עם קידוד מהסטרימר הוא עדיין לא מעביר שום סאונד, כמו כן בדקתי גם ישירות על 3 סוגי טלויזיה כדי להיות בטוח, וגם לא עובד.arotman כתב:אז בו נסכם הכותרת "חוסר תמיכה בDTS בTV-101 " אינה מדוייקת כי יש לך תמיכה באמצעות רסיבר אבל לא באמצעות טלביזיה, לגבי טלביזיה נסה פשוט להתחבר בכבל אודיו אנלוגי PL ל RCA אותו קיבלת בערכה.yarivbr כתב:אני לא מחובר לרסיבר, כשאני מתחבר לרסיבר אין בעיה כל עוד זה PASSTHROUGH, כשאני מתחבר ישירות לטלויזיה רק עם HDMI עם אודיו דרך הHDMI, אין אודיו, לא משנה איזה קונפיגורציה אני מנסה.arotman כתב:יריב
אריה......
לא תמיד ניתן להבטיח תאימות עם טלביזיות במיוחד ב DTS....
אני כן יכול לאמר לך שבTVIX 6500 שלי, האקסטרימר ובפופקורן A200 שלי לא היו מעולם בעיות כאלה.
כמו כן העברה בכבל אנלוגי זה פשוט לא הגיוני כי אי אפשר להעביר אודיו בRCA וידאו בHDMI ושהטלויזיה תדע לקחת משני מקורות שונים את הסאונד והוידאו.
אם זה נחשב תמיכה בDTS אז אני מודה בטעותי.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
בדקתי אצלי בבית לפני כמה דקות עם ההגדרות האלה חיבור HDMI ישיר מה 101 לפיוניר 428
http://img525.imageshack.us/img525/5492 ... hot1tp.jpg
הסרט COLUMBIANA ע"ג MKV עם פסקול DTS והסרט TRON2 עם DTS MASTER
עובד תקין.
עובד תקין.
באיזה גרסת קושחה אתה משתמש? אני אנסה עם ההגדרות שלך, אולי זה יעבוד למרות שהן דיי זהות לשלי.arotman כתב:בדקתי אצלי בבית לפני כמה דקות עם ההגדרות האלה חיבור HDMI ישיר מה 101 לפיוניר 428
עובד תקין....
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
בבטא האחרונה, נסה לבצע איפוס הגדרות .yarivbr כתב:באיזה גרסת קושחה אתה משתמש? אני אנסה עם ההגדרות שלך, אולי זה יעבוד למרות שהן דיי זהות לשלי.arotman כתב:בדקתי אצלי בבית לפני כמה דקות עם ההגדרות האלה חיבור HDMI ישיר מה 101 לפיוניר 428
עובד תקין.......
בבטא האחרונה, נסה לבצע איפוס הגדרות .[/quote]
לא עובד, עשיתי איפוס, עם הגדרות כמו שציינת וזה לא עובד.
משהו לא הגיוני פה, זה לא עובד עם DTS, עם AC3 עובד מצויין, באתר של החברה גם לא מציינים תמיכה, אין שום אזכור של DTS שם, אז לא ברור לי איך אצלך זה עובד? איזה גרסת קושחה יש לך?
לא עובד, עשיתי איפוס, עם הגדרות כמו שציינת וזה לא עובד.
משהו לא הגיוני פה, זה לא עובד עם DTS, עם AC3 עובד מצויין, באתר של החברה גם לא מציינים תמיכה, אין שום אזכור של DTS שם, אז לא ברור לי איך אצלך זה עובד? איזה גרסת קושחה יש לך?
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
לא עובד, עשיתי איפוס, עם הגדרות כמו שציינת וזה לא עובד.yarivbr כתב:בבטא האחרונה, נסה לבצע איפוס הגדרות ....
משהו לא הגיוני פה, זה לא עובד עם DTS, עם AC3 עובד מצויין, באתר של החברה גם לא מציינים תמיכה, אין שום אזכור של DTS שם, אז לא ברור לי איך אצלך זה עובד? איזה גרסת קושחה יש לך?[/quote]
HDTV_101
[left]1202_1544_beta[/left]
משהו פה לא מסתדר לי אם איזה טלביזיה אתה עובד ? בבית בדקתי עם ה KURO 428 במשרד ב TCL 24 אינץ שלי (HDMI ו PCM) עם ההגדרות שצרפתי כאן, אני מאז ומתמיד עובד כך עם כל נגני DUNE ומעולם לא היה לי מקרה שלא יכולתי לשמוע סאונד מקובץ MKV או בלו רי מלא בכל שיטת קידוד אודיו, אני מציע לך להגיע אלינו לאולם התצוגה עם הנגן (פינסקר 59 תל אביב) או לחזור לחנות ממנו נרכש הנגן ולבדוק שם, הנגן בפרוש עובד עם כל שיטות הסאונד מלבד המגבלה שהזכרתי לעיל. אגב רק לידיעה בחלק מהטלביזית קיימת אופצייה במחבר HDMI הראשון בד"כ לעבוד עם סאונד אנלוגי ממחבר PL קטן.
משהו פה לא מסתדר לי אם איזה טלביזיה אתה עובד ? בבית בדקתי עם ה KURO 428 במשרד ב TCL 24 אינץ שלי (HDMI ו PCM) עם ההגדרות שצרפתי כאן, אני מאז ומתמיד עובד כך עם כל נגני DUNE ומעולם לא היה לי מקרה שלא יכולתי לשמוע סאונד מקובץ MKV או בלו רי מלא בכל שיטת קידוד אודיו, אני מציע לך להגיע אלינו לאולם התצוגה עם הנגן (פינסקר 59 תל אביב) או לחזור לחנות ממנו נרכש הנגן ולבדוק שם, הנגן בפרוש עובד עם כל שיטות הסאונד מלבד המגבלה שהזכרתי לעיל. אגב רק לידיעה בחלק מהטלביזית קיימת אופצייה במחבר HDMI הראשון בד"כ לעבוד עם סאונד אנלוגי ממחבר PL קטן.[/quote]
ניסיתי על סמסונג UA46C5000, שארפ LC40LE530E, פיליפס 42PFL5405H וגם על הרסיבר שלי זה לא עבד - Onkyo TX-SR606.
אם זה לא עובד על אף אחד מהם נראה לי שהבעיה היא בסטרימר, מה שגם 3 סטרימר אחרים אין להם בעיה עם זה.
ניסיתי על סמסונג UA46C5000, שארפ LC40LE530E, פיליפס 42PFL5405H וגם על הרסיבר שלי זה לא עבד - Onkyo TX-SR606.
אם זה לא עובד על אף אחד מהם נראה לי שהבעיה היא בסטרימר, מה שגם 3 סטרימר אחרים אין להם בעיה עם זה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
yarivbr
אין ברירה אם הגדרת לפי התמונה שצרפתי לעיל זה חייב לעבוד, במידה ולא הבא את הנגן למקום בו נרכש שייצור קשר עם עולם התצוגה שלנו או תגיע ישר אלינו לתל אביב.
אריה
אין ברירה אם הגדרת לפי התמונה שצרפתי לעיל זה חייב לעבוד, במידה ולא הבא את הנגן למקום בו נרכש שייצור קשר עם עולם התצוגה שלנו או תגיע ישר אלינו לתל אביב.
אריה